Najboljši mehčalec
Evo mene z doktoratom iz mehčalcev v hiši, kjer je trda voda.
Tale kis ta je bil hec. Sem pred časom pisala. Opralo in omehčalo je ja samo ko je to smrdelo med sušenjem… kot, da vlagamo paprike vsak dan.
Šele po pol leta se razdišalo. Groza.
Lenor X 7 iz muellerja ali pa en od ene privat firme iz Ljubljane – imajo samo en von kao eko mehčalec (ga sami delajo). No to je pa to
TOrej lenor je v 3 vonjih (modra, zlata in roza flaša) pa ta od tega gospoda
Od kar sem odkrila modri Coral – gel za pranje pisanega perila, sem totalno opustila mehčalec, ker pri tem gelu sploh ni potreben, cunje zelo zelo fajn dišijo, so mehke in voljne, nič zmečkane, skratka fenomenalno sredstvo za pranje, ker še privarčujem zraven.
Ko pa perem bele cunje s Persilom in jih prekuhavam, pa je mehčalec nujno zlo in ker sem tudi jaz uporabljala Luno (roza) še vedno iščem pravi mehčalec, poskusila sem Ornel Milano in ni slab, pa un Kucshel-mushel al kaj je že un medek iz Mullerja, bel, tega sem ravnokar kupila, pa mi je malo premočan vonj….eh………….
A si kis dala v predalček za mehčal in ti je na koncu noter vzel, ali si pa ga cel liter notri ulila.
Mehčalec je takšen strup in svinarija za telo, če bi to vedeli, ga ne bi nikoli uporabljali. Ne vem zakaj ene pišete da vam morajo obleke “dišati” po mehčalcu.[/quote]Hehe nisem liter no. 0,5 oz 0,3, odvisno od količine perila – sem mela “štamprle” za doziranje. V predalček za mehčalo ja. Kdaj je vzel pa ne vem. Je nov zanussi stroj, pere dobro, nisem pa študirala kdaj vzame hmm mogoče je res kaj v zvezi s tem.
A si kis dala v predalček za mehčal in ti je na koncu noter vzel, ali si pa ga cel liter notri ulila.
Mehčalec je takšen strup in svinarija za telo, če bi to vedeli, ga ne bi nikoli uporabljali. Ne vem zakaj ene pišete da vam morajo obleke “dišati” po mehčalcu.[/quote]Hehe nisem liter no. 0,5 oz 0,3, odvisno od količine perila – sem mela “štamprle” za doziranje. V predalček za mehčalo ja. Kdaj je vzel pa ne vem. Je nov zanussi stroj, pere dobro, nisem pa študirala kdaj vzame hmm mogoče je res kaj v zvezi s tem.[/quote]
Če si ga pa dala v predalček za mehalec pa je možno, da ga je na koncu vzel notri in da je zaradi tega ostal vonj.
Jaz ga dam približno 1 deci v boben stroja, kar v tisto posodico skupaj z tekočim praškom, in ni niti sledu vonja po kisu. Uporabljam pa navaden bel kis, ki je za vlaganje.