Najdi forum

Splash Forum Politični čvek NAJBOLJŠI JE PETERLE!!!

NAJBOLJŠI JE PETERLE!!!

Hvala Bogu, da bo zmagal on.

Dober vic.

http://www.daarnet.nl/vincent/moppen/afb/laughing.gif

Mislim, da komentar ni potreben.

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Ti je privlačen,kaj?”Pa vse direktno pove kar misli”

Ne hvala bogu, ampak hvala cerkvi. In njenim ovčicam.

Bogu je vseeno, kdo zmaga.

Tudi hinavcev in lažnivcev ne mara. Bog ne bi volil za Peterleta. Bog ne mara veleposestnikov in turbokapitalistov. Oboje je prav Peterle začel in omogočil v naši lepi deželi.

Izjava tedna.:))))))))))))))

Ubogi narod, ki bo izvolil Peterleta in me prav zanima ali bodo v nedeljo pri maši tiho. Morda bodo spet javno pozivali koga naj volijo, sicer pa znajo pozivati tudi med vrsticami.
Upam, da Peterle ne bo predsednik!

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

A misliš, da zaradi tega, ker zna nekaj pesmic zaigrati na orglice?

Vprašanje:
Kakšne barve so šahovske figure?

Peterle: HMMM, pravzaprav, rekel bi, da odvisno s kakšne strani gledaš. Mogoče je odvisno pod katerim kotom gledaš. Biti morajo prav postavljene. Jaz bi rekel, pravzaprav, ja no, lahko se malo svetijo na sivo, nekatere bolj na umazano belo. To ni od mene odvisno.

Vprašanje:
Kakšne barve je morje?

Peterle: Ja jaz bi rekel da, hmmm, ja no, če bi bil recimo na otroku, pa bi gledal morej… Kakšne barve.. Ja no ali pa če bi gledal z obale…. Jaz nisem za to pristojen. Predsednik ne odloča o barvi morja.

JASNI odgovori na JASNA vprašanja.

Mega ne pazi, dati ne boš kršila volilnega molka, glede na to kako si nastrojen-a.
Ker zarečenega kruha se največ poje.

To je pa dober vic dneva.

Gaspari ima debelejšega.

Oxi, kakšne barve je že morje? 🙂

Ocka

pa kratkega.

HMMMM, a pokličem Peterletov volilni štab? Mogoče mi kakšen dopis nazaj pošljejo.

Dobro da ti veš, koga ima Bog rad in koga ne, in še bolj, za koga bi volil :-))))

U bi se morala iz sebe norca delat. Napisala sem .. na otroku… namesto na otoku.
Sem že tiho…

oxi, tega pri vsem humorju še opazili nismo. Saj veš da pokamo od smeha.

Kje pa je humor?

Itak bo Peterle zmagal in prav je tako. Nima doraslega protikandidata, pa nabijajte kar hočte!

nč bat, vem kdaj se začne in do kdaj traja he he.

Ja, vem. Takšne Bog pošilja v pekel. Njegova vlada, on kot premier, je začel z uničevanjem podjetij in vračanjem vsega mogočega vemo komu. In s tem povzročil neverjetno veliko trpljenja in krivico. In še večjo bedo bi povrzočil, če ga ne bi zaustavili. 170000 ljudi bi pustil brez vseh pravic, brez vsega. Bog tega ne nagrajuje. Takšni kot je Peterle grejo naravnost v pekel. Za takšne ni odpustkov. Prepričana sem, da se bo Peterle tam cvrl na veke vekomaj.

naša babi bo volila petrleta, čeprav ji je türk bolj všeč.. tudi jelinčič se ji ne zdi slab…

…aaampak kaj, ko je zanjo (jo citiram) “GREH če ne voli peterleta”
🙁

Enako moja stara mama. Je župnik povedal, kaj je prav in kaj ne.

Tvoja babi je faca, stokrat večja kot ti!

New Report

Close