Najdi forum

Splash Forum Politični čvek NAJBOLJŠI JE PETERLE!!!

NAJBOLJŠI JE PETERLE!!!

Ja so ji že v cerkvi tako povedali, pa še 20€ je primaknila.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

babice imajo veliko soli v glavi. So modre. Bravo.

Jaz pa se že veselim drugega kroga. BO čisto posran, ko bo izgubil :-)))

kratkega ima zmago.preverjeno.

Mogoče boš pa ti posrana od presenečenja.

Niti ne. Saj je Peterle favorit. Torej je presenečje samo, če zgubi. In ti povem, da bo. :-)))))))

ojej…kako ljudje razmišlajo…

kdo bo volil peterleta naj potem sam sebi pripiše, ker bo še večja revščina in sranje v sloveniji kot pa je. cerkev in njeni pripadniki še nikomor niso pomagali v sloveniji.

Joj, to bi bil pa najlepši dan za mene. Če Peterle propade, joj bo to hec, a malo težko se nam bo tole sešlo, pri takšni količini ljudi, ki gredo na volišče kot ovce.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ko bi le imela prav. Ali kot je že ena prej napisala, izpod tvojih prstov v božja ušesa.

Jaz sem pa odločno proti Peterletu. Ne samo zato, ker mi politično in osebnostno ni blizu, ampak zato ker me je eden od njegovega štaba skoraj povozil na prehodu za pešce. Misli, da ker ima avto, na katerem piše Peterle, da lahko izsiljuje????
Bedak!

peterle nima veliko možnosti na teh volitvah..

Ma ste hecne. Ne boste verjele, volila bom Peterleta, pa sploh ne hodim v cerkev in nisem verna.Le kdo mi je to naročil? Samo se bojim, da bo kot vedno..Nikdar ne izvolimo tistega, ki bi ga jaz. A to pumpate tiste, ki ste volile Drnovška? Ta nam je pa res predsednik, da dol padeš.

A je gledal kdo včeraj 24 ur ob 22.30. Takrat je en možakar rekel, da bo naš novi predsednik države Turk. Ali bo res? Počakajmo do nedelje pa bomo vidli.

No jaz sem kristjan in ne mislim voliti Peterleta. Pa saj se vsak sam odloča koga bo volil, a ne?

Na koncu bo tak spet vse enako kot je blo zadnja leta. Spremenilo se ne bo nič. No mogoče se pa bo samo na slabše. Vsi nam nekaj obljubljajo. Vprašnje je ali lahko uresničijo te obljube? Je mogoče sedanji predsednik kako obljubo izpolnil?

Enako je ko se zgodi kaka katasrtrofa. Kot je npr. na Železnikih. Kaj je mogoče predsednik države šel tja, vzel lopato in začel kaj pomagat. NE! Vsi samo hodijo gledat, pa pravijo ubogi ljudje. Res so bogi, ampak če ne mislijo nič storit še gledat ne rabijo hodit.

Kakorkoli že, odločite se za tistega, ki menite, da bo najboljši predcednik. Ne pa za tistega, ki vam drugi pravijo da ga morate obkrožit. Pa saj mate svoje glave.

Zakaj bi pa morali kristjani voliti prav Peterleta? Kučan je zmagoval prav s podporo kristjanov, pa je evangelist. Tudi za Drnovška je glasovala večina kristjanov, pa ga ni prav pogosto videti v družbi cerkvenih dostojanstvenikov.

In še bolj zakaj: Zakaj bi moral Drnovšek prijet za lopato? A je mogoče 11. septembra 2001 gospod George prijel za lopato?

Naj razume, kdor more.

Mik verjetno nisi bral kaj so nekateri zgoraj napisali. Tak da preberi pa boš videl zakaj se gre.

Glede lopate pa tudi nisi razumel. To je mišljeno nasploh. Vsi politiki so taki, da obljubljajo vse, se delajo dobri, ko pa pride tisti čas, ko bi morali kaj narediti, pa samo eden na drugega prenašajo, pa zgovori…

pa kaj v peterleta vtikujete kar naprej to cerkev… a ko gre pa kučan v prvo vrsto v cerkev sedet pa nič ne lajate. ta je se večji ritoliznik,, poleg tega pa ne zna nič povedat.
kaj boš od takega predsednika… ki rabi listke da kaj pove, s tistim tresočim glasom…
turk je pa tud ko ena lizika. samo obrača besede…

le zakaj dobi peterle največ glasov iz tujine? ker so ti ljudje odšli v času partizanščine iz SLO. ker takrat ni blo dobr pr nas.

Poanta je v tem, da Kučan ni noben protestant, temveč je navaden ateist-antikrist.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kakor koli že, pomembno je, da ni klerikalec. Proti vernikom nimam nič. Proti klerikalcem pa veliko. Tudi klerikalizem je totalitarizem in še veliko hujši od komunizma.

Najhujši so ateisti. Ki nimajo pojma kaj so vrednote. So brez duše, brez srca, lažnivci brez vesti. Hujšega -izma do sedaj še ni bilo.

1. Bil predsednik vlade, pa so mu jo interpelirali
2. Bil predsednik stranke, pa so mu jo vzeli
3. Bil izgnan v Bruselj, da ne meša štren doma

Najboljši je Peterle, zato naj bo predsednik!

Daleč od tega , da je Peterle najboljši. Na voljo sta samo dve slabi možnosti. Katera je manj slaba? Hja, bom še počakal do nedelje ko se bom odločal komu bom dal moj glas.

Včeraj sem pol ure gledala predvolilno soočenje in sem razumela, da ta kakor najboljši Peterle … Da je njegov glavni adut osamostvojitev. In me res zanima, kaj točno je on takrat delal in kako točno je bila njegova glava v torbi? Nonstop je poudarjal svojo vlogo pri osamosvojitiv. Kaj je delal takrat? Igral orglice, ko je JLA odhajala?

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Hja vidiš,da si še mlada, da marsikaj ne veš. Tudi to ne kakšna je vloga g.Peterleta pri osamosvojitvi. Neka oseba na tem forumu bi rekla beri, beri, beri…

Hja vidiš,da si še mlada, da marsikaj ne veš. Tudi to ne kakšna je vloga g.Peterleta pri osamosvojitvi. Neka oseba na tem forumu bi rekla beri, beri, beri…[/quote]

mina*

Beri, beri, beri, tale link spodaj.

http://www.dnevnik.si/kolumne_komentarji/komentarji/278903/

New Report

Close