Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši šamponi

Najboljši šamponi

Leta že skušam dobit najboljši šampon, vseh sort fensi znamk, tudi po 10 evrov komad. Pa oljenje las. Kupim ilirijo rožmarin in česnov šampon po smešnih cenah, lasje so po par pranjih prelepi!

Brez balzama in vsega, samo ta šampon dela čudeže.

https://www.ilirija.si/sl/ilirija-1908-samponi

Odvisno od las, meni naredijo se vecjo slamo. Mi pa pase sampon Balea iz tiste linije za obcutljivo kozo/lase.

Odgovor na objavo uporabnika
kakor komu, 03.05.2025 ob 08:41

Odvisno od las, meni naredijo se vecjo slamo. Mi pa pase sampon Balea iz tiste linije za obcutljivo kozo/lase.

Če ima šampon v sestavi  sulfate ni dober!

za tanke, mastne lase so ilirija šamponi zakon!

odvisno od tipa las.. en vrtnični šampon sem imela, lepo dišal in ustrezal mojemu tipu las, pa so ga nehali delat grrr.. da sem našla drugega, ki mi je okej, ampak nima tega lepega vrtničnega vonja je pa tudi trajalo.. tko da sem imela zbirko neuporabnih šamponov, ki sem jih potem namesto mila za roke porabila, da ni šlo v nič, kaj pa čem hehe..

Če šampon vsebuje sulfate in parabene je zanič. Rakotvoren in vpliva na hormone. Išči šampone brez tega. Boš videla razliko.
pa lasje rastejo od znotraj kar pomeni da če imaš slabe in brez leska ti manjka vit skupine B in cinka. Boljša hrana boljši lasje.

annna555, 03.05.2025 ob 08:23

Leta že skušam dobit najboljši šampon, vseh sort fensi znamk, tudi po 10 evrov komad. Pa oljenje las. Kupim ilirijo rožmarin in česnov šampon po smešnih cenah, lasje so po par pranjih prelepi!

Brez balzama in vsega, samo ta šampon dela čudeže.

https://www.ilirija.si/sl/ilirija-1908-samponi

Zakaj kupuješ take poceni šampone za 10 eur. Kupi kdaj kakšno boljšo znamko in boš videla, kaj je kvaliteta.

Meni se Ilirijini šamponi ne zdijo nič posebej kvalitetni, nasprotno.  Koliko ekstrakta je notri, skoraj nič, razen parfuma in kaj vse je dodano, kar ni dobro za lase?  Kupujejo jih samo zaradi nostalgije.

Če imaš težave z lasiščem, je bolje da si delaš poparke iz rožmarina, koprive ali breze.  V teh šamponih je sama kemija.

Najboljši ever je bil zame od loreal inoa brez sulfatov šampon in maska za lase, črna embalaža in zelen napis. Ene 10 let nazaj sem ga nazadnje še dobila v Ita odtlej pa nikjer več. Takih las kot takrat, nisem z nobenim imela več. Škoda, da najboljše izdelke,ki ti res dobro denejo, ne dobiš.  Enako je bilo z enim mlekom za telo, dišal je po mošusu..15eur, ampak sem ga imela res dolgo. V tujini ja, pri nas ne. Me prime na momente, da bi izbrala svoje najljubše izdelke in postala zastopnica za njih v Slo. Če so meni top, sigurno bodo še komu.

morocon oil, 03.05.2025 ob 16:34

Zakaj kupuješ take poceni šampone za 10 eur. Kupi kdaj kakšno boljšo znamko in boš videla, kaj je kvaliteta.

Marrocain oil? Zahvali se marketinški ekipi ki te je prepričala v nakup. Zarad takih kot si ti še imajo službo.

Pristavljam piskrček:  as emorda katera spomni šampona Kiss? Meni je bil vrhunski, ne vem pa, kdo ga je izdeloval.

Zdaj mi je Gliss kur ali Pantene.

Ilirija? Ma kje pa, njihovi šamponi so pravi detergenti, po sestavinah bolj za čiščenje posode kot karkoli na telesu, niti najmanj pa za lasišče.. prej ali slej lasišče čisto uničijo, lasje so pa itak katastrofa po resni uporabi teh agresivnih detergentov, ki se sploh ne bi smel imenotav šampon. Kar pogled deklaracijo. Bljak, ogromno šamponov na trgu je čista katastrofa!

Poljubček, 03.05.2025 ob 18:16

Pristavljam piskrček:  as emorda katera spomni šampona Kiss? Meni je bil vrhunski, ne vem pa, kdo ga je izdeloval.

Zdaj mi je Gliss kur ali Pantene.

A je bil Kiss tudi z jagodo, ki je ful dišala?

jag629, 03.05.2025 ob 19:37

A je bil Kiss tudi z jagodo, ki je ful dišala?

Jaaa

Kiss šampon, krasen vonj po zelenem jabolku, pa okrogla bunkica za pokrovček…So lasje čudovito dišali po svežem. Ilirija ga je delala v 80 letih.

kiss222, 03.05.2025 ob 19:44

Kiss šampon, krasen vonj po zelenem jabolku, pa okrogla bunkica za pokrovček…So lasje čudovito dišali po svežem. Ilirija ga je delala v 80 letih.

pa jagoda je tudi bil, ane, ali se jaz napačno spomnim.. emšo pa to…

No, 03.05.2025 ob 16:55

Najboljši ever je bil zame od loreal inoa brez sulfatov šampon in maska za lase, črna embalaža in zelen napis. Ene 10 let nazaj sem ga nazadnje še dobila v Ita odtlej pa nikjer več. Takih las kot takrat, nisem z nobenim imela več. Škoda, da najboljše izdelke,ki ti res dobro denejo, ne dobiš.  Enako je bilo z enim mlekom za telo, dišal je po mošusu..15eur, ampak sem ga imela res dolgo. V tujini ja, pri nas ne. Me prime na momente, da bi izbrala svoje najljubše izdelke in postala zastopnica za njih v Slo. Če so meni top, sigurno bodo še komu.

Je potrebno upoštevati tudi leta in hormone.  Lasje se tako kot koža spreminjajo.  Sploh po 40 letu, kasneje v menopavzi še bolj.  Nekoč dober šampon, ki si ga uporabljala deset let nazaj najbrž zdaj ne bi bil več tako super kot je bil takrat.

Vsekakor pa na kvaliteto las najbolj vplivajo hormoni.  Ko hormonov zmanjka, pridejo tegobe suhosti, izpadanja, tankosti las.  Lasje izgubijo tudi lesk.  Tukaj ne moreš z raznoraznimi šamponi narediti nič.

Nekaterim izpadajo lasje tudi po porodu, ne samo v menopavzi in starosti. Moja znanka je bila na vrhu glave, torej od čela proti sredini, praktično plešava. Hormoni pač.

Jaz sem po naključju enkrat kupila Actyva šampon od Kemon, in sem zelo zadovoljna, sem potem še vso ostalo lasno kozmetiko nabavila iste znamke.

Prisegam na Afrodito.

Ena srečno poročena, 03.05.2025 ob 20:22

Nekaterim izpadajo lasje tudi po porodu, ne samo v menopavzi in starosti. Moja znanka je bila na vrhu glave, torej od čela proti sredini, praktično plešava. Hormoni pač.

Jaz sem po naključju enkrat kupila Actyva šampon od Kemon, in sem zelo zadovoljna, sem potem še vso ostalo lasno kozmetiko nabavila iste znamke.

Ja, ampak tu gre za začasna odstopanja.  V nekaj mesecih po porodu se hormoni vzpostavijo v red in zadeva se izboljša.

New Report

Close