Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Bratu sem ga fafala

Odgovor na objavo uporabnika
M438, 12.01.2025 ob 12:26
    Bratu sem ga fafala

Mm najs kako sta prisla do tega? Meni ga je mrzla sestricna

Meni ga je tašča…

Žal mi je da je še nisem pofukal…je prava kurvetna ..vsakemu da ,me ga je pa samo potegnila…ma  dober je blo😀😃😀😀

Buco145, 12.01.2025 ob 20:34

Žal mi je da je še nisem pofukal…je prava kurvetna ..vsakemu da ,me ga je pa samo potegnila…ma  dober je blo😀😃😀😀

Dobro taščo imaš

Ma tašča je zakon prava fuk fedra.. daj da mi še ga večkrat potegne…

Buco145, 12.01.2025 ob 22:02
    Ma tašča je zakon prava fuk fedra.. daj da mi še ga večkrat potegne…

KOlk je stara kakšna je

Stara 62..suha dobro postavo…za svoja leta prava mačka….fafa odlično.. blond,zize povešene male…sexipilna…prava kurvica…malo mi ga je zdrkala dala v usta ni blo dolgo pa sem ji zalil usta…mi je rekla,da mami te bo marsikaj naučila,sedaj pa čakam…..no saj žena je tudi zakon

Buco145, 13.01.2025 ob 05:11

Stara 62..suha dobro postavo…za svoja leta prava mačka….fafa odlično.. blond,zize povešene male…sexipilna…prava kurvica…malo mi ga je zdrkala dala v usta ni blo dolgo pa sem ji zalil usta…mi je rekla,da mami te bo marsikaj naučila,sedaj pa čakam…..no saj žena je tudi zakon

Uf dobra in kolk ima tašča velike joške

a žena je tud zakon lepo  a je ful potrebna

Ženo upam da potešim,je dobra…za pogledat blond….depilirana….podobna tašči…..ma je kar nora na fuk….ko je da vse od sebe….upam da sem ji dost…..zapolnim ji vse luknice….

Buco145, 13.01.2025 ob 06:15

Ženo upam da potešim,je dobra…za pogledat blond….depilirana….podobna tašči…..ma je kar nora na fuk….ko je da vse od sebe….upam da sem ji dost…..zapolnim ji vse luknice….

Kolk ima pa žena velike joške

Ma nima velikih…že povešene,,,,ni molznica….

Men se dopadejo  C. D  lahko tudi E. košarico če ima ženska

Ma si kar zahteven…..men so všeč povešene ne prev. ko je v doggy pol.da ji visijo in sem pa tja opletajo…..

Zahteven  hm Moja ima D  jih je prav lepo mesit

Verjamem…je dobra za fuk….opiši jo mal….

Polizala se pičko in ritko moževi sestri, medtem ko je on sedel na terasi in opazoval. Potem me je pofukal in je ona opazovala ter si jo drkala….noro doživetje

pina colada, 13.01.2025 ob 09:17

Polizala se pičko in ritko moževi sestri, medtem ko je on sedel na terasi in opazoval. Potem me je pofukal in je ona opazovala ter si jo drkala….noro doživetje

Dobro se sliši a trojčka pa niste?

Ne, trojčka pa nismo, čeprav sem jaz želela in tudi ona je bila za to, da bi jo brat pofukal, vendar on ni bil za to varianto.

pina colada, 13.01.2025 ob 09:47

Ne, trojčka pa nismo, čeprav sem jaz želela in tudi ona je bila za to, da bi jo brat pofukal, vendar on ni bil za to varianto.

Škoda to bi bil pa vrhunec da bi trojčka 🙂 Jaz jih obožujem..

Imaš rada doggy?

Vse mi je všeč, še najraje sem pa zgoraj, da ga jezdim in mešam…..

pina colada, 13.01.2025 ob 10:09

Vse mi je všeč, še najraje sem pa zgoraj, da ga jezdim in mešam…..

Najsss tudi to ja 🙂 tudi v usta ga rada das? 😊

UF da je ženska zgoraj je najlepše

Itak, da ga rada fafam in pogoltnem tudi brez problema….

V študentskih časih sem se dobivala z enim starejšim in me je dobro ”natreniral”, tako da sem že marsikaj probala…..😊

pina colada, 13.01.2025 ob 10:29

Itak, da ga rada fafam in pogoltnem tudi brez problema….

V študentskih časih sem se dobivala z enim starejšim in me je dobro ”natreniral”, tako da sem že marsikaj probala…..😊

Vsec mi jee jaz tudi ful rad lizem obe luknjici.. si za privat chat, mogoce se kaj dogovoriva? 🙂

New Report

Close