Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Kolk ke stara ta prasička????

…..je rekal ta moj prijatelj, da bo v kratkem nabival ovratnico s povodcem, da bom potem res prava psica…..

Bi tvoja tudi bila za povodec in ovratnico ?

Ne vem meni je všeč,da bi jo mel na ketni,nago zravem mize…..tebi

16,5 let je bila stara, zdaj je že 17

Jaz si pa zdaj predstavljam, da sva obe na ketni nagi in se med seboj liževa ena drugi pičkice in ritke….mmmm

Ne vem če ne bom kupil ketno in pasjega dildota….presenecenje…ka praviš….me pa tvoja zamisel rajca močno

uuuhhhhh…jaz bi tudi pasjega dildota…..sem jih gledala na spletu, pa sem bila čisto mokra med nogami……obstaja pa še en tak nastavek, ki si ga vstaviš v pičko, potem pa napumpaš in se ti v pički zagozdi v obliki pasjega kurca, lahko napolniš tudi z toplo vodo, ki se ti izbrizga noter in še vibro vključiš….potem pa še ovretnica in ketna…..popolna goneča psica……

predlagaj danes ženi, če bi bila za te igračke…..hihihihi

Jaz bi bil….samo njo prspričat….ti bi…kupim 2…haha

Jaz sem gledala na http://www.temu.com     Napišeš v iskalnik ‘dog dido’….. ko to pogledam, sem čisto promočena spodaj…..

Ti ji kar kupi, pa ji ga, ko bo najbolj zrajcana daj v roko in reči ”liži ga pasjega kurca psica goneča”

Ti bi ga…..prvo jo priklenem kot psico…..nato ji dam da mi ga liže ,pasjega ji pa porinem v pičko….nato ji še porinem pasjega v usta….ližiga psica ….tako misliš????

Tudi jaz si predstavljam dve psici tebe(črno),mojo(blond)na ketni, ,kako ena drugo ližete….po ritki, pički…..sem že jaz tud trd…..

Pina…jaz bi tudi bil tvoj pesek…..še rajši bi vidu….da bi moja kuzlica ti lizala pičkico,in ritko…..mmmmmm

pina colada javi se….včeraj si mi polepšala dan….

Oj,…..ti tudi meni. Sem zvečer 3x drkala ob mislih, da si me dal na ketno in me fukal kot psico…..prvič mi tako močno prišlo, da se mi je kar zameglilo pred očmi…..hihihihihi

jaz sem pa sinoči fukal mojo kot noro …predstavljal sem si pa da imam tebe …..moja me pa čakala z analnim repekom gdaj se jo bom usmilil…..bilo je super…nisem ji pa upal omenit mojih fantazij…..je divja za fuk,lahko pa je divja tudi drugač….hahaha….si naročila novi dildo?????

Nisem še naročila, bom. Lepo, da si tvojo nabrisal, kot se spada. Je pogoltnila, ali si ji napolnil ritko ?

sem jo v ritko…ampak spermo je pa pogoltnila…pa ti…si samo drkala …ali ..ti je gdo kaj pomagal…..polizal biti tvojo kosmato pičkico in kosmato ritko,kurca bi ti spraznal v usta….mam pač fetiš na malo starejše,,,,

Sem bila sama in se si lepo zdrgnila svojo kosmatinko, v ritko sem imela pa čepek. To me noro rajca, ko imam zapolnjeno ritko…..

Z veseljem bi ti pogoltnila, sicer sem se je pa že nagoltala od 14 leta naprej….😊

verjamem…da je je nekaj steklo po tvojem grlu…..se kdaj med fukom polulaš??????

alo….kolko je bil star tvoj  najstarejši fukač če ni skrivnost….

Če misliš razliko v letih, sem imela takrat 21, on pa 46, drugače pa dve leti nazaj sem imela enega 54 let. Oba sta se kar dobro izkazala…..😊

Jaz pa taščo,kot sem že omenil st.62,pa se to mi ga je pofafala,upam Da jo bom lahko tudi pofukal….vlekla ga je super….usta sem ji zalil…..Se kdaj polulas????

Se polulam, pod tušem…

In kako se je to zgodilo s taščo ? Je dala ona pobudo za fafanje ali si ji ti dal ?

Sem mislil da med fukom…..s taščo….sama sva bila…malo zajebancije…..prov.da kaj bom jaz😀😀😀malo gina….pa me je že držala za jajca…kurac mi je stal sem mislil da bo poknal…..nato ga je začela malo drkat,na kar ga je dala v usta….začela fafat ko je imela v ustah celega….še malo potegnila sem jo pa že zalil….sedaj pa cakam na drugi del😀😃🙂,da ji ga zarijem med noge in v ritko,,,pa ji bo pasalo al pane….ker je res prava fuk fedra,ko pride na obisk,,,jo z očmi fukam…..kurva se tega zaveda….kaj ti misliš?

Med fukom ne lulam, sem pa enkrat dovolila enemu tipu, da me je po fuku poscal po telesu. Bilo je ob reki zvečer, potem sva v vodo skočila….

Super taščo imaš….verjetno ima poraščeno pičko in ritko. Ko boš imel priložnost, jo pošteno nabriši v ritko, psico gonečo. Ko jo boš fukal ji povej, da je ista psica kot njena hčerka. Tudi ona ziher čaka, da jo dober pofukaš, tako kot njeno hčerko…hihihihihi

New Report

Close