Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

….če maš prazno ti jo bi jaz nafilal…. .. s spermo……?????…bi mi jo nastavla…doggy stil?????

V ritki ga nimam danes.

Najrajši bi si jih tako mastne potegnila iz pičke ven in eni punci, ki je na šolski praksi zagazila v usta, da jih preliže….hihihihi

Maš kako dobro praktikantko…..mogoče bi ti jo šla pa polizat…na stranišču.. ..pa ji tam porini v pičkico…..bi slo?????mmmmmm

hmmmm, ne vem kako bi reagirala, moram jo še malce bolje spoznat, žele v ponedeljek je prišla…..je pa lušna črnolaska, 16 in pol let ima……mmmm

Počasi probi….ji bi polizala njeno mlado pičkico…..in da tebe prefuka nekaj res mladega…in njen jeziček v tvoji pičkici…..kaj misliš?Bi bilo to nekaj zate?? Meni se cedijo sline….ko si vaju samo zamišljam ..mmmmm uff

uhhhh, noro…..najprej bi ji jaz prelizala obe mladi luknjici…..danes ima oblečene ozke črne pajkice, pičkica se ji tako lepo izbočila….mal prej je nekaj pobirala po tleh in se je tako lepo pripognila, da bi jo najraje prijela za pičkico….

Mislim, da ga je že fasala v obe luknjici in tudi vlekla ga je že…..tak imam občutek…hihihihi

mal jo probaj izprašat…a je prava federca…..da si je neboš šla kje drkat na njen račun……a ima tangice ali  je brez gaticcc? Misliš da bo mala KUZLICAA????

Opisi jo še malo….mmmmm…..kaj bi ti delala z njo…..mmmmm….uffff????

prava mala packa je se mi zdi…..mislim, da ima boksarce, da nima tangic. šla bi z njo v 69 in ji lizala obe luknjici, medtem pa bi se ji polulala po obrazu, da bi bila vsa mokra…..

Bi bila za na ketnico…???Da ti liže pičko polno spermo…..tudi …..ritko…???Zena moja pa da vaju gleda……pripeta….na ketnica in čaka na …..pasjega kurca?????ufff….Kaj misliš???¿

uhhhhh, ne mi to pisat, ker mi kroglice že kar plavajo v pički….kaj bi jih zadaj ta mali tako masne potisnila v usta in rekla : liži jih psica mala, vidim, da se goniš…..potem bi jo potegnila gol pajkice in hlačke…en prst bi potisnila v ritko, dva pa v vročo mlado pičko

Ufff sem že trd……tamali mi stoji kot top…..daj si jo malo podrgni…..reci psici mali naj ti pobere kaj …..ko se bo pripognila se pa dotakni malo njene napete ritke……povej občutek??????……naj …ti poliže tvojo mastno pičko…..in tvojo ritko……misliš da si jo brije kuzlica……?????Če booš imela priliko jo pofukaj po pasje…..????

Zakaj s svojim zasebnim pogovorom uničujeta temo, ki je bila kar zanimiva?

Se ne bi raje šla vidva privat in da raje pišemo in beremo realne in dovoljene perverzije?

ne…polno dreka mam

Sorry,kerem si to odp….????

Meni sta pa zanimiva,upam da nadaljujeta.Vsak pa lahko piše,če hoče,tako g.Cyber lahko tudi napiše kako svojo prigodo.lp

Jo boš že spraznala…..Pina……😀😀😀

Upam da te ni praktikantka preveč zrajcala?????

Pina colada….kako je bilo ….kaj si potihnila….?????

Oj Buco….evo me. Danes greva s to bejbo po službi na pijačo, sem jo povabila in gre z veseljem. Da je malo ”potipam”, potem pa naslednjič k meni domov na pijačko….tam bo pa ziher ”padla” na moj jeziček, da ji preližem obe luknjici, packi mali goneči.

Jutri pa pride moj fukač, tako da bom noč preživela z njim…..uhhhh, vroče bo. Mu bom pa kar predlagala, da želim biti psica na ketni in naj nabavi ovratnico, ketnco in pa pasji dildo, tako da bom zgledala kot prava psica, ko me bo fukal in lizal…..mmmmmm

Odgovor na objavo uporabnika
pina colada, 16.01.2025 ob 09:59

Oj Buco….evo me. Danes greva s to bejbo po službi na pijačo, sem jo povabila in gre z veseljem. Da je malo ”potipam”, potem pa naslednjič k meni domov na pijačko….tam bo pa ziher ”padla” na moj jeziček, da ji preližem obe luknjici, packi mali goneči.

Jutri pa pride moj fukač, tako da bom noč preživela z njim…..uhhhh, vroče bo. Mu bom pa kar predlagala, da želim biti psica na ketni in naj nabavi ovratnico, ketnco in pa pasji dildo, tako da bom zgledala kot prava psica, ko me bo fukal in lizal…..mmmmmm

Uff. Tudi jaz bi rad slisal to…komaj cakam, Carica si Pina colada!!

Baby, v kakšni vlogi bi rad to slišal ? Ne razumem, kaj si želel povedat ?

Ojlla Pina sem mislil da si pozabla na mena……javi kako boš rešila s praktikantko……jaz grem jutri tašči…ženi sem naročil dildo…..cena kar prava,haha….ampak upam da  ji bo všeč,,,,da ga vidim c njeni pičkici

Mislim, da bom pofukala mlado praktikantko in ji prelizala obe vroči goneči luknjici….mmmm

Greš sam k tašči ?

Uhhh, si ženi povedal, da bo pa zdaj prava psica, ko bo lizala in imela v sebi pasjega kurca ??

Odgovor na objavo uporabnika
pina colada, 16.01.2025 ob 10:37

Baby, v kakšni vlogi bi rad to slišal ? Ne razumem, kaj si želel povedat ?

Kako bo slo a tvojo praktikantko, in pa s tvojim fukacem….res dobro pises tuki.. Pina colada in buco seveda!

New Report

Close