najbolj perverzna stvar
uuuhhhhh…jaz bi tudi pasjega dildota…..sem jih gledala na spletu, pa sem bila čisto mokra med nogami……obstaja pa še en tak nastavek, ki si ga vstaviš v pičko, potem pa napumpaš in se ti v pički zagozdi v obliki pasjega kurca, lahko napolniš tudi z toplo vodo, ki se ti izbrizga noter in še vibro vključiš….potem pa še ovretnica in ketna…..popolna goneča psica……
predlagaj danes ženi, če bi bila za te igračke…..hihihihi
Jaz sem gledala na http://www.temu.com Napišeš v iskalnik ‘dog dido’….. ko to pogledam, sem čisto promočena spodaj…..
Ti ji kar kupi, pa ji ga, ko bo najbolj zrajcana daj v roko in reči ”liži ga pasjega kurca psica goneča”
Sem mislil da med fukom…..s taščo….sama sva bila…malo zajebancije…..prov.da kaj bom jaz😀😀😀malo gina….pa me je že držala za jajca…kurac mi je stal sem mislil da bo poknal…..nato ga je začela malo drkat,na kar ga je dala v usta….začela fafat ko je imela v ustah celega….še malo potegnila sem jo pa že zalil….sedaj pa cakam na drugi del😀😃🙂,da ji ga zarijem med noge in v ritko,,,pa ji bo pasalo al pane….ker je res prava fuk fedra,ko pride na obisk,,,jo z očmi fukam…..kurva se tega zaveda….kaj ti misliš?
Med fukom ne lulam, sem pa enkrat dovolila enemu tipu, da me je po fuku poscal po telesu. Bilo je ob reki zvečer, potem sva v vodo skočila….
Super taščo imaš….verjetno ima poraščeno pičko in ritko. Ko boš imel priložnost, jo pošteno nabriši v ritko, psico gonečo. Ko jo boš fukal ji povej, da je ista psica kot njena hčerka. Tudi ona ziher čaka, da jo dober pofukaš, tako kot njeno hčerko…hihihihihi