Najboljše pice na Gorenjskem
https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Gorenjska
Vse do Medvod je Gorenjska.
Uf, krasne pizze so na Jesenicah, pizzerija je med bloki, ampak nimam pojma kako se imenuje. Pozabu sem. Tam v tistem križišču, ko je ena avtohiša al nekaj takega. Malo naprej od železniške gor na drugi strani, kjer so tiste tri velike stolpnice.
Potem imaš v Kranjski gori isto eno nasproti smučišča pri hotelu, pojma nimam kako se imenuje. Ina pa v Kranju je bila včasih takoj ko si prišel čez most od čebelice proti mestu, spodaj dol. Mislim da romano al nekaj takega.
Marjanka, 28.05.2021 ob 03:56
Že nekaj časa opažam tudi jaz, da Komenda, Kamnik , Mengeš in Domžale ne spadajo med Gorenjsko, ampak med Osrednjo Slovenijo.
Verjetno Ljubljanska birokracija sebi ne more pripisati velikega budgeta, če bi bila samo Ljubljana. Je bilo potrebno razširiti ostrednjeslovensko regijo in požret mal ostalih občin naokoli.
Anonimno 7934, 28.05.2021 ob 22:55
Verjetno Ljubljanska birokracija sebi ne more pripisati velikega budgeta, če bi bila samo Ljubljana. Je bilo potrebno razširiti ostrednjeslovensko regijo in požret mal ostalih občin naokoli.
Rabijo stik z mejo z Avstrijo, da lahko na ta račun dodatno molzejo denar od države in EU.
…je prinesla ene par dobrih stvari.
Desc je zunaj naredil letno kuhno, s tapravo pizza pecjo. Na Fb ju je zrasla skupina pizzomanija.
Prej ce me je kdo vprasal za najboljso pizzo kar sem jih jedla sem istrelila paestum, campagna Italia , ena lukna od.pekarne s 6imi mizami .
Zdej pa lahko recem. Najboljsa pizza na gorenjskem je pri nas doma
Kar se pizzerij tice. 1 feler vse pospisku…cenen sir. Nikjer nisem zasledila z mozarelo.
P.s. Vaga ; pred davnimi casi ko smo v srednjo hodili smo vsi na pico v romano hodili…, ali pa k sifrerju. hvala za spomine