Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljši vložki

Najboljši vložki

Prvič slišim za Natracare. Se prodajajo v običajnih trgovinah, DM itn?
jaz uporabljam Always.

Natracare ne dobiš povsod… v Lj vem da jih imajo v Mercator Hiperju v Šiški, v manjših trgovinah jih ni. Dobiš jih v kakšni spletni Eko trgovini. V DM jih ni, v Sparu jih ni.

carefree

isto.

isto.[/quote]

jaz tud

Senta

https://www.facebook.com/actio.si

Nobeni, samo tamponi mi odgovarjajo. No, tampon+dnevni vložek, za vsak slučaj.

odkar obstaja mooncup, samo to! No, razen takrat ko je res lllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee za rezervo vložek. To pomeni,en paket vložkov na 2, 3 mesece.

Jst osebno uporabljam Anion vložke že približno eno leto . Super so!
V vsem tem času nisem imela niti enega vnetja, prej pa zelo pogosto, nič ni pomagalo.

Je pa res, da obstajajo več vrst teh vložkov, eni so ponaredki.
Jst se držim originalnih, kupim jih na spletu: http://www.naravni.si

ja, anionski vložki Love Moon od Winalite…. enkratni so! Če si včlanjen, jih kupuješ ceneje! Če katero zanima, me lahko kontaktira na mojca.winalite@gmail.si ali gsm 031 555 465.
Lp,Mojca

meni so majbolši vložki vir 80 k so debeli
k mam mestro naraja oblečem pajkice

Hej,mene samo zanima,katere vložke in tampone priporočate.Stara sem 13let pa še nekaj in med M ne krvavim veliko.Prosim,odgovorite,ker imam v četrtek menstro in res rabim nasvet čimprej.Hvala.

Sem ze kupila tudi druge, ampak na koncu sem ugotovila, da mi se najbolj odgovarjajo always sensitive in pri teh tudi ostajam, ker mi je pa malo veliko dati za majhen paketek vlozkov 6,00 eur.

Živjo!
Mam sledeč problem… namreč opažam da imam z vložkom always močne srbečice ter nelagodje (mam občutek da je vložek pretrd). Z kakšnimi vložki ste zamenjale (če ste) always? Vsem za odgovor se lepo zahvaljujem!

Hoferjevi vložki. Roza, s krilci.

DM – njihova znamka s kamilico
Müller – njihova znamka z aloe vero (ali pa obratno … :)))
Tosama

Odkar sem si enkrat “privlekla” zalogo Kotex vložkov iz Amerike, smao še te uporabljam, tiste natur občutek, bombaž, brez plastike. nIso pa ti Kotex delani v Evropi enaki tistim od tam.

Tampone pa Playtex – ki imajo na vrhu tako, da se potem odprejo v čašico, podobno kot menstrualna skodelica so. gentle glide ali pa Sport izvedba.

pa nisem nobena fina rit, samo ko imaš možnost preizkusiti, primerjati s tistim, kar je tukaj na voljo, potem veš.

New Report

Close