Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Najboljši izdelki za lase

Najboljši izdelki za lase

Kateri izdelki (katere firme) vam najbolj ugajajo za lase? Imam dolge lase, perem jih 1 krat na teden, vedno uporabljam tudi balzam in občasno tudi masko. Kateri izdelki so po vašem mnenju najboljši?

Spoštovana Shiva.
Najboljši izdelki za nego las so Kerastase. Brez konkurence.Gre za vrhunski brand, v lasti kompanije L’oreal, ki je tudi sicer vodilni brand za nego las. Kerastase pa je luksuzni, prestižni brand, ki daje lasem najkakovostejšo možno nego, ki jo lasna industrija omogoča ta hip.
Manjša težava je, da Kerastase ni poceni in da ga ne morete kupiti v vsakem salonu.
Kerastase produkte lashko kupite v našem salonu na Trubarjevi 44 v Ljubljani.
Seveda vam bomo brezplačno svetovali, kateri konkretno produkti so primerni za vaše lase.
stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Draga Shiva…

Sama imam skodrane, zelo suhe lase. Probala sem že vse možne izdelke iz frizerskih salonov, ki jih sami frizerji tako zelo hvalijo. Saj ne rečem, vse lepo in prav. A sedaj sem si kupila idelke gliss kur nutri protect in povem vam, da prekašajo vse bajno drage profesionalne izdelke, ki jih lahko kupitev frizerskih salonih. No, vsaj mojim lasjem zelo ugajajo.
Moji lasje so po dolgem čase spet dišeči, mehki, moji kodri prožni in svetleči…

Toplo priporočam.

Super, so tudi izjeme.
Pozdrav Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Meni pa najbolj odgovarja šampon head & shoulders – za barvane. Diši, daje lahkoten občutek, … Balzami so mi všeč Lorealovi, maske pa tiste v malih tubicah – gliss kur?

Lp

New Report

Close