Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija najboljša grozljivka (film)

najboljša grozljivka (film)

pozdravljene, sem pač zavzeta nastnica, ki rada gleda grozljivke(:

the fog govori o izgubljenih predmetih, ki so naplavile na obalo, neko najde nek izgubljen predmet in potem se začnejo umori. več se pa trenutno ne spomnim..
sirota dekle v sirotišnici, ki je bilo premeščeno iz Rusije išče novo družino. Vendar začne ”mama” dvomiti vanjo, saj vzbuja strah pri gluhi hčerki in slišečemu sinu.
sirotišnica deček spozna namišljene prijatelje, ki ga popeljejo v nevarost.
hiša voščenih lutk je super film z odlično igralsko zasedbo, Paris vas lahko zna presenetiti.
nočna mora v ulici brestov suuuuuuuuper film !

zdej se mi pa ne da več, haha(:

Kaj pa tale? The human centipede ? ta 1. del je ful strašen, drugega dela pa še nisem gledal ,ker je izidu v letošnjem letu (2011) medtem ko je 1. del iz leta 2009

Priporočam ;DD

Mojaa the mest gozliuka je THE RINGU 1. 2.jkaa mi ni bla lihk tok dobraa..

so p tut druge zlo hude gruzliuke,kot so..:

-Final Destination 4

-Jennifer’s Body

-The Girl Next Door

-Paranolmal Activity

in ustale drugee ;))

Mene pa zanima če slučajno kdo ve naslov grozljivke ki se je nikakor ne morem spomniti.
Štirje prijatelji(dve punci in dva fanta) gredo v neko zapuščeno bolnišnico ali umobolnico(ne spomnem se točno) kjer se dogajajo čudne stvari.a ve mogoče kdo o kateri grozljivki govorim?hvala za odgovor

Jaz vam vsem priporočam
Blood Night
Damned By Dawn
100 miles
room 205
Um pa paranormalno seveda 😀
Em če pa ne najdete kaj pametnega pa poglejte na partisu pod ikono grozlivke 😀

The Blair Witch Project
Rec 1
Rec 2
Grave Encounters
The Exorcist

ena boljših grozljivk o serijskem morilcu je krvavo valentinovo

The hills run red
Halloween
Treackr treat
Friday 13
A nightmare on Elm street
Hellraiser
Collector
Rekeer
The final destination
Saw
Stephen King – It
Eden lake
Masaker
Srbski film
The grudge
Paranormalno
Scream
Texas Chainsaw Messacre
Black Xmas
The hills Have eyes
Wrong Turn
Sleepy Hollow
Childs Play
The host
Zombie ritual
Priest
28 weeks later
Boogeyman
The descent
Exorcism
28 days later
Candyman
Husk
My blody Valentine
Hannibal
The children
Children of the corn
Daybreakers
The eye
The Ring
Dead snow

mene pa zanima če bi kdo vedel kko je naslov eni grozliuki. njena vsebina je pa taka:

je punca k je v umobolnici.po njo pride oče in jo odpelje domou kjer se je pred leti zgodila neka nesreča v kateri sta ji umrli mama in sestra….punca sicr misl da je sestra še živa ampak je le namišljena..doma pa vidi da ma mačeho katera je bla prej pr nih čistilka..in čez ceu film ta navidezna ˝sestra˝ njo nagovarja da je ta mačeha zažgala uto v kateri je bla mama…ko ji hoče dt mačeha pomirjevalo punca misl da jo hoče ubit in uzame nož pa zabode to mačeho…pol jo zvleče v smeti pret hišo…tu use se dogaja ko očeta ni doma..in ko pride oče domou pred hišo vid punco čist krvavo in v njeni roki nož….tista sestra kr naenkrat zgine in njej se je ponounoma zmešalo…spet jo odpeljejo v umobolnico…

no neki tazga se je dogajal v filmu…lepo bi prosila da če kdo ve naslou naj mi pove ker hočm film pogledat še enkrat. (:

meni je res ena najboljših grozljivk Scream,u bistvo je res ta pravi šoker 😛 gledala sem vse dele 1-4 in ta zadnji 4. del je bil res fenomenalen. vsi povprek kričijo xD pa tudi krvi ne manjka.

disturbia: ni glih grozljivka ampak res preseneti (sploh pa na koncu).

paranormalno: mah ni tako grozno, saj nabolj napeto je seveda ponoči, ko se te stvari dogajajo,…

krog 1,2: prvi del ti res srah posti (mene še kar nekaj dni ni pustilo primiru 😉 ), ta drugi pa ni bil kaj več groznega, kar ponavadi pričakujemo, da bo malce ˝nadgrajeno˝. to delo so pri screamu res super opravili 1. dell super 2,3 mah za silo, ampak 4. del res super 😉

Tale:

http://www.youtube.com/watch?v=4xHJOG03eDE

Mikimouse, film se imenuje Uninvited. Super film!

Pozdravljeni mene namreč zanima kateri film je res grozen oz. mora biti grozljivka ,ki je zelo grozna ???

men osebno je najboljša the others-vsiljivci 😀

meni je bla ql 1408
vse se dogaja v eni hotelski sobi

ve gdo mogoče res za kako dobro in grozno grozlivko vse sem že gledal skoraj pa niti ena ni bla tak grozna če ve gdo za kakšno res grozno oziroma strašno naj mi pove tnx 😉

gledal sem triler Circle 2010 pa sem že skoraj zakričal, ko si je dekle umivalo zobe, nekdo pa jo zgrabil ter ubil. Ona pa je samo kričala

Men je najbolša Paranormalno1,2,3 pa Joy Ride (norenje)
aja pa še nevem kku je naslov apak gre se o tem k se ena dužina presel u eno bajto k je morilc tiste k so prej tm živel ubil ponoč ob 3:15 in pol se usakič ob te uri začnejo čudne stvari dogajat in hčerka ma pa namišleno prjatlco k je “demon”

a kdo ve za kaksno grozliuko baje je naslov; poljub in ugriz 🙂 hvala ;))

mene zanima če kdo pozne en film: k gre eden v eno sobo ki naj bi bila zelo grozljiva in snema na snemalnik zvoka vse kar se zgodi in pol si začne mau domišljat in po telefonu mu en reče da neki bo preživel eno uro in njemu se skos bolj meša in nakoncu iz stopa visi vrv za obesit in on vzame nek alkohol in zažge tisto sobo. če kdo ve naj napiše pliss

Film je 1408 – John Cusackom.

Francoske grozljivke so top. Heute tension, Martyrs, inside, ils, Frontieres, Malefique….

The Exorcism of Emily Rose.

____________________________________________________________________________________________________________ “A reader lives a thousand lives before he dies, said Jojen. The man who never reads lives only one.” George R. R. Martin: "A Dance With Dragons"

hej, meni je pa ostala v spominu ena grozljivka iz otroštva (15-20 let nazaj) samo se ne morem spomniti naslova, gre pa tako da se neka družina preseli v eno staro hišo katera ima na vrtu star vodnjak oz. neka lukna je v tleh:) in iz tam potem dva mulca potegneta eno jajce ven in kasneje se iz njega izležejo neke stvari, ki začnejo pobijati družino:) komu znano?

večina vas ne pozna pravih grozljivk. The human centipede 1 in 2, Srpski film ( tak je naslov), Nekromantik 1 in 2, Martyrs,

.. Men osebnu so dobre grozljivke
*Insidious
*Kaw
*It
*Shark night
*Tamara
*I know what you did last summer
*Jeepers Creepers
*Prom night
*Reeker
*The chair
*The glass house