Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši vložki

Najboljši vložki

Kateri so po vašem mnenju najboljši higienski vložki?

Meni so najboljši Viriana od Tosame.
Kaj pa vam?

Natracare

Jaz že dolga leta uporabljam Tosamine in moram priznati, da sem zelo zadovoljna. Vmes sem poskusila malo zamenjati, pa se nekako nisem uspela navaditi na druge, tako da sem se vrnila nazaj na Tosamine.

anionski vložki

V bistvu naravni – recimo natracare biološki, ali pa tisti čisto navadni od Tosame.

anionski vložki so zame najboljši

Natracare, včasih tudi Tosamine (če ne dobim prvih 🙂
Ostale plastike se ne dotaknem več.

Koliko pa stanejo Natacare???

Ne vem točno,samo se mi zdi da ni fora toliki v ceni,bolj v kvaliteti.

Joj, a res so ti vredu? Jaz sem jih poskusila, pa to res niso vložki, katere bi lahko udobno uporabljal. Se bom kar strinjala z predhodnicami o izbiri vložkov.

Skratka jaz sem nad Anionskimi zelo razočarana in če lahko podam svoje osebno mnenje; punce odsvetujem vam jih.

Joj, a res so ti vredu? Jaz sem jih poskusila, pa to res niso vložki, katere bi lahko udobno uporabljal. Se bom kar strinjala z predhodnicami o izbiri vložkov.

Skratka jaz sem nad Anionskimi zelo razočarana in če lahko podam svoje osebno mnenje; punce odsvetujem vam jih.[/quote]

tudi meni anionski vložki niso bili všeč. Raje ima always vložke.

pa se kupijo Natacare? Ali so to vložki s krilci? Ker jaz še vedno uporabljam Always ultra, pa bi tudi zamenjala za kaj bolj naravnega.
hvala!

Meni so tudi najboljši vložki Vir, ker so naravni, iz bombaža in ne iz plastike.

Zakaj vam pa anionski niso všeč?? Kakšne so njihove pomankljivosti??

Ravno to so anionski 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravni!!!

pa a vi to res? tosamini so najboljši. moram priznati, da zaradi zdravstvenih težav menstruacije nimam in pričakujem, da bom z jesenjo končno z redno terapijo zagnala to zadevo. zato mam tosamo izpred let v bolj takem čudnem spominu, takrat sem bila na alwaysu, ker tanki, krilca, vpojnost … a ma tosama tudi tako ponudbo? res sploh ne vem, kaj se dogaja na tem področju. so potem tudi virianini tamponi dobri. ker to sm mela pa ob.
ponavadi nisem taka, da vodilno znamko uporabljam, ravno to bojkotiram, ker sm mnenja, da sploh ni tako vredna kot jo na trgu prikazujejo pri vložkih in je vse kar nekaj. mi je pa pri vložkih always res nekako prva izbira.
kaj pa carefree se mi zdi da je tud pa polhno drugih … res bi probala katere druge.

meni isto :)).
anios ne poznam, samo nisem pa nič dobrega slišala o njih, tako da sem skeptična.
netcare ne poznam.

Prvič danes slišim oziroma berem, da obstajajo anionski vložki. Sem najprej mislila, da se nekdo zafrkava, potem pa sem pogledala gugl in glej vraga, nekdo res prodaja anionske vložke. In v vsakem vložku ni nič manj kot generator ionov, ne moreš verjet. Saj ga je vendar škoda vreči v smeti.

Jaz osebno sem skeptična do vsega, kar se propagira v superlativih.

Zdravo,

jaz sem vsa leta uporabljala always, sedaj pa že nekaj časa carefee v zeleni vrečkici-natural in so res dobri. Zakon so!!!

reklama??

Jaz ženi sploh ne dovolim uprabljat te s krilci. Že tako mi preveč leta okrog!

librese

Ravno to so anionski 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravni!!![/quote]

Nikoli slišala!

Potem verjetno že niso tako oh in sploh, kakor jih hoče nekdo tukaj predstavit.

Tudi meni so najboljši Tosamini.

Tena- normal. najboljši!!

New Report

Close