najboljša grozljivka (film)
amm a mogoče kdo ve kko se imenujeta 2 filma nemorem se spomniti naslova, v prvem filmu se je dogajalo ko je neka družba prišla v neko kočo v gozdu in tam našla star gromofon in nekaj stvari ko se je gromofon predvajal je izgovarjal neke besede katere so prebudile zl e duhove in se počasi useljevali v njih , drugi film je pa ko se isto ena družba nekam odpravi in jih po gozdu lovijo trije psihopati ki živijo v eni koči če mogoče kdo ve kko se filma imenujeta naj prosim sporoči
Pr men je pa čist tak. En čas so mi ful fine tiste, k ti udarijo na psiho, en čas pa tiste z serijskimi morilci pa klanjem pa take fore. Tuki pa mata seznam mojih 10. najboljših (ne najgroznejših) grozljivk:
1. Stay Alive (2006)
2. The Final (2010)
3. Disturbia (2007) u bistvu je triler, ampak je FUL SVETOVN!!!
4. House Of Wax (2005)
5. Lake Dead (2007)
6. My Bloody Valantine (2009)
7. Wrong Turn I, II, III (2003), (2007), (2009)
8. The Hills Have Eyes I, II (2006), (2007)
9. The Ruins (2008)
10. The Strangers (2009)
Ali mi lahko predlagate še kakšno dobro grozljivko v stilu The hills have eyes, Wrong turn, The Descent, Hostel in podobno, ali pa morda v stilu Lake placid (krokodili, kače itd), ampak tako, da je res dobra. Bi si rada kakšno pogledala, pa se mi zdi, da sem vse dobre že videla.
Ampak ne kaj v stilu Kroga, ker to mi ravno ni najbolj…
Že vnaprej hvala za predloge:)
Glejte, če se grozljivka-ki ni grozljivka že začne z tako smotanim naslovom, da ti hočejo povedati da je nekaj groznega—->0
mene se je dotaknu KROG, WRONG TURN, ORPAH, UNBORN(malo jače)
DRGAČ pa ni glih ke več dobraga-tisto ka je pa z hodiči pa takimi stvori povezano to se lahk SKRIJE pred usemi psihičnimi grozljivkami!
Jaz LJUBIM grozljivke že od malega-star sn 14
in ja nekajkrat sn že pred spancem komaj gledal na okoli da se kaj ne prihotapi
DRGAČ pa ŽAGA=KATARSTROFA!!!!!
NOČNA MORA V ULICI BRESTOV morte gledat
lp ALJAŽ
jaz osebno obožujem grozljivke!
eena izmed najboljših pa je House of wax!
spomnim pa se enkrat ene grozljivke ki je bilo naslov megla ampak so pomoje zamešali naslov na sporedu ker ko sem jo šla iskat je pod tem imenom nisem našla
morda se bo kdo spomnil katera grozljivka je to
bilo je nekaj najstnikov in potem je en fant zvečer ko so bili zbrani ob ognjem govroil o enem moškemu ki so mu odrezali ‘jajca’ in da zdaj se skriva po tistem gozdu in pobija. in nihče ni verjel
tako so res en za drugim umirali in pa na koncu je en njihov prjatu mislim da je bil policaj no tist jih je ves čas pobijal..spomnim pa se enega dela ko sta bila dva oblečena v tiste velike kostume nekega sadja in potem je eden od njiju šeč v labirint in tam ga je tist morilc zaklal…
no mordaa se kdo spokne hvala vnaprej
The birds (1963), Psycho (1960), The exorcist (1973), The omen (1976), Rosemary’s baby (1968), The shining (1980), Poltergeist (1982), The texas chainsaw massacre (1974), Carrie (1976), Halloween (1978), Night of the living dead (1968), Dawn of the dead (1978), Alien (1979) in A nightmare on Elm street (1984) in The thing.
Najboljše grozljivke!