Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 08.04.2025 ob 17:51

Ne me strašit,,vem za tipe da so ok,majo partnerke itd,,,tako da so kar ziher,,,eden je sodelavec,ta ma najrajši da mu ga ližem,eden je sosed sam,tretji je pa ,,,,,, pa je tudi ziher,,

Pogumna….jaz samo mojemu ližem in da mi konča v usta.

Hello Vroča,kaj pogumna potrebna pa NORA,če pogledam bi doma imela dost,ampak prilika dela svoje…zaenkrat je ok

Brigita 500, 09.04.2025 ob 08:40

Hello Vroča,kaj pogumna potrebna pa NORA,če pogledam bi doma imela dost,ampak prilika dela svoje…zaenkrat je ok

Če ni skrivnost, koliko tipom si pa že pojedla? Jaz želim samo mojemu, mene res tolk dobr zadovolji. Noro je, ko gre z jezikom po mali gor in dol, to tolk strastno liže, me gleda v oči, drži za ritko.

Kako to misliš,kolkim sem ga fafala???

Brigita500, 09.04.2025 ob 20:39

Kako to misliš,kolkim sem ga fafala???

Koliko moškim si že pojedla spermo?

Hello,kolkim ne vem točno, stara sem 32,kurce že pa fafam od 15 ega leta,tako da  je že kar nekaj sperme steklo po mojem grlo,pa ti,ne mi reč da si samo od svojega vlekla

…….cirka enih deset se je že spraznalo v moja usta v teh letih pa tebi??????

Jaz sem prvič fafala in pogoltnila že v OŠ. Zdaj imam 34, pogoltnila sem pa do zdaj cca 15 tipom, trenutno pa fafam in goltam svojemu partnerju, pa občasno na skrivaj še enemu bivšjemu sodelavcu…

Čez vikend sva s punco bila na obisku pri njeni teti. Stara je 52 in zgleda super za svoja leta. Vedno urejena, kot se šika. Med obiskom sem šel v njeno kopalnico in iz koša potegnil najlonke kožne barve. Najprej sem jih prevohal potem, pa sem začel se zadovoljevati in čez čas na polno končal v njih. Bil je tako nor in prijeten občutek. Nisem jih obrisal, samo zmečkal sem jih skupaj in jih dal nazaj v koš…

Štajerc 2002, 10.04.2025 ob 11:18

Čez vikend sva s punco bila na obisku pri njeni teti. Stara je 52 in zgleda super za svoja leta. Vedno urejena, kot se šika. Med obiskom sem šel v njeno kopalnico in iz koša potegnil najlonke kožne barve. Najprej sem jih prevohal potem, pa sem začel se zadovoljevati in čez čas na polno končal v njih. Bil je tako nor in prijeten občutek. Nisem jih obrisal, samo zmečkal sem jih skupaj in jih dal nazaj v koš…

Če bo opazila, da so najlonke pospermane, bo verjetno tebe posumila….hihihih

Si punci povedal ??

saša:

Vem da bo opazila. Takrat se mi je to zdela dobra ideja hehehehee…nisem ji povedal. Če pa mi je to tako dober občutek narediti.

štajerc,

Boš ob naslednjem obisku videl, kako bo reagirala…..mogoče ti ga pa pofafa !

saša:

Si mislim ja, ko je mama ugotovila kaj delam tudi ni bila nekaj navdušena 🙂

Štajerc 2002, 10.04.2025 ob 13:03

saša:

Si mislim ja, ko je mama ugotovila kaj delam tudi ni bila nekaj navdušena 🙂

Kaj pa punca ve, da si ga rad zdrkaš ? Boljše, da ti ga ona lepo pofafa in pogoltne spermo…

saša:

Meni je drkanje the best…

vsa vroča, 03.04.2025 ob 14:40

S svojim sem bila malo na pohodu v hribih. Ponavadi oblečem pohodne hlače, tokrat sem enodelne kopalke in pajkice. V gozd sem mogla lulat, potem pa mi jo je takoj polizal. Oh, kolk paše, res se imava lepo in uživava. Potem sem mu ga še jaz in malo sperme pogoltnila, nekaj je ostalo, s tem sva se pa strastno zalizala.

Uf noro…lizat polulano picko…ni lepsega, vsa vroca in mokra od lulanja….mmmm

saša, 10.04.2025 ob 09:54

Jaz sem prvič fafala in pogoltnila že v OŠ. Zdaj imam 34, pogoltnila sem pa do zdaj cca 15 tipom, trenutno pa fafam in goltam svojemu partnerju, pa občasno na skrivaj še enemu bivšjemu sodelavcu…

To je pa sexi prebrati….bi se še midva kaj zmenila?

Brigita 500, 10.04.2025 ob 07:12

Hello,kolkim ne vem točno, stara sem 32,kurce že pa fafam od 15 ega leta,tako da  je že kar nekaj sperme steklo po mojem grlo,pa ti,ne mi reč da si samo od svojega vlekla

Jaz to samo mojemu počnem. Tolk me vzburja, da je to nepozabno.

Skoraj ne verjamem,da se nisi drugega vlekla,v mladosti si sigurno,ne deluješ kot neka devica,,ali si???Meni deluješ kot neka sexipilna gispa,željna fuka,a se motim???Mare ima prav,tudi jaz bi ti polizala polulano pickico,mmmmm

Brigita500, 10.04.2025 ob 20:11

Skoraj ne verjamem,da se nisi drugega vlekla,v mladosti si sigurno,ne deluješ kot neka devica,,ali si???Meni deluješ kot neka sexipilna gispa,željna fuka,a se motim???Mare ima prav,tudi jaz bi ti polizala polulano pickico,mmmmm

Ja, sem bila poročena dolg časa, pred časom se spoznala prijatelja in z njim vse to počneva, imava se lepo, v svojih letih se počutim odlično. Nisem mislila, da bom pri teh letih tako prerojena.

Saša, piši mi na mail tadejp66@gmail.com

Superca,a možu ga nisi vlekla,,,???

Saša,ti pa že moraš met kar neki izkušenj,si že probala analo tud????

@Brigita500 pa si kdaj ze lizala pickico med lulanjem? Ali pa lulala komu v usta al pa po kurcu:)?

Ne še sem pa svojo probala,v kozarček pa šluk no,,,sem prezivela,,,rajcig pa ti mare???

New Report

Close