Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljša majoneza?

Najboljša majoneza?

Katera kupljena majoneza je vam najboljša?

Meni najbrž Zvezda, ampak se.mi zdi, da je kupljena na Hrvaškem drugačna kot pri nas.

Thomy in Zvezda sta zakon, vse drugo se ne more primerjati z njima.

Domača je najboljša brez  kemičnih dodatkov in oplojenih jajc.

Thomy (Nestle) majonezo, ki jo mimogrede delajo v Srbiji samo za Balkance, je zakon. V Švici je ne moreš kupiti. 

Meni mi je Helmann’ s majoneza daleč od vseh najboljša 👍

Kaj to misliš oplojena jajca.

Mah, vseeno mi je, sam da je v akciji, katerokoli kupim.

Doma jo pa delam z dodatkom kisle smetane odkar smo enkrat naredili preslano in dodali kislo smetano, da ublazi slanost, to je najboljsa majoneza!

Helmanns. Vse ostalo je čudnega okusa. Tudi Tomy.

Hellmans, definitivno!  Redko jo jem, toda če jo jem, mora biti Hellmans, ki je daleč najboljša. Me pa zanima, kje se jo kupi – v tubi in ne tiste v kozarcu. Iščem jo zadnje dni in je nimajo ne v Šparu ne v Mercatorju. Ve kdo, kje se jo še dobi?

Zdaj imajo samo Tommy in neko Zvijezdo.

Gea majoneza je tudi dobra 🤗

Hellmans, kupujem pa hoferjevo, ker je 3x cenejša in niti ni slaba, saj se pri nas poje več majoneze kot kruha!

Hellmans, Zvijezda, Thomy.

Zenf more bit ETA.

Kečap pa Felix.

(Za žar).

Pa jednu kašiku kajmaka.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 30.12.2023 ob 01:47

Hellmans, Zvijezda, Thomy.

Zenf more bit ETA.

Kečap pa Felix.

(Za žar).

Pa jednu kašiku kajmaka.

Haha, jaz pojem 3 zlice kajmaka sam da probam, ce je dober! In dober kajmak potem jem kar z zlico, brez kruha in cevapov.

samo slovensko, samo domače. 👍

Majoneza je ena najbolj nezdrava hrana:

– narejena iz jajc, ki so bila 10 dni na 30 C in so oplojena

– iz olja slabše kvalitete

Poleg tega je dodano en kup aditivov,ki so zelo nezdravi da se majoneza ne pokvari. Domača majoneza, tudi če je v hladilniku ne zdrži en dan, ker je idealno gojišče bakterij. Poleg tega pa noro redi. Preverite kalorije.

Majoneza nam je dobra samo iz Euro Spina

Bolj zdrava so jabolka, ki rastejo nekaj metrov stran od Hidroelektrarne Krško. Sem videl cele nasade jablan.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 30.12.2023 ob 08:55

Majoneza je ena najbolj nezdrava hrana:

– narejena iz jajc, ki so bila 10 dni na 30 C in so oplojena

– iz olja slabše kvalitete

Poleg tega je dodano en kup aditivov,ki so zelo nezdravi da se majoneza ne pokvari. Domača majoneza, tudi če je v hladilniku ne zdrži en dan, ker je idealno gojišče bakterij. Poleg tega pa noro redi. Preverite kalorije.

Če je ne požreš cel kozarec nič ne redi… Tista žlička, ki si jo enkrat na vsake toliko namažeš na kruh, ali pa s kakim žarom…

Če ješ zmerno in zmanjšaš količine, ko je to potrebno, ni nobena hrana redilna. Kaj je zdravo je pa samo vera, religija… se nikoli ne obremenjujem s tem kaj je zdravio, po religiji zdrave hrane jem nezdravo, kri je oa odlična… torej je moja prehrana čisto ok, čeprav religija trdi drugače

Drugače je pa tudi ta iz Lidla čisto dobra, en čas nazaj je bila v sparu neka Tina, ali nekaj, poceni pa zelo dobra… ma niso te cenejše nič slabše

New Report

Close