Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Bi mami gledala kako se hčerke ližejo???? Te rajca,,,,tudi tebe bi zdrkale mm…

Najbolj perverzni so teli pogovori, kjer se dva oz. več tipov z ženskimi nicki pogovarjajo kako bi si lizali muce, doma pa drkajo svoje usmrajene kurce

Misli si kar hočeš,pri meni od teh pogovorov ima moj mož…največ,,,,ker me z rajcajk do amena……lp

Odgovor na objavo uporabnika
Zvonko377, 07.02.2025 ob 10:25

Najbolj perverzni so teli pogovori, kjer se dva oz. več tipov z ženskimi nicki pogovarjajo kako bi si lizali muce, doma pa drkajo svoje usmrajene kurce

Natanko tko kot pravi Brigita, od mene ima največ moj prijatelj, in jaz od njega, ker me res fejst zadovolji. Oba se imava fino.

Word

Vroča,Tanja,,,,naj si še drkajo na naš račun,,,,😀😀😀😀

Perverzno sicer ne bi bilo, zadovoljstvo pa vseeno veliko, če bi tegale Brigita500, pa še ene dva, za vse tole smetenje po temi pobožal po gobčku…

Alo mislim da si ti kralj drka,,,punce se cujemo puljubčej

Brigita500 Kaj pa peggin si/bi sprobala?

Zanimivo, nisem še probala,,,tudi ne vem, če bi možu to bilo všeč…..ti si že probal,?????

tanja529, 05.02.2025 ob 15:16

Izi, pičko in ritko je treba znat dobro polizat. Punce to najbolje vemo ena drugi, natanko vemo kaj nam paše.

nekaj pa tud moški že znamo 🙂

Men je noro dober en fajn sočn čvek prek chata, da jo vso zrajcam, da sva oba nahajpana in nabita s hormoni. Da si me res želi, da jo nabijem in napolnim s spermo. Pol se pa zmeniva v kaki hotelski sobici, kjer jo brez zavor in predsodkov divje pofukam 😉

PeterK707, 10.02.2025 ob 09:30

Men je noro dober en fajn sočn čvek prek chata, da jo vso zrajcam, da sva oba nahajpana in nabita s hormoni. Da si me res želi, da jo nabijem in napolnim s spermo. Pol se pa zmeniva v kaki hotelski sobici, kjer jo brez zavor in predsodkov divje pofukam 😉

Jaz ko sem dobro nahejpana, kot ti praviš, in nabita s hormoni, me bi lahko pofukalo in napolnilo celotno nogometno moštvo. uhhh še psu bi dala da me naskoči, ker takrat sem res brez zavor….

Alo Tanja kak si, te je prijatelj med vikendom dobro obdelal,,,jaz sem danes kar dober potešena,,,,

Brigita 500, 10.02.2025 ob 11:20

Alo Tanja kak si, te je prijatelj med vikendom dobro obdelal,,,jaz sem danes kar dober potešena,,,,

Ojla…ja super je bilo. Iz petka na soboto sva fukala pri njemu v njegovi vikendici…. Mi je dober obdelal vse odprtine….je bilo kar vroče in perverzno.

Tanja529, teb je že kralj fuka odgovoril. Pa itak si 111% tip.

Hčerko opazovala ko se predajala potrebnemu sosedu,,,skušnjava bila prehuda,seveda sem se jima pridružila,prvič skupaj,,,sedaj prakticiramo kar pogosto,napolni nama luknje…z veseljem si jh poliževe….midve se tudi doma večkrat predave užitkom,,,,

PerverznaAna, 10.02.2025 ob 12:32

Hčerko opazovala ko se predajala potrebnemu sosedu,,,skušnjava bila prehuda,seveda sem se jima pridružila,prvič skupaj,,,sedaj prakticiramo kar pogosto,napolni nama luknje…z veseljem si jh poliževe….midve se tudi doma večkrat predave užitkom,,,,

To je pa zanimiva izkušnja….sicer pa lepo, da se razumete in skupaj uživaš s hčerko. Koliko ste pa stare ?

Hčera 19 jaz pa 43,pati če ni skrivnost.Se dober razumeve,že ene 2leti si vse delive,,,,

PerverznaAna, 10.02.2025 ob 12:42

Hčera 19 jaz pa 43,pati če ni skrivnost.Se dober razumeve,že ene 2leti si vse delive,,,,

Lepo, da si vse delita. Mora bit kar vroče, ko sta v akciji…..hihihihi.

Katera je bolj živa, ti ali tamala ? Ste tudi kaj packe ?

Z veseljem bi se pridružila…..mmmm

Ana…jaz sem pa 32.

Se pravi, da ste se začele s hčerko fukat, ko je bila sedemnajst. Kdaj je izgubila nedolžnost ?

odvisno,tamala je kar dobra,anale še ne ponudi,pusti jo lizati,jaz sem pa odprta v vse luknjice ,,,,,kake packarije če počneve????To da se zaliževe,,po dobrem fuku,,,Včasih ko pride katera domov iz randija ji druga pač malo poliže da ne gre sperma v nič hihihi

Potem sta obe prikriti kurbici, tako kot jaz….hihihihihi

Depilirani ? Jaz sem kosmatinka zdaj pozimi…

ja in ne,delam kot kelnarca,tako da je veliko ponudb,zame in za njo,marsi kdo ima pa rad obe,,,,(je tudi kelnarca),nedočžnost je izgubila pri 15ih,ja pri enih 17ih je naneslo da sve prvič,sedaj pa nama je to redna praksa,obe depilirane hčerka na črtico jaz pa na nulo,,,ena drugo sfrizirame,,,moškim je to pač všeč,nama pa tudi….malo sem prebrala o tebi ,si kar prava kurbica sodelavko si že povohala????

Ana ti si pa prava prasička,,,,a za dnar fukate al  kar tko????Mije pa kar vroče  postalo med nogami….

New Report

Close