Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Ojla..med ..vikendom..bil,pri tašči,noro,nepozabno…Pina,kako si kaj,te fukač utrudo ni sluha ne duha😀😀😀😀praktikantka dea?????…..Vsa vroča,ti si prava federca….

Odgovor na objavo uporabnika
Buco145, 20.01.2025 ob 10:48

Ojla..med ..vikendom..bil,pri tašči,noro,nepozabno…Pina,kako si kaj,te fukač utrudo ni sluha ne duha😀😀😀😀praktikantka dea?????…..Vsa vroča,ti si prava federca….

Kaj sta pa počela s taščo?

Najbolj perverzna stvar stvar, ki se je zgodila, je bila na dopustu leta 2019 na enem od hrvaških otokov, kjer smo družinsko dopustovali jaz, moja mlajša sestra, mama in oče. Lastnik apartmaja je že drugi dan pofukal mamo, naslednji dan še mene in sestro. Je pa tip bil toliko nesramen, da je na koncu vsem trem povedal, meni in sestri, da je pofukal mamo, mami pa da je pofukal naju s sestro. Foter itak ni nič izvedel, ker je samo spal in se zapijal s pivo in zažiral s hrano noter v apartmaju.

mateja matejka, 20.01.2025 ob 13:27

Najbolj perverzna stvar stvar, ki se je zgodila, je bila na dopustu leta 2019 na enem od hrvaških otokov, kjer smo družinsko dopustovali jaz, moja mlajša sestra, mama in oče. Lastnik apartmaja je že drugi dan pofukal mamo, naslednji dan še mene in sestro. Je pa tip bil toliko nesramen, da je na koncu vsem trem povedal, meni in sestri, da je pofukal mamo, mami pa da je pofukal naju s sestro. Foter itak ni nič izvedel, ker je samo spal in se zapijal s pivo in zažiral s hrano noter v apartmaju.

Uau, kako vas je pofukal? Ste fafale, končal v usta?

Jest mam dost drkanja a je kje kaka ženska

071159085

Mamo je pofukal tudi v ritko, naju s sestro samo v pičko, fafale smo vse tri in tudi vsem trem je končal v usta….

mateja matejka, 20.01.2025 ob 14:51

Mamo je pofukal tudi v ritko, naju s sestro samo v pičko, fafale smo vse tri in tudi vsem trem je končal v usta….

Pa ste vse tri tok lahke da ste kar pustile da sperma šprica v usta??

Tip je bil res pravi mačo, pravi latino, urejen, obrito mednožje, z veseljem ga je bilo pofafati in pogoltniti spermo. Jaz sem mu tudi ritko polizala, ker se je prej stuširal.

mateja matejka, 20.01.2025 ob 15:02

Tip je bil res pravi mačo, pravi latino, urejen, obrito mednožje, z veseljem ga je bilo pofafati in pogoltniti spermo. Jaz sem mu tudi ritko polizala, ker se je prej stuširal.

Očitno ste ene res na pravem mestu ob pravem času….kolk pa ste ble takrt mlade?

A vaju pa ni hotel v ritko ali mu nista pustili?

Se pravi prvič videle tipa in ga zadovoljile, obdelale, pojedle spermo? A verjameš da je pred vami pofukal že vse kar je prišlo k njemu?

Študentko, 20 let mlajšo, sem za manjšo nagrado v avtu pofukal z dildom (ki sem ji ga podaril), ko se je sama fukala z njim, sem ji gnetel joške in drkal pičko. Ko ji je prišlo, sem izstopil, ona pa se je ulegla počez čez prednja sedeža, z glavo ven, in sem ji zdrkal na obraz in ji ga porinil do grla.

Lep spomin 😉

Če je katera za kako porednost brez seksa in za razumno nagrado, naj se oglasi na [email protected]

Ste ve 3 dale pobudo ali on?

New Report

Close