najbolj perverzna stvar
Nisem še uspela sodelavko zapeljat…čakam na pravo priložnost. Res sem prava perverzna prasička in kurbica, samo mislim, da vse skupaj kar dobro prikrivam…..
Verjetno to, da se med seboj žgeta, je to vajina skrivnost, tako da se ne razve okoli ??
A spita skupaj v isti postelji, da se lahko pofukata in poližeta kadarkoli se vama zahoče ??
dobr no ne fukave se glih vsaki dan,vsaka rabi tudi svoj mir in svojo sobo,tako da spive ločeno,pa tudi če ma katera randi,,,a zastopiš vsak ni za vse.ko si pa privoščive si pa takrat vredi,,,,,to držive bolj za sebe,,,,marsikaj se pa govori,moraš ,,saj se stranke menjavajo,,,ko je pa na novo pofukana jo pa prosim če jo lahko poližem….to največkrat prakticirave z neznanci tam kjer naju ne poznajo,,mislijo da sve sestrični…..
PerverznaAna, 10.02.2025 ob 13:56
dobr no ne fukave se glih vsaki dan,vsaka rabi tudi svoj mir in svojo sobo,tako da spive ločeno,pa tudi če ma katera randi,,,a zastopiš vsak ni za vse.ko si pa privoščive si pa takrat vredi,,,,,to držive bolj za sebe,,,,marsikaj se pa govori,moraš ,,saj se stranke menjavajo,,,ko je pa na novo pofukana jo pa prosim če jo lahko poližem….to največkrat prakticirave z neznanci tam kjer naju ne poznajo,,mislijo da sve sestrični…..
Supaer sta obe dve….pravi packi. hihihihi Predvidevam, da je hči zaščitena, če se na polno pofuka in jo potem tako napolnjeno s spermo novega fukača poližeš….
Si tudi ritke poližeta ? Imata kakšne igračke ?
PerverznaAna, 10.02.2025 ob 14:24
Ja obe,,,,poliževa obe luknjici,,,,pač kurbici,vsaka za sebe,včasih skup lp,,,,,javi se še kaj,,,,,
mmmm, sem kar mokra med nogami, ko si predstavljam kako se vedve gonita med seboj in se perverzno ližeta. res pravi kurbici in prasički mama in hči.
Kateri vama je najljubši položaj ?
Če rade lulate mi piši na mail: [email protected]
Z mojim sva se včeraj imela noro lepo. Mene tolk zadovolji, ko se usedem na njegovega, ga čutim globoko, skačem, ko mu pride, se še kar natikam na njega. Nepozabno me zadovolji. Potem na hitro vstanem in vem, da bom še iz njegovega dobila nekaj sperme, se oblizujem še s sokovi svoje male, nepozabno, medtem ga še v oči gledam. Midva se imava res lepo.
Sem ti prav nevoščljiva,,,,,nocoj spala kot brat in sestra,,,,vikend je pa bil vroč,,,Sva bila malo v toplicah,,,,,mu ga z jezikom obdelovala,kot prava starleta,,,,,spermo sem komaj požirala,,,,bilo je super,,,,nabijal me je kot pravi jezdec,,,,,pičkico mi je povsem raztegnil,,,dva dni sva uživala kot sveže poročena….mmmmmmm