Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši mladinski/družinski filmi

Najboljši mladinski/družinski filmi

Za kakšen deževni dan med počitnicami, bi si izposodili kakšne dobre mladinske/družinske filme in se šli malo “domači kino”. Recimo kaj v stilu Sreče na vrvici, Emil in detektivi, Učna leta izumitelja polža, E.T…..

Kateri so za vas “večna klasika” mladinskih/družinskih filmov, slovenskih in tujih….Vesela bom predlogov (aja, starost otrok 9 in 11 let)?

To so gadi,
Poletje v školjki I., II.
Vesna
Nobeno sonce,

Muzikli:
– Moje pesmi, moje sanje
– Mary Poppins
– Čarovnik iz Oza

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

jojjjjjjjjjjjjj, toliko jih je, le v videoteko in glej pod drižinske komedije in verjemi v vsakem boste uživali;))

Moji trije podobne starosti so lani poleti gledali film To so gadi najmanj 5 krat in ve zraven vedno znova nasmejali do solz.Priporočam

RV

OČKA, NE GA SRAT
(2006)
Svojevrstna komedija o vseh možnih zapletih in težavah popotovanja z avtodomom. V glavni vlogi nas bo zabaval Robin Williams kot neodločni pisarniški uradnik, ki se mora udeležiti poslovnega sestanka v Coloradu. Bob je družini obljubil počitnice na Havajih, zato jih le stežka prepriča, da se z avtodomom podajo na dolgo pot, kjer kmalu naletijo na številne težave in zaplete…

Najboljši film je itaq čarovnikov vajenec pa beastly tut

Jaz bi priporočal kakšen madagaskar al pa ledeno dobo.Fajn bi ba blo tudi očkov vrtec pa očkov tabor

Jaz bi priporočala očkov vrtec za molo starejše pa oceanovih 8.

New Report

Close