najbolj perverzna stvar
Brigita 500, 09.04.2025 ob 08:40
Hello Vroča,kaj pogumna potrebna pa NORA,če pogledam bi doma imela dost,ampak prilika dela svoje…zaenkrat je ok
Če ni skrivnost, koliko tipom si pa že pojedla? Jaz želim samo mojemu, mene res tolk dobr zadovolji. Noro je, ko gre z jezikom po mali gor in dol, to tolk strastno liže, me gleda v oči, drži za ritko.
Čez vikend sva s punco bila na obisku pri njeni teti. Stara je 52 in zgleda super za svoja leta. Vedno urejena, kot se šika. Med obiskom sem šel v njeno kopalnico in iz koša potegnil najlonke kožne barve. Najprej sem jih prevohal potem, pa sem začel se zadovoljevati in čez čas na polno končal v njih. Bil je tako nor in prijeten občutek. Nisem jih obrisal, samo zmečkal sem jih skupaj in jih dal nazaj v koš…
Štajerc 2002, 10.04.2025 ob 11:18
Čez vikend sva s punco bila na obisku pri njeni teti. Stara je 52 in zgleda super za svoja leta. Vedno urejena, kot se šika. Med obiskom sem šel v njeno kopalnico in iz koša potegnil najlonke kožne barve. Najprej sem jih prevohal potem, pa sem začel se zadovoljevati in čez čas na polno končal v njih. Bil je tako nor in prijeten občutek. Nisem jih obrisal, samo zmečkal sem jih skupaj in jih dal nazaj v koš…
Če bo opazila, da so najlonke pospermane, bo verjetno tebe posumila….hihihih
Si punci povedal ??
vsa vroča, 03.04.2025 ob 14:40
S svojim sem bila malo na pohodu v hribih. Ponavadi oblečem pohodne hlače, tokrat sem enodelne kopalke in pajkice. V gozd sem mogla lulat, potem pa mi jo je takoj polizal. Oh, kolk paše, res se imava lepo in uživava. Potem sem mu ga še jaz in malo sperme pogoltnila, nekaj je ostalo, s tem sva se pa strastno zalizala.
Uf noro…lizat polulano picko…ni lepsega, vsa vroca in mokra od lulanja….mmmm
saša, 10.04.2025 ob 09:54
Jaz sem prvič fafala in pogoltnila že v OŠ. Zdaj imam 34, pogoltnila sem pa do zdaj cca 15 tipom, trenutno pa fafam in goltam svojemu partnerju, pa občasno na skrivaj še enemu bivšjemu sodelavcu…
To je pa sexi prebrati….bi se še midva kaj zmenila?
Brigita500, 10.04.2025 ob 20:11
Skoraj ne verjamem,da se nisi drugega vlekla,v mladosti si sigurno,ne deluješ kot neka devica,,ali si???Meni deluješ kot neka sexipilna gispa,željna fuka,a se motim???Mare ima prav,tudi jaz bi ti polizala polulano pickico,mmmmm
Ja, sem bila poročena dolg časa, pred časom se spoznala prijatelja in z njim vse to počneva, imava se lepo, v svojih letih se počutim odlično. Nisem mislila, da bom pri teh letih tako prerojena.
Saša, piši mi na mail tadejp66@gmail.com