Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija najboljša grozljivka (film)

najboljša grozljivka (film)

Meni pa je Scream (vsi deli) dober 🙂

Spletna trgovina LanStore – http://www.lanstore.si

Spletna trgovina LanStore - www.lanstore.si

hei…

men je pa najbolj všeč house of wax, krog 1 -nujno !!!!!! opazujemo te -the hills have eyes, teksaški pokol z motorko 1 in 2

to je to

Meni osebno pa so najbolše grozljivke:
-Paranormal activity 1,2,3 – že znano, super filmi, sploh 2,3
-The devil inside – dekle najde mamo po veliko letih v umobolnici, ker je ubila 3 ljudi. Mamo so obsedli demoni, hčerka pa jo hoče rešit. Res priporočam.
-Amityville horror – Družina se preseli v hišo, kjer so demoni. Super film!
-The human centipede – 2 punci se na potovanju v Nemčiji odpravita ven, pa jima poči guma. Zavetje pred dežjem najdeta pri starem človeku, ki pa ni tako uredu. Omami ju, nato pa zapre k sebi. Skupaj s še z enim japonskim turistom dekleti postaneta človeške stonogi. Sick film, sam je super!
-The roommate – Dekle dobi v študentskem domu cimro, ki izgleda zelo prijazna. V resnici pa ni taka. Pobijati začne prijatelje. Super zelo!
-The children – zgodba o družini, h katerim pridejo prijatelji. Otroci se med sabo povežejo in začnejo napadat ostale. Eden boljših, ki se jih pogledala.
– Friday the 13th – več delov, kjer serijski morilec ubija ogromno ljudi. Veliko krvi in tega.
-Halloween – podobno kot petek 13, osebno mi je halloween boljši
-The unborn – zgodba o mladi pnci, ki izve da ima nerojenega brata dvojčka, ki se hoče roditi.
-Jennifer´s body – zgodba o Jennifer, ki je demon, saj ubija in požre fante iz šole in okolice.
-The ring 1,2 – obadva sta mi bila zelo všeč, vseeno pa 1 del najbolj. Fantastičen film.
– The grudge 1,2,3 – japonska verzija kroga, odličen film.

Samo še vprašanje: a pozna kdo film Ring Around the Rosie? Rada bi si ga ogledala, pa me najprej zanima mnenje (:
Sara

Hej 🙂
Koliko sem videla zgoraj ste naštevali same ekstra filme. Ampak vsi ste večinoma naštevali te ameriške/ hollywoodske.
Če ima kdo željo po zaares konkretni grozljivki si naj ogleda “FACE”. Sama ga sicer nisem pogledala, saj ga ne upam 😛 Ampak sem slišala, da je film rees grozen (dereš se že po prvih 10 minutah, lahko ga gledaš v družbi sredi belega dne pa te je vseeno strah).
Gledala pa sem tudi “COMING SOON” – nekaj podobnega kot Krog :p

Pa še nekaj tukaj:

The Telling – igrajo playboy dekleta
Chain letter
Cinnderella
The red shoes
The victim

živjo!
pravijo da te najbolj psihično zbijejo paranormaln grozljivke oz. paranormalno 3 😉

lp a.

zame sta najboljši grozljivki

the others
the woman in black

Ali še kdo ve kakšno grozljuko podobno House of Wax?

the grudge 1,2,3
krog
mirrors
psiho
ptiči
the orphanage
paranormalno
.
.
.

po mojem mnenju so najboljše grozljivke tiste, ki ti vdarijo na psiho (še posebej mi je všeč, če vsebujejo elemente krščanske vere, razne lutke, majhne otroke…)
zato so meni osebno najboljše grozljivke:
Dead Silence,
The Ring,
The Grudge
,
The Tooth Fairy
Case 39 in
The Exorcist ..

pa dodal bi zdaj še

dawn of the dead
nočna mora na ulici brestov

A tale of two sisters
http://www.imdb.com/title/tt0365376/

ali je gdo slucajno gledal grozljivko v kateri neki psiho ujame nevem okoli deset ljudi in jih zapre v nekaksen vodnjak. potem se pa med seboj zacnejo jesti ker so meli samo vodo in ne hrane. konca pa se ne spomnim prosim za naslov ce je gdo gledal

american psycho je tak psiho film, za tisto ki je sprasevala 🙂

Deliverance- zeloooo star film-mislim, da iz leta 1972. Žarn sicer ni grozljivka- ampak mi je bilo pošteno slabo, ko sem ga prvič videla. Hehehe – še vedno si rada ogledam The Fog ,Jaws,The Birds, Pet Sematary….- pač stare dobre klasike 🙂
Nove grozljivke so nagnusne- rezanje, sekanje in mrcvarjenje ljudi je brezvezna tema, ki človeka navdaja z gnusom – vsekakor pa ne s strahom.

hahahah, šele sedaj sem videla vprašanje..naslov je Uninvited.

Če že usi naštevate najbolše grozljivke pol še bom pa js tiste, ko so mi ble jače 🙂

–Scream 1,2,3,4
–Final destination 1,2,3,4,5
–Wrong turn 1,2,3,4
–Ghost ship
–Dark water (japonski film)
–Boogeyman 1,2
–The orphan
–Don’t be afraid of the dark
–Paranormal activity 1,2,3
–The human centipede 1,2
–Blair witch project 1,2
–Urbane legende Bloody Marry
–Halloween usi deli
–The ring 1,2 tut japonski
–Night of the demons
–Devil inside
–Saw 1-7
–The unborn
–The children
–The messengers
–Wicked little things
–Let me in
–it’s alive
–the hills have eyes
–the new dauther
–i spit on your grave
–the uninvited

…. pa še se najde 🙂 krog pa itak najačii

The Exorcism of Emily Rose, Paranormalno 1,2,3 pa tui štirka ki zdj pride nebo bla slaba, Amityville, Krog 1,2 itak, pol pa še Brez povratka usi deli, Prometej, I saw the devil, Scream, The Rite, Priest pa še kej se najde….

Aja pa še Urban legends usi deli je zloo huda…

Urban legends 😉

Iščem grozljivko, ki se dogaja v zaporu. Na steni je nekakšna slika ali znak, ki vse spreminja v zombije. Vem samo, da si nek moški, ko vidi ta znak izkoplje oči, zato ga drugi zombiji pojedo. Mislim, da je glavna oseba ženska, ki na koncu v bolnici vidi posnetek s tem znakom in se spremeni.
Če kdo ve naslov, naj napiše. Hvala!

A ste me vsi pozabili? No, jaz ne bom pozabil na vas, ko zapite..

Ali ve kdo kako se kliče una grozljjivka,ki se skupina ljudi odpravi v veliko neko rdečo hišo in v njej bivajo pa se medtem dogajajo čudne stvari… videvajo stvari in jih hiša nepusti oditi ????

@Darkmen

Film je verjetno The Haunting

http://www.imdb.com/title/tt0171363/

@arka

Hvala ti. Filem se res imenuje The Haunting.
L.P DarkMen.!

Živjo..mene pa zanima, če kdo ve kako je naslov enga filma…vsebina gre pa nekak tkole: roparji ugrabijo otroke v šoli(zamaskirani so v božička, gosko,mikimiško…) in jih odpeljejo v neko jamo….

za odgovor že v naprej hvala…

New Report

Close