Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najceneje?

najceneje?

Vse, ki poznate cene, je Eurospin trgovina res najcenejša? Ceneje kot Sbuget izdelki? Kaj pa sadje in zelenjava tudi?

Ne, Eurospin, Hofer in Lidl niso že nekaj časa več poceni in so cene že kar enake Sparovim.
S tem višanjem cen se bodo zaklali in nihče več ne bo hodil k njim.
Do zdaj so nas lovili z nizkimi cenami, zdaj pa ne vem, zakaj bi še hodila tja. Meni sta Spar in Leclerc najboljša. Velika izbira, znane firme in normalne cene. Glede na to, da so prvi trije našteti navadni diskonti, imajo mnogo previsoke cene.

A niste vedno govorile da hodite v Hofer in Lidl ker vam je všeč brzina na blagajni, in da nimajo pik in nalepk in tega balasta?

Višanje cen v Lidlu in Hoferju? Nisem opazila. Kja se je pa podražilo?

Mamo srečo, da je razen leclerca vse v naši bližini (beri do 5km) in izbiramo po posameznih izdelkih.

Recimo: maslo , toast, krekerji, prepečenec, mortadela, ementalec, riž, fižol, čičerika, koruza, tuna, testenine…. eurospin

Šunka podobna pršutu VP, mleko, hrenavke, feta sir, jogurti, kefir, edamec, arašidi, slani prigrizki, pivo, sladoled, toaletni papir, brisačke, robčki… LIDL

spar, tuš, mercator, leclerc po potrebi???

Hofer mi nekako ne potegne, razen kakšnih čokolad.

Meso, jajca, krompir od kmeta, ki mu zaupamo.

Med od čebelarja

Zelenjava, sadje 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Vrt TAŠČA, v zameno, da vrt moj dec-njen sin preštiha.

Hofer in Lidl nista nič bolj dražila kot druge trgovine. So pa druge cene uvedle linije, ki se jim po ceni približajo.

V eurospinu kupujem koruzo za kokice, testenine, vse iz predelanega paradižnika, gobje torteline, krekerje, mozarelo,parmezan, prašek za pomivalni stroj, čistila, sadje in zelenjava kakor kdaj. Mi imamo v našem zelo lepo meso in mesne izdelke, ker je privat mesar. Govedina je slovenska, svinjina avstrijska. Siri niso slabi. Ne kupujem pa pijač in salam.

Pa je vse našteto ceneje kot v Hoferju?

eurospin je italjanski diskont in večina italjanskih zadev je tu cenejša, vsekakor pa bolša kot v hoferju ali lidlu

torej razni grisini, testenine, parmezani, paradižnikove zadeve itd.

Hrenavke?

New Report

Close