Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najboljši sex

najboljši sex

Nekoč bi se želel za stalno naseliti v deželi besed, kjer besede živijo glavne vloge …in takrat bi si želel, da se spremenim v eno od njih ……da me bodo brala najlepša ženska usta…..Tvoja usta……

In to bo najbolj erotičen dotik vseh dotikov….

In usta……….ta usta bi bila usta moje ženske……..In to bi bil takrat najboljši seks,… kajti jaz bom v Tvojih ustih, vzet, izgovorljiv in dotikan………

In Ti……Ti me boš izgovarjala znova in znova……………

*

leta letijo - iščem stevardeso

mama mia, pa kaj je s tabo?

Razočaran je končal službo…..

mogoče—–ampak ne službe…..

berem, da rada puslušaš…….khmm…zanimivo….

se ljubiš tudi rada?

Če je že glih taki naslov…

Kdaj pa lahko nekemu seksu daš tako etiketo?
Kaj ti mora nudit, da rečeš, da je bil tale pa res najboljši?

Sva namreč ravno pred dnevi pogovarjala, kako fajn je, da se nama vsak naslednji seks zdi še boljši od prejšnjih. Vsak nama da kanček novega…. nekaj še nečutenega, še nedoživetega… in ko sta si dva blizu… V NULO BLIZU, ko se poznata, cenita in ljubita… potem sploh ne more biti slabega seksa.
In včerajšnji je bil do zdaj najboljši.
Al pa gre preprosto zato, da se pri seksu predalček za spomin malček resetira in pride tazadnji seks na vrh seznama?!?!?!?!?!

Kdo bi vedel…. glavno, da je fajn!

presneti seks, evo cel dan na šihtu mi gre po glavi samo seks ; me ma da bi šel domov na so far the best sex

Itak da ja….sem romantik zato dam na čutnost veliko in s tem pride tudi dober sex, če je pa nekaj bolj na silo….saj je za silo, ma ni tisto tapravo. Vse je pa v naših glavah…..

A si ti tudi romantik?

tudi jaz?..khmm….

a preveriva?…hi

O.K., pa dajva

New Report

Close