Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 11.04.2025 ob 10:10

Ne še sem pa svojo probala,v kozarček pa šluk no,,,sem prezivela,,,rajcig pa ti mare???

V usta dobil samo enkrat…po kurcu pa veckrat…nor obcutek, ko iz picke tece direkt na tica…mmmmmm

Mogla bi natocit dva kozarcka in potem s kom nazdravit…uffffff….

Prizor kako se partnerka valja topless po tleh v moškem wc-ju v Lanterni in s telesom bosa briše mokra in poscana tla (seveda sva bila takrat sama) je bil neverjeten, potem se zakleneva v kabino in se pofukava. Neverjetno

Vasiji, 12.04.2025 ob 08:36

Prizor kako se partnerka valja topless po tleh v moškem wc-ju v Lanterni in s telesom bosa briše mokra in poscana tla (seveda sva bila takrat sama) je bil neverjeten, potem se zakleneva v kabino in se pofukava. Neverjetno

Si ji lulal tudi po picki:)?

Najbolj perverzna stvar, ki sem jo doživel je bila, ko sem gledal partnerko, kako je v swinger klubu v moškem wc-ju v Italiji fukala s sedmimi italijani naenkrat. Pogled nanjo golo in boso polno sperme po joškah in obrazu mi bo ostal za vedno v spominu. Najbolj rajcing stvar kar sem jo kadarkoli videl.

dolgočasno …

Dokaj perverzno mi je ko ga sicer bolj mlahavemu možu spravim pokonci tako da mu govorim o svoji kolegici in mu kažem njene slike. Nemalokrat mu ga zgolj zdrkam na njene povsem običajne slike na fb. Sem jo pa tudi že poklicala med sexom in se z njo menila povsem običajne stvari in je bil možev kurac trd kot pred leti, le trajalo je bolj kratko:).

Ta kolegica bi bila zagotovo zelo vesela če bi izvedela za to:).

Mislim men se bi pomojem snelo da vidim kolegico ki ga možu drka na moje slike.

Jaz sem drkal fafal dve leti mlajšega brata on pa mene začela sva ko on mel 11 jaz 13 ko mel on 13 jaz 15 me je tud razdevicil jaz pa njega fukala zva do njegouga 17 leta redno skoraj vsak dan potem nasu punco in sva nehala do njegouga 20 ko sva se ponovno in res zadnjič pofukala sfafala

Z najboljšim kolegom sva enkrat v kampu otresala cigarete po ženinih joškah, njo pa je zvijalo od užitka, je šla cela škatlica, prizor ki ga težko pozabiš

Žena si je napolnila modrc z risalnimi žebljički, nato sva šla s prijatelji na večerjo, med večerjo pa me je vsakih pet minut vlekla na wc, da jo šlatam in stiskam joške…hehe

Izgubila sem stavo, za kazen sem morala v Aquacolors v Poreču, na najvišji tobogan itak je bilo največ gužve od tal do vrha, v vrsti se spustiti zgoraj brez, ja res joške kazat pred vsemi, poseben feeling

Vesnica870, 26.04.2025 ob 09:42

Izgubila sem stavo, za kazen sem morala v Aquacolors v Poreču, na najvišji tobogan itak je bilo največ gužve od tal do vrha, v vrsti se spustiti zgoraj brez, ja res joške kazat pred vsemi, poseben feeling

Mmm meni bi jih tudi pokazala?

Nekaj mi pravi, da je vesnica zelooo uživala, ko so se vsi pasli po njenih joškicah, mora da je bil odličen prizor

Zanima koga pogovor o preverznih izkušnjah in fantazijah?

Mail:inverluke@gmail

Zelo vroče mi je tudi, ko se lotim mojega prijatelja, ko mu ga vzamem iz kopalk, ko sva na plaži, kljub temu, da bi kdo lahko videl. In ga ližem, gledam v oči, uživava v tem, oba. On pa mene po ritki poboža, ko greva plavat in ko greva ven iz vode. Meni paše njegova roka.

Jaz ga pa psu zmeraj večkrat zdrkam. Včasih sem mu ga kar malo za zabavo, zdaj zadnje čase je pa ratal potreben, ko strela in mu ga moram dvakrat tedensko. On ful uživa, se mu prav vidi kako stoka, ko mu ga namenoma zadržujem. To delam res taktično in potem ko najmanj pričakuje greva pa do konca.

Ena je zgoraj pisala da kliče kolegico ko fuka z možem da ima bolj trdega. Pri meni se je zgodilo da je žena ravno klicala ko mi ga je fafala njena kolegica. Izzvala me je naj se oglasim in lahko le rečem da tako mokre pičke še nisem videl kot je zmočilo njo ko sem jo nasadil in ženi razlagal koga bomo za vikend na piknik. Seveda jo je žena povabila na piknik.

Si za spoznavanje😉

Jaz pa z nesojeni taščo,če nisva Glih midva..

Sìmonio, 05.05.2025 ob 20:38

Jaz pa z nesojeni taščo,če nisva Glih midva..

Tašča me je zasačila, ko sem sem fukala s serviserjem klimatske naprave katero je prišel popravit k nam domov. Za odkup molčečnosti sem ji morala polizati pičko in ritko.

martina753, 06.05.2025 ob 09:09

Tašča me je zasačila, ko sem sem fukala s serviserjem klimatske naprave katero je prišel popravit k nam domov. Za odkup molčečnosti sem ji morala polizati pičko in ritko.

Je tasca imela kosmato picko:)?

Uhhh, črne goste dlake, poraščena pička, presredek in ritka….

martina753, 06.05.2025 ob 13:28

Uhhh, črne goste dlake, poraščena pička, presredek in ritka….

Uffff…mmmmm…se jaz bi ji zaril jezik v vroco kosmato poscano picko..

Ko ji je začelo prihajat mi je kar squrtnila po obrazu, da sem bila vsa zalita….potem sem ji morala še vso mokro in poscano pičko za kazen prelizat, ker se se kurbala s serviserjem…

New Report

Close