Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljše pice na Gorenjskem

Najboljše pice na Gorenjskem

So kje?

Jesharna v Škofji Loki.

picerija Urša v Predvoru.

Hram Gorjan v Komendi.

Baron v Spodnjih Bitnjah.

Pod velbi, Poljče

Cantina, Radolca

Moby dick, Črnivec

Botana Lahovče

Gorjan pa že dolgoooo nima več dobrih pic. In Komenda ni gorenjska.

Odgovor na objavo uporabnika
Botana lahovče, 26.05.2021 ob 18:50

Botana Lahovče

Gorjan pa že dolgoooo nima več dobrih pic. In Komenda ni gorenjska.

Kaj pa je, Prekmurje?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Gorenjska

Vse do Medvod je Gorenjska.

Ja ja, LubLana do Pirana, a ne? Bog se vas usmili.

Uf, krasne pizze so na Jesenicah, pizzerija je med bloki, ampak nimam pojma kako se imenuje. Pozabu sem. Tam v tistem križišču, ko je ena avtohiša al nekaj takega. Malo naprej od železniške gor na drugi strani, kjer so tiste tri velike stolpnice.
Potem imaš v Kranjski gori isto eno nasproti smučišča pri hotelu, pojma nimam kako se imenuje. Ina pa v Kranju je bila včasih takoj ko si prišel čez most od čebelice proti mestu, spodaj dol. Mislim da romano al nekaj takega.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Anonimno 3013, 28.05.2021 ob 01:05

Ja ja, LubLana do Pirana, a ne? Bog se vas usmili.

Že nekaj časa opažam tudi jaz, da Komenda, Kamnik , Mengeš in Domžale ne spadajo med Gorenjsko, ampak med Osrednjo Slovenijo.

Najboljše na svetu so pizze iz pizzerije Kot v Mojstrani!

Meni so vse pice iste, sploh ne vem, kako opazite razliko.

Ejga na Jesenicah

Marjanka, 28.05.2021 ob 03:56

Že nekaj časa opažam tudi jaz, da Komenda, Kamnik , Mengeš in Domžale ne spadajo med Gorenjsko, ampak med Osrednjo Slovenijo.

Verjetno Ljubljanska birokracija sebi ne more pripisati velikega budgeta, če bi bila samo Ljubljana. Je bilo potrebno razširiti ostrednjeslovensko regijo in požret mal ostalih občin naokoli.

Anonimno 7934, 28.05.2021 ob 22:55

Verjetno Ljubljanska birokracija sebi ne more pripisati velikega budgeta, če bi bila samo Ljubljana. Je bilo potrebno razširiti ostrednjeslovensko regijo in požret mal ostalih občin naokoli.

Rabijo stik z mejo z Avstrijo, da lahko na ta račun dodatno molzejo denar od države in EU.

…je prinesla ene par dobrih stvari.

Desc je zunaj naredil letno kuhno, s tapravo pizza pecjo. Na Fb ju je zrasla skupina pizzomanija.

Prej ce me je kdo vprasal za najboljso pizzo kar sem jih jedla sem istrelila   paestum, campagna Italia  , ena lukna od.pekarne s 6imi mizami .

Zdej pa lahko recem. Najboljsa pizza na gorenjskem  je pri nas doma😎

Kar se pizzerij tice.   1 feler vse pospisku…cenen sir.  Nikjer nisem zasledila z mozarelo.

P.s. Vaga ;  pred davnimi casi ko smo v srednjo hodili smo vsi na pico v romano hodili…, ali pa k sifrerju. 😁   hvala za spomine

Na Jesenicah se tista picerija med bloki nasproti avtosalona imenuje OAZA,kakšen Ejga pa pica daleč,daleč…

New Report

Close