najbrž sem edina
Najbrž sem edina ali pa daleč okrog nobene, ki se poti pod pazduho in nosi samo črne in bele majčke.
Kolobarji mokrega so tako veliki, da nisem za pred ljudi v drugih barvnih oblačilih.
Uporabljam ta 48 urni roll on od garnier, suha koža bla bla…Meni ne pomaga nič.
Prosim za nasvet kaj naj dam še nase, da to nadležno stvar zelo omilim.
Kje se pa dobi neke podlogice za pod pazduho?
zelo te razumem. Ščitnike obleke (podloge zapod pazduho) semjazkupila v DM (5 parov v škatlici) za cca. 3 EUR za škatlo, če se prav spomnim (pred dvema letoma). Ampak….iz lastnih izkušenj vem, da pomagajo zelo kratek čas. Tako, da jih več ne kupujem.
Meni recimo pomaga roll on od FA -48 urna zaščita – tisti z roza pokrovčkom. Najprej se namažem pod pazduho, potem ga pa vtiram v kožo, dokler se zadeva popolnoma ne posuši.
Eni sicer tega ne priporočajo, ker da je škodljivo zdravju, saj s tem v bistvu mašimo pore, pa ne vem kaj še vse.
Jaz poznam dve, ki se močno potita.
Obe sta normalne postave, obe sta zelo hitro nervozni (stres), obe pijeta preveč coca-cole. Jaz mislim, da je razlog, da se hitro razburita.
V neki nemški oddaji sem gledala, kako je en dizajner vedno v sakojih (tudi, če je vroče) in so ga vprašali, če kaj švica….. no rekel je, da ja ampak ima tudi svojo skrivnost kako prepreči, da pride pot na sakoje. ;)))) na mesta kjer so pazduhe (na sakoje) prilepi damski dnevni vložek, ki pač vpije odvečno pot ;))) Ta je pač ekstravaganten in nosi samo majice brez rokavov spodaj.
Potim se že od pubertete naprej…kot konj :))). Mami mi je kupovala vse mogoče preparate, v lekarni in drugod… nič ne pomaga. S težo nisem imela težav, vedno sem se potila, pod pazduho in po glavi. V diskoteki sem vedno nosila čop ali kako tako frizuro, da sem se lahko lepo brisala in da nisem zgledala, da sem ravno izpod tuša… :S groza. Hodila sem se tudi “fenirat” na WC… res obup.
In še vedno se potim, če je malo bolj vroče in sem prec mokra kot miš. In moj otrok je očitno to podedoval in je tudi moker kod da bi se kopal, po laskah in povsod, pod rokico… žal. To so geni in ni pomoči.
Poleti sem vedno nosila majčke brez rokavov, da sem se lahko z robčki brisala predno je prišlo na majco. Zgodilo se je večkrat,da mi je pot kar tekel po roki navzdol. Pozimi pa itak belo, črno še rajši :).
Pomaga pa res nekaj, da pač o tem ne misliš več, je kakor je, sprejmeš se takšnega kot si in se ne sekiraš, ker bolj kot na to misliš, več se potiš. Nervoza je res močen dejavnik za potenje, in hkrati veliko bolj smrdi nervozen švic.
Uporabljam od Nivee roll-on in od Dove. z vsemi ostalimi se skisam, dobesedno skisam. In enako ga nanašam kot predhodnica, pomažem in potem vtrem z roko, da se posuši, tako tudi madežev ne pušča na obleki in dlje časa sem suha.
Če je pa kriza, si pa dam robček pod pazduho in jih menjam,ko se zmoči.
Ampak res nikjer v okolici nisem še srečala ženske, ki se poti kot jaz – sedaj vem da nas je več.
Tudi meni Triple dry ne pomaga, niti ostalo nič….
Dobro kg imam 10 viška…. ampak ko sem bila suha (pred davnimi časi) je bilo enako.
Do sedaj je šlo brez vonja in sem z črno majčko flekce lepo skrila in se večkrat preoblekla.- letos pa se je pojavil nažalost še obupen vonj ki ga neuspešno rešujem.