najbolj perverzna stvar
Jaz v trojcku z se enim, sva pofukala takratno mojo v bazenu vprico drugih, pa potem se v savni, tam smo bili sami, pa z eno v avtu na parkiriscu, ko so mimo hodili ljudje, pa studenti v solo, si pa zelim, da bi mi ga kaksna fafala v sex shopu, lahko ima masko, pa da stranke gledajo, ogromno fantazij je se,lp
V petek sm ga zdrkal na nudistični v piranu bilo je kar pouno punce lahko pišete
Anonimno123, 22.07.2024 ob 08:29
In je mulc hitro spricnil? kako je zgledalo?
Rada fafas mlajse trde kurce? Bi tudi mojega? 😜 (sicer sem ze malcek nad 18..)
Kar dolgo je zdržal, potem pa ko sem mu začela masirat jajčka in oslinila sredinec, ter mu masirala še ritko, pa ni več vzdržal….sem mu pa vse pogoltnila in lepo oblizala glavico…..je rekel, da je mislil, da je njegovo deklo zakon glede fafanja, pa da zdaj vidi da je ničla proti temu, kar sem jaz naredila…..
Ok
Lepo slišat. Kroglice vibrirajo?
Mi pišeš na [email protected] , pa tam poklepetava, da nebova tukaj preveč pisala.
tanja tanči, 22.07.2024 ob 09:05
…ne vem, obljubil je, da ne povedal nobenemu. Če pa je, pa pač je…..
Čepek za ritko in kroglice v pički imam vstavljeno navadno ko grem kolesarit, na aerobiko, tečt, na pohod, na tenis….sem rekreativna športnica….imam pa 51 let….
Bi kdaj skupaj kolesarila?
morska deklica971, 22.07.2024 ob 08:20
Ja, tam v tistem koncu. 😀😀 kako veš ??
ene dvakrat si me bla zlo vesela k sem pršu ene dvakrat z motorjem da sva odigrala partijo tenisa na sosednjem igrišču 🙂 bargl iz druzga portala. nisem tvojga nicka pozabu, pa tebe tut ne deklica. lopar sva mela pa približno take oblike 8==D
sami asi 🙂
zdej k sem pa tole tvojo izpoved prebral me je pa še bolj kurjo spomini 🙂