Najbolj zanesljiva tehnika, ki ženski zagotovi orgazem je
Kakšni dolgočasneži! Kako se vam da cele dneve tako prazno slamo mlatit?
Se strinjam in res ne vem kaj se silimo tja spodaj. Najbolje, da za vedno nehamo!
Moški po celem svetu ti bodo iz srca hvaležni za ta apel 🙂
PS. Probaj z moškim, on bo verjetno najbolje vedel, kako se porihta moško orodje.[/quote]
Haha točno tako Ana. Najbrž mu nobene ne rata prepričat v blowjob in ves razočaran laja po forumu 🙂
Mi ti samo pomagamo, da ne boš rabil vse sam. :))
… je rekel nekdo, ki ne mara blowjoba.[/quote]
Mi pa govorimo o zanesljivih metodah… ne o slami… zgleda da je burek napacno razumel…
Kaj bi moral napisat? Poticko? Al zemlco?
LoL
Kar ste tukaj klobasali še “p” ni od pogovora niti “d” od dogovora… tako da tud “b” od bureka ne bo. Pa naj bo nobel ali ne…
Če debate že izboljšat ne moreš, vsaj jamrat nehaj. 😉
Ja saj Fidelito ima čist prav. Verjetno je to res najzanesljivejša tehnika. Samo kaj, ko obstajajo še druge, boljše – recimo, da si pride moški med moja stegna malo ušesa pogret… joj ja, s.ranje marihuanca … bruhal boš ane?
Sori, pozabla sem:(
A moraš? Stegna omenjat….[/quote]
Ja pa se na ušesa fokusiraj :)))
Ne definitivno nima prov – pol bi tut jst ostal brez zabave; športa;
tist za ušeska pogret je pa res možn se oglast – ne poznam tega – ji nikol ni uspel stisnt, vedno sam narazn – ne vem kako ti to…. tuhtam al maš metodo kontracepcije…. tisto še aspirin vmes daš? Ok, bi rpobu neki novga – sam hudič je pol k te neb slišu; sam čutu stiskanje … dej me razsvetl!
Ja čuj, teb pa res ne bom na ZS pisal; kaj ti nea jasn ? Morš se potrudt, jst nč ne jambram…[/quote]
Kaj… podnapise prosim 🙂
A moraš? Stegna omenjat….[/quote]
Ja pa se na ušesa fokusiraj :)))[/quote]
Kako ženska? Ob tvojih stegnih? Je s tabo vse v redu? 🙂
Kako ženska? Ob tvojih stegnih? Je s tabo vse v redu? :)[/quote]
Še jst se ne morem 🙂
Kako ženska? Ob tvojih stegnih? Je s tabo vse v redu? :)[/quote]
Mojih stegnih? A je s tabo vse v redu? :))
Saj sem ja MONa. Se pravi zatežena, stara baba, s tako debelimi stegni, da do šiške sploh ne prideš 😀
Drugače ne more biti.:)
Ne definitivno nima prov – pol bi tut jst ostal brez zabave; športa;
tist za ušeska pogret je pa res možn se oglast – ne poznam tega – ji nikol ni uspel stisnt, vedno sam narazn – ne vem kako ti to…. tuhtam al maš metodo kontracepcije…. tisto še aspirin vmes daš? Ok, bi rpobu neki novga – sam hudič je pol k te neb slišu; sam čutu stiskanje … dej me razsvetl![/quote]
ti si funkcionalno nepismen … saj margot- ni tipkala, da ga z bedri klofuta po uhlih
Forum je zaprt za komentiranje.