najbolj perverzna stvar
uhhhh, noro…..najprej bi ji jaz prelizala obe mladi luknjici…..danes ima oblečene ozke črne pajkice, pičkica se ji tako lepo izbočila….mal prej je nekaj pobirala po tleh in se je tako lepo pripognila, da bi jo najraje prijela za pičkico….
Mislim, da ga je že fasala v obe luknjici in tudi vlekla ga je že…..tak imam občutek…hihihihi
- Ufff sem že trd……tamali mi stoji kot top…..daj si jo malo podrgni…..reci psici mali naj ti pobere kaj …..ko se bo pripognila se pa dotakni malo njene napete ritke……povej občutek??????……naj …ti poliže tvojo mastno pičko…..in tvojo ritko……misliš da si jo brije kuzlica……?????Če booš imela priliko jo pofukaj po pasje…..????
Oj Buco….evo me. Danes greva s to bejbo po službi na pijačo, sem jo povabila in gre z veseljem. Da je malo ”potipam”, potem pa naslednjič k meni domov na pijačko….tam bo pa ziher ”padla” na moj jeziček, da ji preližem obe luknjici, packi mali goneči.
Jutri pa pride moj fukač, tako da bom noč preživela z njim…..uhhhh, vroče bo. Mu bom pa kar predlagala, da želim biti psica na ketni in naj nabavi ovratnico, ketnco in pa pasji dildo, tako da bom zgledala kot prava psica, ko me bo fukal in lizal…..mmmmmm
pina colada, 16.01.2025 ob 09:59
Oj Buco….evo me. Danes greva s to bejbo po službi na pijačo, sem jo povabila in gre z veseljem. Da je malo ”potipam”, potem pa naslednjič k meni domov na pijačko….tam bo pa ziher ”padla” na moj jeziček, da ji preližem obe luknjici, packi mali goneči.
Jutri pa pride moj fukač, tako da bom noč preživela z njim…..uhhhh, vroče bo. Mu bom pa kar predlagala, da želim biti psica na ketni in naj nabavi ovratnico, ketnco in pa pasji dildo, tako da bom zgledala kot prava psica, ko me bo fukal in lizal…..mmmmmm
Uff. Tudi jaz bi rad slisal to…komaj cakam, Carica si Pina colada!!