najbolj perverzna stvar
žena dobro fafa…ampak tašča ima km ….ko ga potegne imaš občutek da ti ga bo vtrgala…..obljublja mi je da me bo mamica marsikaj naučila,,,,čakam priložnost….moram it k njej na obisk kao…..da mi te je videt polulano,,,,lepljive tvoje dlakice….prefuano…polno sperme tvojega prijatelja…..bi mi jo dala polizat?
Jaz ko fafam, ga v ustih še skos po glavici oblizujem, si ga v grlo potiskam, mu dam ljubčka na glavico, ližem jajčka, skoz dol po presredku, potem je na vrsti ritka…..mmmmm tipom se čisto meša v glavi…..
Seveda bi ti dala za polizat, ko bi imela premočeno in preznojeno…..pa še na ketno bi šla z veseljem….uhhhhh, me že ščemi spodaj….
pina colada če si za privat čvek greva lahko na mail: [email protected]
….dolgo sem se igra z njeno obrito pičkico….postjala je vsa mokra……rekel sem ji da jo bi pofukal kot psico na ketni…..nič ni rekla samo obrnila se je v doggy položaj,in mi nastavla pičkico in ritko……nabijal sem jo odzadi kot nor……pičkica ,ritka,pičkica…..zakjučim ji pa v usta….ko sva prišla k sebi sem ji samo omenil novi dido…..dog stil…..na presenečenje reče ,da bi blo za probat…..danes v nakup ,ha ha,da si ne premisli……ketno omenim drugič…..počasi ne upam vse naenkrat haha….pa ti,kako si preživela?????
ooooo, fajn,,,,,kot kaže jo rajca, da bi bila psica na ketni, enako kot mene….hihihihi mislim, da nas je veliko takšnih, samo ene si nočejo priznat….😊 mislim, da bo navdušena nad dog dildom….
Jaz sem si jo zdrkala najprej pod tušem, se polulala vmes, potem pa še enkrat v postelji pred spanjem, z vibratorjem in čepkom v ritki…..dva čudovita orgazma…..mmmmm