najboljša grozljivka (film)
Meni pa je Scream (vsi deli) dober 🙂
Spletna trgovina LanStore – http://www.lanstore.si
Meni osebno pa so najbolše grozljivke:
-Paranormal activity 1,2,3 – že znano, super filmi, sploh 2,3
-The devil inside – dekle najde mamo po veliko letih v umobolnici, ker je ubila 3 ljudi. Mamo so obsedli demoni, hčerka pa jo hoče rešit. Res priporočam.
-Amityville horror – Družina se preseli v hišo, kjer so demoni. Super film!
-The human centipede – 2 punci se na potovanju v Nemčiji odpravita ven, pa jima poči guma. Zavetje pred dežjem najdeta pri starem človeku, ki pa ni tako uredu. Omami ju, nato pa zapre k sebi. Skupaj s še z enim japonskim turistom dekleti postaneta človeške stonogi. Sick film, sam je super!
-The roommate – Dekle dobi v študentskem domu cimro, ki izgleda zelo prijazna. V resnici pa ni taka. Pobijati začne prijatelje. Super zelo!
-The children – zgodba o družini, h katerim pridejo prijatelji. Otroci se med sabo povežejo in začnejo napadat ostale. Eden boljših, ki se jih pogledala.
– Friday the 13th – več delov, kjer serijski morilec ubija ogromno ljudi. Veliko krvi in tega.
-Halloween – podobno kot petek 13, osebno mi je halloween boljši
-The unborn – zgodba o mladi pnci, ki izve da ima nerojenega brata dvojčka, ki se hoče roditi.
-Jennifer´s body – zgodba o Jennifer, ki je demon, saj ubija in požre fante iz šole in okolice.
-The ring 1,2 – obadva sta mi bila zelo všeč, vseeno pa 1 del najbolj. Fantastičen film.
– The grudge 1,2,3 – japonska verzija kroga, odličen film.
Samo še vprašanje: a pozna kdo film Ring Around the Rosie? Rada bi si ga ogledala, pa me najprej zanima mnenje (:
Sara
Hej 🙂
Koliko sem videla zgoraj ste naštevali same ekstra filme. Ampak vsi ste večinoma naštevali te ameriške/ hollywoodske.
Če ima kdo željo po zaares konkretni grozljivki si naj ogleda “FACE”. Sama ga sicer nisem pogledala, saj ga ne upam 😛 Ampak sem slišala, da je film rees grozen (dereš se že po prvih 10 minutah, lahko ga gledaš v družbi sredi belega dne pa te je vseeno strah).
Gledala pa sem tudi “COMING SOON” – nekaj podobnega kot Krog :p
Pa še nekaj tukaj:
The Telling – igrajo playboy dekleta
Chain letter
Cinnderella
The red shoes
The victim
A tale of two sisters
http://www.imdb.com/title/tt0365376/
Deliverance- zeloooo star film-mislim, da iz leta 1972. Žarn sicer ni grozljivka- ampak mi je bilo pošteno slabo, ko sem ga prvič videla. Hehehe – še vedno si rada ogledam The Fog ,Jaws,The Birds, Pet Sematary….- pač stare dobre klasike 🙂
Nove grozljivke so nagnusne- rezanje, sekanje in mrcvarjenje ljudi je brezvezna tema, ki človeka navdaja z gnusom – vsekakor pa ne s strahom.
Če že usi naštevate najbolše grozljivke pol še bom pa js tiste, ko so mi ble jače 🙂
–Scream 1,2,3,4
–Final destination 1,2,3,4,5
–Wrong turn 1,2,3,4
–Ghost ship
–Dark water (japonski film)
–Boogeyman 1,2
–The orphan
–Don’t be afraid of the dark
–Paranormal activity 1,2,3
–The human centipede 1,2
–Blair witch project 1,2
–Urbane legende Bloody Marry
–Halloween usi deli
–The ring 1,2 tut japonski
–Night of the demons
–Devil inside
–Saw 1-7
–The unborn
–The children
–The messengers
–Wicked little things
–Let me in
–it’s alive
–the hills have eyes
–the new dauther
–i spit on your grave
–the uninvited
…. pa še se najde 🙂 krog pa itak najačii
Iščem grozljivko, ki se dogaja v zaporu. Na steni je nekakšna slika ali znak, ki vse spreminja v zombije. Vem samo, da si nek moški, ko vidi ta znak izkoplje oči, zato ga drugi zombiji pojedo. Mislim, da je glavna oseba ženska, ki na koncu v bolnici vidi posnetek s tem znakom in se spremeni.
Če kdo ve naslov, naj napiše. Hvala!
Hvala ti. Filem se res imenuje The Haunting.
L.P DarkMen.!