Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Zeni sem omenil,ne vem pa kakšne bo dobila,,,,,,presenečenje……upam da grem sam…ma neki za uredit…..ce je že ne bom pofukal,fafala ga bo,,,,,,je zgojena ufff,vredna…mmmm…..upam da ti uspe pri praktikantki…..javi……mmmmmmm uffff

Kak ti je danes praktikantka oblečena,ma gatice?????

Ima spodnje hlačke in pa take lepe mal oprijete hlače……ej kaj bi ji delala s tisto mlado pičko in ritko……pojedla bi ji pičko, se ji zalizala skos do maternice, potisnila čepek v ritko, ji govorila full perverzne besede, da je packa, psička goneča……pripeljala bi jo do divjega orgazma, nato pa ji svojo pičko nabila na usta…

Pina colada, kaj vse bi ji govorila? Ti mas dobre ideje…

Jaz ti bi pa kurca nabil v tvojo pohotno ritko…..mmmmm

baby si m ali ž?????

Jaz bi te tudi nabil, tvojo gonečo picko bi ti prelizal do maternice, potem pa se roko potisnil do debelega crevesa in ti vstavil pasjega kurca ter te zajahal v mastno picko in ti prelizal vse prste na nogah. Zraven pa bi ti vrat vlekel z ketno kjer bi bile se bradavicke zahakljane.

Odgovor na objavo uporabnika
buco145, 16.01.2025 ob 12:14

baby si m ali ž?????

M

ok lp

Pina…..kak je “randi”s praktikantko??????🤫🤫😛😛😛😛

Jaz sem pa pri 55 vsa vroča, že nekaj časa svojemu mlajšemu strastno fafam, poližem vso vročo spermo, se oblizujem, on mi liže tamalo, rajca ga moja obrita, noro mi jo poliže, ful uživava, nafila me v tamalo in hitro vstanem pa še preostanek sperme hitr v usta

opiši se še malo,kateremu mlajšemu???

buco145, 17.01.2025 ob 07:36

opiši se še malo,kateremu mlajšemu???

Maš ti tam svojo pina colado za zabavo…

vsa vroča, 17.01.2025 ob 07:05

Jaz sem pa pri 55 vsa vroča, že nekaj časa svojemu mlajšemu strastno fafam, poližem vso vročo spermo, se oblizujem, on mi liže tamalo, rajca ga moja obrita, noro mi jo poliže, ful uživava, nafila me v tamalo in hitro vstanem pa še preostanek sperme hitr v usta

UF ja take ste ta prave vroče potrebne

Vroča a ti nisi????

vsa vroča, 17.01.2025 ob 07:53

Maš ti tam svojo pina colado za zabavo…

Pina colada je zakon! Vsa vroca, zgleda, da si tudi ti! 😉

Res je zna dvignit pritisk,komaj čakam da vidim kako je uspel včerajšni randi haha…..

buco145, 17.01.2025 ob 08:53

Res je zna dvignit pritisk,komaj čakam da vidim kako je uspel včerajšni randi haha…..

Ona zna te napalit z njenimi besedami…

Najbolj perverzno mi je, ko mi nafila tamalo in potem hitr vstanem, da poližem še spermo z njegovega, ko je gor še malo mojega soka….In da mi jo potem, ko se umijem, še tamalo poliže…

Ti si kar prava federca…..vredna greha….fukaš sam z možem,???

pina te je pa morala praktikantka kar zdelat,da se nič ne javiš???????

vsa vroča, 17.01.2025 ob 09:13

Najbolj perverzno mi je, ko mi nafila tamalo in potem hitr vstanem, da poližem še spermo z njegovega, ko je gor še malo mojega soka….In da mi jo potem, ko se umijem, še tamalo poliže…

Skoda, da ti jo ne kar takoj ko te nafila se polize za sabo… Da si ti potem cista!

Imava se nepozabno, uživava v vsakdanjem življenju. Rajcam ga z mrežastimi nogavicami, noro dobro mi jo preliže, uživam 100 na uro.

https://kjd.lv/1wJWi 

New Report

Close