najceneje?
Ne, Eurospin, Hofer in Lidl niso že nekaj časa več poceni in so cene že kar enake Sparovim.
S tem višanjem cen se bodo zaklali in nihče več ne bo hodil k njim.
Do zdaj so nas lovili z nizkimi cenami, zdaj pa ne vem, zakaj bi še hodila tja. Meni sta Spar in Leclerc najboljša. Velika izbira, znane firme in normalne cene. Glede na to, da so prvi trije našteti navadni diskonti, imajo mnogo previsoke cene.
Mamo srečo, da je razen leclerca vse v naši bližini (beri do 5km) in izbiramo po posameznih izdelkih.
Recimo: maslo , toast, krekerji, prepečenec, mortadela, ementalec, riž, fižol, čičerika, koruza, tuna, testenine…. eurospin
Šunka podobna pršutu VP, mleko, hrenavke, feta sir, jogurti, kefir, edamec, arašidi, slani prigrizki, pivo, sladoled, toaletni papir, brisačke, robčki… LIDL
spar, tuš, mercator, leclerc po potrebi???
Hofer mi nekako ne potegne, razen kakšnih čokolad.
Meso, jajca, krompir od kmeta, ki mu zaupamo.
Med od čebelarja
Zelenjava, sadje 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Vrt TAŠČA, v zameno, da vrt moj dec-njen sin preštiha.
V eurospinu kupujem koruzo za kokice, testenine, vse iz predelanega paradižnika, gobje torteline, krekerje, mozarelo,parmezan, prašek za pomivalni stroj, čistila, sadje in zelenjava kakor kdaj. Mi imamo v našem zelo lepo meso in mesne izdelke, ker je privat mesar. Govedina je slovenska, svinjina avstrijska. Siri niso slabi. Ne kupujem pa pijač in salam.