Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

https://ibest.in/sexclub6  

󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲

󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Najbolj perverzno je bilo, ko sem ga takratnemu fantu fafala v svoji sobi in začne ravno polnit moja usta in glo, takrat v sobo vstopi moja mami…uhhhh

Odgovor na objavo uporabnika
sonce607, 01.04.2025 ob 13:56

Najbolj perverzno je bilo, ko sem ga takratnemu fantu fafala v svoji sobi in začne ravno polnit moja usta in glo, takrat v sobo vstopi moja mami…uhhhh

Kol si bila takrat mlada

Noro,ce bi še se javi

[email protected]

lp

Sandra javi se 🙂 cist poln sperme skos..

[email protected]

Po dolgem času sem se spet spraznil v mamine spandex pajkice.

.

Štajerc2002:

Pazi, da te ne bo spet dobila 🙂

P…, 01.04.2025 ob 15:12

Kol si bila takrat mlada

Malo več kot 16 let…

sonce607, 02.04.2025 ob 12:02

Malo več kot 16 let…

Kolk si zdaj

Želim si fukat v kino dvorani….ima še katera takšno željo ?

Ko se teta, ki je srednjeṣ̌olka s tabo in sestro igra oč̣ke in mamice. In potem gremo kao poč̣ivat. In seveda gre pod deko spat s tabo in ti uvaljiva francoske poljube in te šlata po mednoẓ̌ju. Pri 13 letih.

Potem pa pred tabo probava enodelne kopalke in si popravlja joṣ̌kice.

Sej nisem vedel ali naj navalim ali naj prijavim pedofilijo.

tiit, 02.04.2025 ob 17:21

Ko se teta, ki je srednjeṣ̌olka s tabo in sestro igra oč̣ke in mamice. In potem gremo kao poč̣ivat. In seveda gre pod deko spat s tabo in ti uvaljiva francoske poljube in te šlata po mednoẓ̌ju. Pri 13 letih.

Potem pa pred tabo probava enodelne kopalke in si popravlja joṣ̌kice.

Sej nisem vedel ali naj navalim ali naj prijavim pedofilijo.

Malce nerazumljivo si vse skupaj napisal/a….

S svojim sem bila malo na pohodu v hribih. Ponavadi oblečem pohodne hlače, tokrat sem enodelne kopalke in pajkice. V gozd sem mogla lulat, potem pa mi jo je takoj polizal. Oh, kolk paše, res se imava lepo in uživava. Potem sem mu ga še jaz in malo sperme pogoltnila, nekaj je ostalo, s tem sva se pa strastno zalizala.

In kako je reagirala tvoja mami? Se vama je pridružila?

Brigita500, 03.02.2025 ob 21:47

Jaz bi te,,, polulala pofafala,  ,ni stvari da ti ne ustrezem,,,,,najine sanje….

Zanjimivo, 05.04.2025 ob 12:20

In kako je reagirala tvoja mami? Se vama je pridružila?

Potem nam je mama vse trem naredila osvžilni gin tonik in limonado in smo se vsi trije smejali dogodku izpred pol ure nazaj. Nakar mama vstane, pristopi do mojega fanta in mu reče : No zdaj ti ga bom pa še jaz lepo pofafala in mo potegnila kratke hlače dol…..No, potem se je pa začela prava akcija v troje……noroooo

No, lepe prispevke je tu za prebrati, jaz sem danes vzel v roke flomaster, pa eno belo nalepko, na katero sem napisal, -Če katera želi v avtu pofafati in biti polizana, naj se javi, seveda imam diskretno še en telefon samo za take slučaje, pripisal številko, nalepil na steber neke avtobusne postaje, šel na malico in čakal, če se katera javi, verjemite, da nisem pojedel do konca, plačal sem pri šanku, ker je na moj telefon prišlo 7 sporočil, dve sta me že obdelali, pa jaz njo polizal, sedaj čakam tretjo, da pride, …

Polna usta mam sperme od sodelavca,sem mu ga kar pod pisalno mizo potegnila.Vroča hiii,,,vidim da si kar aktivna lp

Brigita 500, 08.04.2025 ob 14:18

Polna usta mam sperme od sodelavca,sem mu ga kar pod pisalno mizo potegnila.Vroča hiii,,,vidim da si kar aktivna lp

A ti veliko moškim takole spermo poješ?

Ma ponavadi da ,mi je dobrega okusa😀😀škoda da bi šla mimo,,pa ti???  Imam standardne porivače,,,moževa je pa najboljša,,,mmmm

Brigita500, 08.04.2025 ob 17:14

Ma ponavadi da ,mi je dobrega okusa😀😀škoda da bi šla mimo,,pa ti???  Imam standardne porivače,,,moževa je pa najboljša,,,mmmm

Aja, a ti z večimi porivaš? Pa ti vsak v usta konča??

Jaz samo z mojim prijateljem. Se res imava lepo in uživava, on mene tako dobro zadovolji, res sem vesela, da ga imam.

Samo trije me še porivajo,občasno,končajo kak kdaj,,iz vseh luknic mi je že tekla sperma,,,😀😀😀😀😀😀

Brigita500, 08.04.2025 ob 17:39

Samo trije me še porivajo,občasno,končajo kak kdaj,,iz vseh luknic mi je že tekla sperma,,,😀😀😀😀😀😀

Pa se nič ne bojiš, da bi se kaj okužila?

Ne me strašit,,vem za tipe da so ok,majo partnerke itd,,,tako da so kar ziher,,,eden je sodelavec,ta ma najrajši da mu ga ližem,eden je sosed sam,tretji je pa ,,,,,, pa je tudi ziher,,

New Report

Close