Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Kako bi te sedaj žgal v usta

Bi se katera perverznica pridružila paru…

Res?? Mene???

Odgovor na objavo uporabnika
Rok na rok, 16.02.2025 ob 21:20

Res?? Mene???

Jaz bi te tudi žgal v usta maš kak mail?

Veliki man, 16.02.2025 ob 23:23

Jaz bi te tudi žgal v usta maš kak mail?

NIMA MAIL…IMA USTA

Močno upam, da je večina teh vaših “perverznih” stvari izmišljenih. Tole je zrelo za prijavo Oddelku za krvne in seksualne delikte, kajti incest in zoofilija sta kaznivi dejanji.

Inšpektor, 18.02.2025 ob 13:14

Močno upam, da je večina teh vaših “perverznih” stvari izmišljenih. Tole je zrelo za prijavo Oddelku za krvne in seksualne delikte, kajti incest in zoofilija sta kaznivi dejanji.

Ti lahko govoriš kar hočeš, meni je pa noro fajn, ko se pri lesbo igricah pridružim sestrični in njeni mami. Jaz 21, sestrična 24, in njena mami 49 let.

Sej večina teh zmišljotin sploh pod ženskimi nicki (razne anje, tanje, brigite, marjane ipd) piše ena in ista oseba – nek zblojen tip, se z aviona vidi po izrazih in enih in isth forah. Upam, da bo nekdo, ki je odgovoren za ta forum ustrezno ukrepal.

igriva maja, 18.02.2025 ob 13:43

Ti lahko govoriš kar hočeš, meni je pa noro fajn, ko se pri lesbo igricah pridružim sestrični in njeni mami. Jaz 21, sestrična 24, in njena mami 49 let.

No, pravkar si se oglasilo.

https://biolinkia.com/hRqTs 

jst bi se tud

Hvala …res je imam usta in mail…lol

Sej to je hec anee?? Ooo shit.. sm kr odprta sam nevem kaaj je v temu rajcig?

Sex na golovcu k je blo povhno ljudi..pot spomina in tovaristva

Kako izgleda ko ga sinu fafas? Jaz si tudi zelim da mi ga mama fafa. Jaz pa njej muco pa rito. Se povohal ji bi

Ena izmed perverzij, ki sva jih ušpičila s partnerjem, je zagotovoseks med pogrebno mašo. Seksala sva na koru, za orglami.

To bi blo mmmm

Mmmm to mi je všeč

Tanja rad mam kosmate picke

Jaz sem obrita tako da odpadem…..??????hahaha

Lula je lula pa če je kosmata ali obrita je lepa 🙂 Pišite mi na [email protected]. Star 36 let iz okolice MB.

tanja529, 05.02.2025 ob 10:20

Jaz bi pa najraje zdaj dala kroglice in čepek ven iz pičke in ritke in jih dala polizat eni mlajši sodelavki in ji rekla : Na poliži prasička mala !!

Tanja kako gre kaj z mlajšo sodelovko?

Ja kar napiši svojega pa se ti javim…

R.

nocoj sem doživela nepozaben fuk,mož me je pofukal kot prasičko,,,z jezikom sem mu ga začela nežno obdelovati,vse globje v usta mi ga je porival,nakar me je obrnil in v dogy stilu počasi vstopil v mene z svojim trdim kurcom,,občutek je bil božanski,,,postala sem mokra kot da bi se polulala,,,vedno bolj sem se odpirala,,,,mmmmmm….nežno mi je oslinil ritko.nakar ga je brez posebne predigre zabil v mojo ritko,,,prihajalo mi je v valovihhh,,,,začutila sem toploto ki je zalila mojo ritko,,,,mmmmmm

Najbolj perverzna stvar se mi zgodila, ko me je mami zasačila, ko sem ga vlekla enemu kar precej starejšemu tipu, ki bi po letih bolj ustrezal njej, kot pa meni, ki sem bila takrat stara 17 let…

New Report

Close