Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljši slovenski dramski igralec/igralka

najboljši slovenski dramski igralec/igralka

Zame Uroš Smolej. Za vas?

Meni osebno je to zelo antipatičen človek, hladen aroganten. Žal sem se o tem prepričala, kadar je prišel ni nikoli pozdravil niti ozdravil.
Meni je najboljši Gojmir Lešnjak Gojc. Faca res!

Zame Andrej Nahtigal.

Meni je dober igralec in dober človek Alojz Svete. Všeč mi je pa še ta mladi Šugman, Janez Škof, čeden pa Cavazza (oba).

Pa pozabila sem Jure Ivanušič in Jurij Zrnec.

Saj ne dvomim, da to drži kar si napisal/a. Ampak sprašujem, kdo je za vas najboljši igralec (ki pa ima sicer lahko tudi kup drugih pozitivnih, pa tudi negativnih lastnosti).

Škof, Iztok Mlakar, Gojc

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Primož Nevemkako iz Petelinjega zajtrka in barab.

Polde Bibič, Zlatko Šugman, Miha Baloh, Bert Sotlar…….

Duša Počkaj, Mila Kačič, Majda Potokar, Milena Zupančič………….

Včasih so bili tudi 1000 x boljši filmi, predstave.

Danes pa eno samo dretje – vsi, ki imajo končano AGRFT, ne morejo skrit, da samo glumijo. Vsi po istem kopitu.

In ti mlajši igralci se vsi šele kalijo. Nihče ni car.

Vse monovke ste tolk dramaticne, da je tezko se odlocit.

Meni tudi, čeprav bi mlajšega Cavzzo črtala med res dobrimi igralci in na prvo mesto postavila

Alojza Sveteta skupaj na prvi stopnički z Gregorja Bakoviča, potem Janez Škof in potem Šugman ( vsi v Drami). všeč mi je tudi Gregor Gruden in Matej Puc (Mestno gledališče). Pa še eden dober se skriva Miha Arh ( v Lutkovnem.)

Pa saj imamo dobre igralce, brez skrbi, samo po gledališčih je treba hodrit, instant tv nadaljevanke glih niso poligon za pokazat se, kako si dober v igri.

Ženske pa
Polona Juh, Saša Pavček, Iva Babič, Lara Jankovič, Ajda Toman pa ša kakšna bi se našla.

Mamo no, mamo dobre igralce, samo ne čakat pred televizijo.

Boris Cavazza, Silva Čušin, Aleš Valič, Zlatko Šugman, Majda Potokar, mah, velik jih je, predvsem v teatru so (bili) odlični.

Gojc.

Živi in pusti živeti

podpišem! to so bili igralci! zame sta v špici (še vedno) Jože Zupan in Duša Počkaj. današnji igralci so vsi narejeni na isto foro.

se strinjam, da so starejši igralci zakon, to danes je kr neki. ne razumem, kako je lahko npr. barbara gračner neka ful priznana igralka, saj je v vsaki vlogi popolnoma ista, nobene karizme, prav nič, kar bi izstopalo. in podobno večina igralcev mlajše generacije. nastopači.

veliko boljši so pa srbski igralci, so veliko bolj naravni. slovenci nimamo glih smisla za glumo, filme, teve, šovbiznis, humor. tukaj so srbi in bosanci svetlobna leta pred nami

vsi tisti, ki naštevate kot najboljše igralce, ki v glavnem zabavajo-ZABAVLJAČI alla Zrnec, Gojc itd…so res dobri zabavljači, ampak daleč od tega da bi bili dobri igralci nasploh.
Meni osebno je pomembno, da se zna igralec vživeti v vlogo.Ko ga gledam-MU MORAM VERJET, takoj ko začne ŠMIRAT, to opazim in me ne prepriča več.
Ena takšnih VELIKIH IGRALK je ŠTEFKA DROLC.
Ona lahko igra kar hočete, vedno se vživi v logo in se dobesedno razdaja , po predstavi je izmučena ker je dejansko vložila v lik vse- VSE !!!
Štefka je res že v letih, ampak še vedno kadar igra je NOTRI v vlogi-V LIKU.
Spomnim se je veliko let nazaj ko je igrala v ČEŠNJEV-em VRT-u…prizor ko je na odru sama, monolog, nobene histerije, nobenega šmirastega hlipanja-zazrla se je tja nekam daleč in solze so tekle……..med tekstom, ki ga je izgovarjala s čisto dikcijo, kljub temu, da je jokala…..popolnoma me je prevzela, padel sem v to predstavo in še na poti domov sem bil čisto iz sebe.
Tega ni sposoben narediti povprečen igralec.Spomnim se pa tudi ALEŠA VALIČA tudi veliko let nazaj, ko je bil še čisto mlad je igral skupaj s pokojno igralko ALJO TKAČEVO v odlični predstavi ravno zaradi dobre -odlične igre ELLA, kdor je to videl ve o čem govorim.
Ne delajte krivice igralkam in igralcem, ki so res dobri, predno pišete izjave dobro premislite zakaj je lahko nekdo dober….samo zato, ker zabava ljudi prav gotovo ne !
Seveda je tudi danes nekaj igralk in igralcev dobrih, toda jaz govorim o vrhunskih-najboljših !

Uh, ja, Ela je bila super predstava. Približno v tistem času je bil prav tako v Gleju odličen Rožnati trikotnik, kjer sta briljirala Brane Grubar in pokojni Slavko Cerjak.

Igor Samobor. Bi ga gledala, tudi če bi samo telefonski imenik na glas bral.

Definitivno MARKO MANDIĆ (igra v Drami).

Pa pe en dober: Boris Ostan pa še Čušin

Od vedno in se vedno Igor Samobor. Se strinjam s trnovko in telefonskim imenikom!

New Report

Close