Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem najboljši (pošten) pooblaščeni servis vozil Ford?

najboljši (pošten) pooblaščeni servis vozil Ford?

Se absolutno strinjam z Motorinom. AVTOEDO – moj glas zanj.

Tudi meni se počasi ugaša želja po fordu. Nažalost, ker ne najdem poštenega serviserja, ki bi opravil svoje delo za pošteno ceno. S klemenčičem in njegovo aroganco sem opravil. Ne priporočam. Pa srečno vožnjo.

Nedvomno Bizilj.
Preizkusila Klemenčič in Summit in se lahko le skrijeta!

Zakaj Bizilj:
– brezplačno nadomestno vozilo
– oprali avto
– predali vso dokumentacijo
– prijazni
– hitri
– zanesljivi
– dostopni
– nižje cene

Priporočam Avtomarket Rebernik (Brezno)!

Ford servis Frlic Lesce na gorenjskem. Če ste eni tolk bukovi v glavi da 50km v eno smer pomeni 5 evrov za bencin pa iščite dalje po ljubljanskem bazenu.

Frlica ti bodo tud na ford teamu priporočil.

Ne vem od kdaj je schumacher al pa hakkinen mehankar. Če klemenčič dirka, še ne pomen da je pošten mehanik, ni nekak logično da nekje mora zaslužit ekstra da se lahko paji pol..

Sedaj je nov trgovec in serviser vozil Ford v Domžalah. Novica je objavljena tu: http://avto.over.net/aktualno/otvoritev_fordovega_salona_veit/

Kdor je nezadovoljen drugod, predlagam, da se tudi tu informira. Veseli pa bomo komentarjev tu na forumu.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Priporočam Avtomarket Rebernik (Brezno)!

se podpišem, lp

Evo tukaj še ena nesrečna duša s Ford servisi.
Summit je katastrofa, Klemenčič goljufa, Bizilj pa ne bi zgubljala besed – podn, so mi na avtu naredili več škode kot popravili in imam še zaradi njih stroške. Pa ko KatjaB računa, je vse po dvojni ceni…popustov za redne stranke sploh ne poznajo. Bljak!

Rabim servis, ni avto več v garanciji, samo da je dober servis, mehankarja ki zna pošteno opraviti delo za pošten denar, lahko LJ ali bližnja okolica. Hvala.

joze kramzar ti je dobr. dela pa v črnučah. v imeniku bi morala bit njegova cifra, če rabiš ti jo lahko najdem

Summit je še kr no, drugače pa Avtomarket Rebernik (Brezno), kot je že omenjeno… Seveda za tiste iz koroškega in štajerskega konca….

Jaz sem k veitu nazadnje peljal, glede na to da fiate servisira ze mora imet nekaj izkušenj?

Je pa res da najvecji gledajo samo tolk, da imajooceni zaposlene in profit, ostalo se jom j… ( summit ), tudi pri ostalih znamkah ni dosti drugače

Pred leti sem mami svetval naj kupi fiesto ki jo je servisirala pri Summit Avtu in je sama vozila na servis in je vedno jih prehvalila. Glede na to da je oguljena in pazi na vsak dinar bi že rekla da so dragi. Ona je zadovoljna. Sedaj vozi fusiona

jaz pa ravno razmišljam, da grem tja – si lahko bolj konkreten(a) kaj je bilo naroeb?

jaz pa ravno razmišljam, da grem tja – si lahko bolj konkreten(a) kaj je bilo naroeb?[/quote]

Sem slišal kar nekaj o summitu in po večini pravijo da ni ravno slab in da se kr splača tam servisirat!

Vedno ko je bilo kakšno poravilo na avtu je ostala svinjarija za njimi, pa ne samo malo ampak barva po prtljažniku, zdrsana zadnja klop, itd. Da ne omenjam, da so mi enkrat dali še lak preko reklamnih nalepk in sedaj se jih ne da odlepit. Ampak oni trdijo, da niso, avto je bil pa razen 1x čisto na začetku vedno servisiran in popravljan samo pri njih. …čudno, a ne, da bi se to samo naredilo?
Ko so barvali se je prav grdo barva videla po avtu, ni bilo spolirano kakor je treba…mi je kar nekajkrat dvignilo pritisk ko sem šla nazaj reklamirat.
Za pooblaščeni servis tako nizka kvaliteta, in tako visoke cen, nikakav odnos do strank, …skratka, če vam je to všeč potem je servis Bizilj pravi za vas. Tudi kot redna stranka v vseh teh letih nisem dobila niti enega popusta tam. …pa še so stvari ki bi jih lahko naštevala ampak pustimo stat, iščem drug servis in upam, da mi sem ne bo več treba…upam, pa da bo kdo od njih to prebral in se malo zamislil.

Prvi servis pri Klemenčiču, ravno kupim nov avto in se mi ena od zadaj na semaforju zaleti , ni bilo veliko samo ena mala odrgninca na odbijaču, ampak avto star 14 dni, pa grem popravit, ker me moti, da imam takoj že prasko, kasko časti.
Pustim avto pri Klemenčiču, dobim enega starega nadomestnega, smrdi po čikih, da komaj živim…ampak ok do službe bo že pa 2 dni bomo potrpeli. Pridem po 2h dneh po avto, se mi Klemenčič pride opravičit, ‘veste smo mislili da ni nič in nismo popravili, dobite pa popust na naslednji redni servis pri nas’. Ok, naj bo tako, itak prinašajo okrog zavarovalnico, prav mi pa ni bilo. Naslednji servis ki je bil prvi in zadnji pri njih, sem pa ravno tako mogla plačat, upoštevali niso skoraj nič. …
Avto je ob nakupu na Summitu imel napako ampak je niso hoteli priznati, pa smo se bongali kar nekaj časa, no pametni popusti in mene tam niso več videli.

Prej sem imela Renault nikoli nobene pripombe čez servise v LJ, prijazni, nobenih poškod po avtu, lepo zaščitili vse,… pa še do 6-7h zvečer si lahko avto prišel iskat, Fordi delajo samo do 5h!

Pa mi Ford ni slab avto, samo glede na njihove poobl. servise je to moj prvi in zadnji Ford!

za @fordka, tvoj prvi odstavek je namenjen tudi klemenčiču?

Kaj boste pa rekli na to ,kupili novega mondeo ,pripeljali domov drugi dan pa ni več vžal in so odpeljali sedaj pa smo brez.Kaj lahko zahtevam?

Zahtevate lahko nadomestno vozilo oziroma že od samega prodajalca/serviserja bi bila lepa gesta, da ga sam ponudi. To je prva stvar in praktično edina, ki jo lahko storite.

Glede na to, da je avtomobil nov in v garanciji ne bi smeli kriti nobenih stroškov v zvezi s popravilom.

Tudi tu ni potrebno posploševanje, da so sedaj vsi Fordi zanič, saj se to lahko zgodi praktično pri kateri koli znamki in modelu.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Sumit je u k…, sm šu na redni servis zmetu 250 eu čez en mesc mi je svečko vn vrgl( ker se mi voda nabera okol svečk in so ble čist rjaste).
Bizilj : klepat znajo svaka čast, barvat pa ne. namesto modrikasto sive ti dajo navadno sivo barvo brez modrikastega odtenka.

Zdj pa študiram h komu nj ga pelm k se mi je glih dons en napopu u spredn bok Grem h Bizilju k ga usi tok hvalte. Drgač sm pa zihr da bodo barvo zadel ker drgač bo pa reklamacija. 🙂

P:S. Pri sumitu so mi svečke računal. K b jih najraj nagonu!

lahko potrdim, sem zelo zadovoljen s tem servisom. za starejše avte se da zmenit tudi za neoriginalne dele.

Kupujemo ford kugo in smo iz Posavja… kaj je pa v okolici Posavja, Krško, Brežice kakšen kvaliteten servis?

@600
Moj prvi odstavek je za Bizilj, ne Klemenčič.

Jaz sem svojega Focusa kupil pri Ford Nova na Šmarski cest v Kopru, pa še prejšnji avto so mi vzeli v račun za solidno ceno. Vlečno kljuko, ki sem jo kupil pri njih po treh mesecih so mi zastonj zmontirali tako kot so obljubili in uredili vpis v homologacijo.
Nad servisiranjem nimam pripomb, mogoče edino to, da so originalni deli dragi, po Fordovem ceniku pač. Pri nakupu brisalcev in nekaj drugih malenkosti v njihovi trgovini so mi pa z lahkoto dali popust glede na to, da sem njihva stranka.

Glede na to, da bi avto sedaj zamenjal za nekaj mlajšega se bom verjetno obrnil kar na njih. Mogoče pa dobijo noter nekaj po mojem okusu.

Živjo,

automeister blizu merkurja na koncu šiške. Korekten in fer možakar, ki ve kaj dela.

Prej sem bil pri summitu, kjer je odnos in kvaliteta poden. Več škode so mi naredili kot popravili. Čez bizilja ne bom rekel nič, le cena je bila precejšnja.

Pozdravljeni!

Jaz imam z Biziljem samo dobre izkušnje, same pohvale. Imam Fiesto staro eno leto. Že, ko sem se odločala pri katerem prodajalcu bom opravila nakup avtomobila (bila sem v 3 avtohišah) me je najbolj prepričal prav Bizilj. Prijazno osebje, resen odnos itd.

Ko sem prvič uveljavljala kasko zaradi poškodbe na feltni, opazili so, da je poškodovana tudi pnevmatika in mi vse skupaj zrihtali popolnoma novo. Poklicali, ko so uredili papirje s Summitom zaradi leasinga in ko so imeli dobavljeno novo feltno in gumo. Pripeljem avto kot smo se dogovorili in tudi delo je bilo končano kot je bilo dogovorjeno, avto so mi še oprali 🙂

Druga izkušnja je bila, ko sem pripeljala avto zaradi počene vetrobranske šibe, zaradi kamenčka in pa želela sem, da mi popravijo tudi zadnja vrata, ker mi je nekdo malo ruknil po njih. Vse poslikali, uredili papirje, dogovorili smo se za datum kdaj pripeljem avto, skratka spet vse tako kot smo se dogovorili (v primeru kakšnih sprememb so me vedno poklicali in obvestili).

Tretjič sem bila pri njih, ko sem peljala avto na servis. Seveda spet popolnoma zadovoljna.

Četrtič – pri njih sem kupila strešne prtljažnike in pa nosilce za kolesa pa zelo ugodni ceni in čez 14 dni so mi vse skupaj še gratis namontirali na avto.

Poleg tega naj omenim, da sem vedno dobila nadomestni avto, ko sem želela in to opran in posesan avto, brez neprijetnega vonja.

Z moje strani same pohvale in vedno priporočam Bizilj.

Lep pozdrav,
GoFiesta

New Report

Close