Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka najboljša poročna torta

najboljša poročna torta

Zanima me kje delajo najboljše poročne torte v Ljubljani? Rabim čez 14 dni. Dvonadstropno, lepo, dobro….Kaj svetujete? Vaše izkušnje?
Hvala vsem in lep pozdravček, k

Kraljevi mignon – Šenčur

Najboljše poročne torte dela slaščičarna Kremina. Torte greš lahko poskusit v slaščičarno Pod vodo v City parku.

Povprašaj pri gostilni Žabar v Ljubljani, ki ima lastno peko tort. Lahko greš tudi osebno preizkusit. Naravnost fantastični okusi, velikost primerna itd.
Po številu obiskovalcev, kadar grem po torte za domov, priča, da je kvaliteta res vrhunska.

Pa srečen skok v zakon Ti želim

To je sigurno slaščičarna Viki v Trnovem

pekarna hvastija – savlje v lj. njihove torte imajo v vsakem boljšem lokalu, npr pizzeriji foculus. super!

Viki, Trnovo!

Viki v Trnovem ti zaracuna se kar nekaj stvari poleg prvotne cene, saj pri nas je bilo tako ko smo narocali za roj. dan. Dobre so pa res. Porocno sem kupila v Rozni dolini , Galerija Grad. Celo podobo torte sem si izbrala sama, iz ene revije, pa ni bil noben problem. Imajo pa tudi zajeten katalog tort. Pripeljejo tudi na domenjen prostor. Pa se cena se mi je zdela ugodna.

Najboljše torte in zelo okusne dela majstor iz slaščičarne v Centru mesta. Drži se starih receptur, pri njih smo naročili že 2 poročni torti, ki so jih vsi gostje prehvalili, pa tudi rojstnodnevne torte so za prste polizat. Prav tako so glede na ostale ponudnike zelo ugodni in zelo prijazni. Vsakomur priporočamo!

Njihova telefonska: 051 654 180 ali 041 312 133

Najbolje je, da pridobiš nekaj ponudb preverjenih slaščičarjev in se potem po degustaciji odločiš. Tukaj pa lahko vidiš povprečne cene za poročne torte, slike, ideje, trende, itd…
https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/porocna-torta/porocne-torte-vrste-cene-trendi-2019-cakepops-cupcakes-moderne/

New Report

Close