Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljši recept za SEGEDIN-mi ga kdo zaupa?

najboljši recept za SEGEDIN-mi ga kdo zaupa?

meso bi namreč rada dodala kasneje(kako?)pa hvala….

Zakaj kasneje,ne razumem.Jaz dušim meso in ko spusti tekočino dam malo rdeče paprike in mezge,pa zelje.Potem zalijem in kuham.Na koncu dam podmet in to je to.

Segedin kuham kot lizabeta, kako meso kasneje meni tudi ni jasno. Ravno včeraj sem ga kuhala, podinstaš veliko čebule, dodaš meso, pražiš, dodaš začimbe, zelje – lahko ga opereš če je prekislo in kuhaš. Podmeta ne delam, ker ne maram moke, zato dam več čebule, saj se izgubi in zgosti segedin.

Če mene vprašaš, je bistvo ravno v mesu. Meni je segedin najboljši iz svinjskih rebrc. Jaz v segedin dam mleto papriko, malo mezge, česen in lovorov list.

ne jem mesa,obožujem pa zelje(ostali ga pa jejo),niti ne maram vonja po njem…tak pač je:))

Ok, ne maraš mesa, potem pač ne delaš segedina.Segedina brez mesa pač ni.Tak pač je.

http://www.mojirecepti.com/recept/segedin.html

Prepražim čebulo. Dodam zelje in prepražim skupaj. Potresem z malo moke, z rdečo papriko, dodam 2 stroka česna, žličko zelenega peteršilja in malo kumine v prahu. Popram, solim z žličko vegete. Premešam, zalijem z vodo in dušim.

Zraven dam krompir v kosih ali pa bel kruh. Če kdo hoče, pa lahko tudi doda meso – dušeno ali prekajeno ali kuhano iz včerajšnje juhe ali kar že pač.

New Report

Close