Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljše darilo za rojstni dan, ki ste ga prejeli

Najboljše darilo za rojstni dan, ki ste ga prejeli

Ni nujno, da je bilo drago … Kaj bi rekli, katero je bilo naj, naj darilo za rojstni dan, ki ste ga prejeli?

TORTA!
Dvo nadstropna torta, ojojoj kolk je bila dobra. Obožujem sladko in sem mal žalostna, ker se na torto vedno pozabi ko si starejši:((((((((((

N

paket ur za vožnjo v avtošoli.

Polet z balonom 🙂

Prisotnost obeh staršev, ki sta žal že odšla!

Srček iz belega zlata, ura, bela orhideja – to so bila tri različna darila, ki so nepozabna. 🙂

Najboljšo prijateljico, ki se je preselila na drugi konec sveta, potem pa se je po treh letih na moj rojstni dan pojavila na mojih vratah…

izlet v neznano, dres mojega najljubšega kluba z vsemi podpisi igralcev in najljubše darilo – moj ljubi mačkon, ki je prišel s pentljico okoli vratu. Ja, ta je res številka 1, me čisto vsak dan spravi v dobro voljo. 🙂

Izvod moje najljubše knjige. Je bila razprodana in je ni bilo za kupit, v antikvariatu so rekli, da ni šans, da bi jo kdaj dobili. Sem že razmišljala, da bi “izgubila” tisto iz knjižnice…
Potem jo pa dobim za rojstni dan!
Hvala Ani!

Moped, ko sem bil star 13 let, ničesar kasneje se nisem tako razveselil….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Celodnevni izlet. Za rojstni dan si vedno zaželim družbo najbližjih, saj me to najbolj osreči. Konkretna darila pa sploh ne.

karto za koncert mojega najljubšega pevca (uvrščen med 40 najboljših na svetu)

nepozabno lepo!

Izvirna torta od moža-sam jo je skup spacal, pa šalica od sina na kateri piše najboljša mama na svetu:)

težko se odločim za enega, ker so v resnici tri v ožjem izboru:

– bivši sodelavec in hkrati zelo dober prijatelj se je nekoč potrudil in mi v nekem bruseljskem antikvariatu našel knjigo, ki sem si jo na moč želela več kot deset let; originalno izdajo, vezano v usnje, z zlato obrezo
– sestra mi vsako leto podari nekaj z motivom ovce (najin “štos” že iz otroštva). Imam ovčje skodelice, pižame, spodnje perilo, …

Verjetno pa mi največ pomeni prva risbica, ki mi jo je za rojstni dan narisal sin – in se zraven še “podpisal”

Ne me kregat ampak pri 40+ je bilo “najboljše” darilo varčevalna knjižica z pologom
20.000 EUR. Darilo mojega dragega, žal danes pokojnega, očeta. Darilo sem prejela za
30. rojstni dan in tako sem dejansko komaj takrat pričela varčevati. Danes bi bil moj
očka ponosen na mene, ko bi videl, da mi je z njegovo pomočjo uspelo privarčevati toliko,
da sem danes, ko finančna situacija ni najboljša uspela s tem denarjem zašolati otroka in
preživeti čas, ko sem bila dejansko brez prihodkov. Velikokrat se sprašujem, če takrat ne
bi dobila teh sredstev verjetno ne bi niti pričela tako načrtno varčevati, kako bi se ta težka
situacija končala.

Teti sem podaril portret njenega pokojnega moža pa je bila v solzah in ga je zelo pohvalila.
Sem ga pa dobil tule https://sites.google.com/site/portretiranje/

https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Darila za rojstni dan. Spletna trgovina Kotiček pod srečno zvezdo Kamnik

nepozaben seks na kamenčkih iškega vintgarja….

Za 26 rojstni dan sem dobila sina. Sicer je 4 ure zamudil in ima rojstni dan en dan za mano. Najlepše darilo ever.

Dobila sem ze marsikaj, tudi res velikih vrednosti, letos recimo darilo za 8k jevrckov, ki ni najdrazja stvar, ki sem jo kdaj dobila za rd…

Najlepsa darila so bila pa prakticno brezplacna oziroma zelo poceni.
Na prvo mesto bi dala zajtrke in kavo, ki mi jih je sin podarjal za rd, 8.marec in materinski dan, ko je bil se mali, na drugo mesto pa cas, ki so mi ga posvetili najblizji v obliki kaksnega izleta, druzenja, kjer so oni castili pot, jaz pa hrano in pijaco.
To so mi taka neprecenljiva darila, brez vsake konkurence.

New Report

Close