Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši sokovnik?

Najboljši sokovnik?

Kateri je trenutno najboljši sokovnik na trgu?

Da ga ni potrebno ne vem kako čistit, da lahko daješ notri veliko sadje in zelenjave (brez potrebe rezanja), da ima dober izkoristek….? Kaj je še potrebno pazit?

Za pucat so vsi sranje.

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1971_EL8710103562368_PHILIPS_HR1869_60_sokovnik

takega imam… in mi je super

Zelo hvalijo TE na polža. Poglej malo po forumih raznih presnojedcev, imajo največ izkušenj. Sama imam Power Juicer in je kr neki. Kaša, ki ostane, je še čisto mokra in me kar srce boli, da bi jo zavrgla.

Jaz imam čisto navadnega, kupljen v Mercatorju, ca. 100 eur. Je super. Za čistit so vsi jajc. Midva sva si delo razdelila, mož pripravi in naredi sok, jaz pa spucam. In nobeden nima občutka, da je to zamudno.

Glej to, da kupiš takega, da daš npr. cela jabolka not, ne da moraš naprej izrezat muho itd. ali da moraš grozdje specljat . V glavnem, da daš notri celo sadje in zelenjavo, brez lupljenja in pecljanja.

meni pa se ravno power juicer zdi najboljši, tako zaradi učinkovitosti kot tudi zaradi čiščenja…kar ostane, je zelo suho, sploh ni več za jest (kar sem jih do zdaj imela priložnost preizkusit ali vsaj preverit na obiskih, je res najbolje od vseh iztisnil sok, res pa ne vem, kakšne kvalitete so bili vsi drugi sokovniki), čiščenje pa ne more bit enostavnejše…plastične dele samo sperem pod tekočo vodo ali pa jih zložim v pomivalca, edino mrežico je potrebno malo podrgnit s krtačko ali z gobico, to je edino, kar “traja”…pri nas smo vsi navdušeni in komaj sproti nabavljamo sadje (moram poiskat kje koga, ki prodaja cenejša jabolka in pomaranče 🙂 )

Jp, je verjetno res najboljši od običajnih, a ko enkrat sprobaš tega na polža, šele takrat veš, kaj je suha kaša. Tudi vsi profesionalci (restavracije) uporabljajo ožemalnike na polža. Če si ga lahko privoščiš, je sigurno najboljša izbira.

Najboljši je HUROM.Imela že dva centrifugalna in ni primerjave!

na polža – omega

Definitivno so horizontalni sokovniki polža daaaaaleč najboljši za čiščenje.
Pri nas smo imeli že vse sorte, ker je ves čas delala sok že moja mami. Pri selitvi mi je svojega Omego podarila. Ona je potem kupila najnovejšega, Sana od Omege, ki je še malo boljši. Oba sta neverjetno enostavna za pomivanje. Ti lahko povem iz prve roke, ker smo imeli že vse od čisto prvih centrifugalnih, do Power Juicerja, Green Stara. Prejšnji so bili pravi obup za spucat.
Preden smo kupili novo Sano je šla mami še na testiranje sokovnikov in je naredil precej več soka kot Hurom(ta je tudi težji za čiščenje od Sane).

Maja

Kuvings
Tale je top, nov pri nas, ni treba sadja rezati, enostaven za čiščenje, super izkoristek. Iz prve roke! 🙂 Jaz sem ful zadovoljna, prej sem imela Huroma in sem zamenjala za tega, ker ni treba sadja rezat in res prihraniš veliko časa.

ajaj, kot da je tak problem jabko 2x prerezat…
Horizontalni (vodoraven polž) sokovniki so bolj učinkoviti od vertikalnih, še posebej pri zelenjavi, lažji so za čiščenje in so multifunkcionalni.
Lahko pripravljaš vse od sladoleda, testenin, masla iz oreščkov, vegete, paštete, ni da ni. Omega, Sana, sta zakon, poznam jih kar nekaj, ki so zamenjale …
Ne mi verjet, pojdite pogledat oba, pa se odločite.

Maja

New Report

Close