najbolj perverzna stvar
Imela podobno izkušnjo, kot Brigita. 8 let nazaj, sem bila na porodniški in sama doma, mož je bil v službi. Ravno takrat so mimo naše hiše kopali za optiko. En teden so me fukali 2 bosanca en šiptar in bolgar. tako kot sem bila takrat pofukana, verjetno ne bom nikoli več in toliko sperme tudi več ne bom pogoltnila.
Terensko delavci so najboljši fukači….parkrat te pofukajo kot prasico in odidejo in nikoli več jih ne vidiš….
Brigita500, 29.01.2025 ob 10:24
Tako kot si rekla Mojca,mene so fukal dva mesca,bili so stirje bosanci,,,napolnal me v vse luknje,,,,včasih eden ,včasih dva….ta boljši fuk je bil takrat….
Res je Brigita. najboljše je bilo pa zadnji dan, bil je petek se spomnim, naslednji dan so potem odšli.
Vsi štirje so me fukali v njihovem kontejnerju, me napolnili v vse luknje, cca 2 uri je trajalo, na koncu pa so me vrgli na tla in me vsi štirje poscali…..kar tako poscana sem se na hitro oblekla in stekla proti hiši. Na srečo me ni noben videl in avanture je bilo konec, tudi teh delavcev več nikoli nisem videla. Ostal je pa lep spomin in še danes si jo všasih drgnem in mislim na tiste dneve……
Brigita,lahko se spoznava,piši na mail [email protected] 😉
Bila sem na tabletkah takrat, tako da so me lahko na polno fukali. In kot je rekla Brigita, takrat ne razmišljaš, misliš samo kako se boš pofukala, samo to ti gre po glavi. na srečo nobene bolezni, sem se dala testirat.
Ja, gradbinci-sezonci so res zakon….vzdržljivi, perverzni, potrebni….
Brigita, si kar predstavljam, kako so ti nosečo polnili pičko z toplo mastno spermo….verjetno je njih še bolj rajcalo, ker si bila noseča…..
Brigita500, 29.01.2025 ob 11:55
…od teh južnjakov mislim
Eden od obeh bosancev, pa tudi šiptar ni bil slab….vsekakor je bil najboljši poslovilni gang bang v kontejnerju, ko se me res perverzno pofukali. so mi rekli, da na takšno prasico še niso naleteli.
Uhhh, potem so dobro zalili malega slovenčka hihihihihi
Ja dobesedno….Mujo on me je fukal sam v ritko…da me je že vredi bolela…končal pa zmiraj v usta…..ostali trije pa v pičko s polno paro….sperma je kar tekla v potokih hihi…mož dva meseca ritke ni dobil lahko me je pa v pičko kolko je htel….to so bili tudi super orgazmi….saj me fukal v namazano pičko,,,,koliko si stara?,oprosti da vprašam