najbolj perverzna stvar
Potreben420, 27.08.2024 ob 12:26
Pasja mojca
Lahko gledam (in ti ližem stopala), medtem ko te tvoj pes obdeluje?
Nimam potrebe. So že ob tem, ko mi jo liže takšni užitki, da se mi blede… Noben moški me do zdaj ni niti približno tako dober polizal, kot me moj pes. Ko ti gre z jezikom globoko v razprto pičko, istočasno te pa z mokrim smrčkom drgne po ščegiju….uhhhhh sem že mokra spodaj….
Uf jaz sem imela kar nekaj pokvarjenih in perverznih izkušenj 🙂
Z bivšim tipom sva swingala, večkrat z večimi pari….. Ko sem bivšega pustila, pa sem tudi sama swingala še naprej s temi pari. Vsi so bili poparčkani le jaz samska, ampak so bili vsi za, da se še naprej z njimi fukam…. Enkrat sem celo predlagala, da se z vsemi mojimi “pari” dobimo in usekamo grupiča….. Noro!
Ko sem bila še nedolžna, pa sem se večkrat igrala z enim sorodnikom iz 4. kolena. Sva mal experimentirala pri nas doma na kozolcu in sva drug drugemu drkala, lizala…. Sexala pač nisva, ker sva bila junfra še.
Kakšnih 5 let nazaj sem imela fetiš na sodelavce in sem se fukala z dvema…. Kar med šihtom v utility room, v kuhinji na pultu, ko ni bilo nikogar in tudi na direktorjevi mizi… Fukala sem z vsakim posebi, nista vedla drug za drugega, ker z enim sem fukala, pa je potem bil odpušne, sem začela pa z drugim…. S ta drugim fukam še zmeri, najbolj pa me rajca, ko ga med fukom pokliče žena in se oglasi, jst ga pa jaham!
Pofukala sem se tudi enkrat z enim DJ v grčiji v diskaču, kar med tem ko je vrtel musko….. bila v kiklci, plesala z njim, on za mano, čist s trdim in sem hlačke dala na stran in mu nastavila pičko, da je kurac notr zdrsnu in sva naprej plesala.
Ko je od moje prijateljice mož praznoval rd, je bila velika fešta, bili smo mal pijani, ko sem šla na wc pa je njen mož prišel za mano na wc in sva se na stroju pofukala…..
Sm pa misnla, d sm jst kr dost preverzna, glede na to, da sem rada fukam na različnih krajih, nikjer mi ni problem, sploh če sem potrebna. Ni mi problem tudi bolj grob sex, šeškanje, sex v vseh možnih položajih, sex v obe luknjice, fafam, ližem jajčka, pustim se prelizati celo…. Fukala sem se že z dvema na enkrat, fukala sem v trojčku z parom…. izkušnje z moškim in ženskami in celo z enim gejom sem sexala….
Ampak sex z živalijo, pa s sorodniki, najhujše s svojimi otroci. Fak to pa je bolano, sik do konca in seveda kaznivo dejanje. Za to greš lahko sedet.
Da tudi toliko nimaš v glavi, da bi se zadržal in v takem momentu pač potlačil potrebo si pač na inteligenci opice…. To ni več perverzija, ampak psihopatsko!
Nasty_OR_Not…… a je to po tvojem tudi bolano, da me je sestrična 10 let starejša (jaz takrat imela 15) mazala z oljem za sončenje in me je tako žgečkalo, da sem se kar zvijala. Ko je videla, da sem čist zrajcana, mi je dol potegnila še kopalke, ter mi začela vtirati olje v pičkico, med ritnice in ritno luknjico…..na koncu me je še polizala do divjega orgazma. Meni je bilo norooooo…..Še večkrat sva to ponovile, tudi obratano, tako da sem jaz njo…..
Če želiš,mi pisi na [email protected] pa tam kaksno receva
Uuu,poveš kaj več? [email protected]
Piši mi pa kaj več rečeva [email protected]
Na nekem portalu se mi je javil tip, ki si je želel da drkam na slike njegove žene, no bolj za hec sem rekel pa poskusimo.
No kmalu sem ugotovil da je to nek nadut skoraj kolega, ki ima res dobro ženo.
Seveda se nisem izdal in sedaj občasno že pol leta drkam na slike in posnetke od njegove žene, ki jih on posname tudi po želji oziroma na ukaz.
Se mi zdi kar perverzno, saj mi je zaupal marsikatero packarijo svoje žene in mnogo tudi pokazal.
Se mi zdi kar perverzno ko mu nazaj posljem posnetek kako spricnem po njenih slikah ali posnetkih.
Seveda poskrbim da se tudi večkrat naključno srečamo.
Nisem jaz kriv ce tipa noro rajca da si ga drkam na njegovo.
Nosečka539, 05.09.2024 ob 09:00
Ni boljšega kot v drugem trimesečju nosečnosti fukati z drugimi.
Že tretjič sem noseča in imam 3 redne fukače, ki se redno praznijo vame.
Mož pač ne opravi svojega.
ja, prav imaš. Tudi jaz sem imela v obeh nosečnostih dva fukača, ki sta se v prvih 6 mesecih redno praznila v mene. Velikokrat tudi oba naenkrat v pičko in ritko…….to so bili res nori dnevi.
Mož pač ni opravljan nalog, pa sem se po svoje znajdla….
natalija 32, 05.09.2024 ob 09:48
ja, prav imaš. Tudi jaz sem imela v obeh nosečnostih dva fukača, ki sta se v prvih 6 mesecih redno praznila v mene. Velikokrat tudi oba naenkrat v pičko in ritko…….to so bili res nori dnevi.
Mož pač ni opravljan nalog, pa sem se po svoje znajdla….
Ni lepsega kot pa se praznit v muco in ritkoo