Najceneje na Tenerife
Zdravo!
Z družino smo bili konec marca na Tenerifih. To je res izvrstna destinacija, saj vsakdo najde kaj zase. Izbor je tako raznovrsten da nikomur ni dolgčas. Za zgodovinarje (piramide..), ljubitelje živali (Loro park, Jungle park..), športnike, nakupovalce, žurerje… za vse se nekaj najde. Nam je bilo celo tako všeč, da smo tam kupili apartma 🙂 Če koga zanima, se lahko dogovorimo za zelo poceni ali celo zastonj družinski apartma (do 4 osebe). Nahaja se na Jugu otoka, kjer je turistični center in izredno ugodna klima.
Tudi za kakršne koli nasvete glede ogledov ali bivanja mi lahko pišete 🙂
Več informacij na [email protected].
Konec marca ste bili na Tenerifih, pa ste kar kupili apartma?
To komajda verjamem, ker nepremičnine tam ne moreš kar v nekaj dneh kupiti.
Jaz sem vsako leto 2-3x na Kanarcih, Tenerife, Lanzarote ali G. canaria.
Nazadnje sem bila decembra na Tenerifu za 430,00 eur na osebo za 14 dni, najem apartmaja.
V čem je torej catch tvoje poceni ali celo zastonj ponudbe?
V bistvu gre za zakup apartmaja prek RCI, pogodbo smo podpisali na licu mesta. Gre za zakup apartmaja na Tenerifih in potovanja po celem svetu. Do sedaj so ta način potovanja promovirali preko agencij, ker pa so s slovenskimi agencijami imeli velike težave sedaj promoviramo člani. Gre za promocijsko varianto za en teden za družino. Ker vmes ni nobenega posrednika dobiš apartma brezplačno. En dan ti predstavnik kluba predstavi zadevo, če te ne zanima si v 2 urah konec (pove le tisto kar mora) če te zanima ti pa v nekaj urah točno vse predstavi in pokaže. Apartma je praktično zastonj za cel teden, pač reskiraš tisti 2 uri in s tem nisi prisiljen nič kupiti ali karkoli in catch moje ponudbe je da je še vedno bolje zastonj kot 430 eur, se ti ne zdi? 😉
A veš kaj, se mi je kar zdelo, da gre za RCI.
V to, da je na tem svetu kaj zastonj, sem že zdavnaj nehala verjeti.
S tem, da mnoge “agencije” ponujajo time sharing,posebej na Kanarcih, pa v Dominikanski republiki (kar sem velikokrat sama doživela), sem pa dobro seznanjena.
In ko pišeš, v prvem postu, da ste apartma kupili: se ti ne zdi, da je velika razlika, če apartma kupiš ali zakupiš?
Samo poglej na forumu Turistične agencije, kakšne težave imajo ljudje, ki so nasedli na “skoraj zastonj” počitnice na Tenerifih preko raznih RCI -jev.
Preko neta se danes da najti n ponudb za počitnice v lastni režiji.
Da bi mi pa na mojem lastnem dopustu eni frajerji predavali o prednostih time sharinga, pravzaprav mi ga vsiljevali – ne, to pa ne, najlepša hvala.
Res so ljudje imeli probleme s tem, ampak s slovenskimi agencijami ki so pobrale denar in izginile oz. pobrale veliko več denarja kot bi morale. Zato pa RCI noče več imeti nobenega opravka z njimi. Sama sem šla na tak dopust in nisem imela nobenih problemov.
To temo sem odprla za tiste, ki jih to dejansko zanima, če te ne, če tako vse veš in imaš najboljše in najugodnejše dopuste sama pač ne piši 😉
Vsem, ki smo bili tam nam ni bilo škoda 2 uri poslušati o takem dopustovanju ki je pravzaprav čisto zanimivo. S tem pa smo dobili brezplačen dopust.
Imam res veliko od tega ja, take komentarje prosim zadrži zase ker nimaš pojma.
Glej, jaz imam pravici pisati tukaj ravno toliko, kot ti.
Če pišeš na javnem forumu, potem pač pričakuj komentarje, takšne in drugačne.
In ne ti meni, da nimam pojma. Na take ponudbe, kot je tvoja, naleti človek,ki vsaj malo hodi po svetu, neštetokrat. In PZS, kolikor vem, ni imela slovenskih lastnikov, pač pa angleške. Angleži na Kanarcih so itak glavni prodajalci megle v zvezi z nepremičninami
Zakaj jasno ne napišeš, da mora tisti, ki želi “zastonj” počitnice na Teanerefih, prodajati time sharing?
Ti čisto verjamem, da nisi z njimi imela nikakršnih problemov. Problemov pa nisi imela, ker si se z vsem strinjala. Imela pa bi jih, če se z njimi ne bi strinjala v eni sami (pred)postavki.
Ja, jaz imam VEDNO cenovno zelo ugodne počitnice. 430,00 eur ni bil samo najem app, pač pa tudi let in transfer do tja. Je treba pač malo pobrskati po spletu.
Živjo
7plus7, dej prosim povej, kako to misliš malo pobrskaj po netu, jaz brskam že celo večnost in ne najdem, takih ponudb za Tenerife z apartmajem, letom in transferjem 430 evrov, daj prosim smernice ali linke ali pa kar opiši, kako si do te cene prišla, to se mi zdi pa ugodno.
Zelo bom vesel, odgovorov
K.
krtko,
ta ceno sem plačala decembra. Jaz grem skoraj vedno preko odklopa in vedno pozimi, na toplo, ko je tukaj mraz. Sem zdajle preverila na Odklopu isti apartma in znese 582,00 eur/ na osebo.
Meni se zdi iti na Kanarce zdaj, v tem času, brez veze, ker je tukaj topleje kot tam oz. so temperature pribl. enake.
Sta pa najina prijatelja prišla s Tenerifov tik pred prazniki, bila sta 1 teden, za točno ceno ne vem, vem pa, da je bilo pod 300,00 eur/os.
Linka ti ne znam prilepiti. Greš na Google in napišeš odklop.
LP
V nekaj minutah brskanja sem našla tole:
Puerto de la cruz
14 dni najem apartmaja v hotelu Carabela: 320,00 eur
datum:12.5.
odhod z Dunaja
Da ne bi kdo mislil, da delam reklamo: sem čisto povprečen državljan (ka), na dopuste pa hodim tako, da si preko neta najdem poceni destinacije – pozimi Kanare, spomladi ali jeseni Baleare, poleti kak teden Dalmacije.
Hvala za odgovore o Tenerifih, za družino svetuješ, da je najbolj primerno,kaj pravzaprav? Pa še to kje pa pustiš svoj osebni avto na Dunaju ali pa kje drugje, verjetno na varovanih parkiriščih blizu letališča, koliko pa to stane cca.?
Apartmaji imajo verjetno vse kar potrebuješ, krožnike, pribor, lonce, itd…., v trgovinah, pa kupiš kar ti pač paše, pa še ceneje je tam ne?
Kako je pa z najemom avta ali lokalni prevozi, taksiji?
Kaj pa se splača videti, kaj te pritegne, da se vračaš znova in znova?
Prosim za odgovore in
hvala že vnaprej
K.
Avto pustiš na parkirišču na letališču, midva sva sicer letela iz Salzburga.
Preden odletiš, greš na eno okence tam in pokažeš vavčer – listino, da imaš rezerviran paket. Naju je to decembra stalo 36,00 eur za 14 dni. Aprila pa sva letela z Dunaja, tam pa je parkiranje bistveno dražje – 1 teden stane kar 100,00 eur, če plačaš ob prihodu nazaj. Zato sva preko ene mariborske agencije plačala parkirnino preden sva šla, (se zdajle ne morem spomniti imena, poiščem in ti sporočim), 51,00 eur.
Najem avta: najceneje je bilo 200,00 eur za 10 dni. Ne vzeti kar prvi avto, ki ti ga ponudijo, agencij je veliko. v zemi si 1 uro časa, hodi po agencijah in primerjaj cene. To ceno, 20,00 eur na dan sva plačala tudi aprila na Menorci.
V apartmaju, kjer sva bila midva, z dvema zvezdicama, je bilo v kuhinji vse, kar potrebuješ, če česa ni, lahko prosiš v recepciji, da ti prinesejo.
Kaj pogledati? Meni je glavna “atrakcija” na otoku El teide, vulkan, 3700 m, pokrajina okrog njega, kot bi prišel na luno. Pod sam vrh se lahko pripelješ z gondolo, za dostop na vrh pa rabiš dovoljenje, ki ga lahko dobiš prek neta.
Za otroke vsekakor Loro park ( živalski vrt), kjer komot preživiš cel dan, ne da bi ti bilo dolgčas en sam trenutek. Tematskih parkov je še veliko, niso pa glih poceni.
Po moje si je treba ogledati še: vasico Masca, klife Los gigantes, Garachico, se okopati na plaži Las Teresitas, se peljati na El Teide z različnih koncev otoka.
Aja, cene hrane v trgovinah približno kot pri nas, v gostilnah in restavracijah tudi, odvisno od ranga.
Lp
Zdravo,
sem ena tistih ki je nasedla na promocijo sončnega zahoda, ki je res zašla.
Dali smo za Tenerife 600 eur za aprtma, plačali letalsko karto in prevoz ter parkirišče v Bologni. Skupaj nas je stalo za 3 odrasle in 1 leto starega otroka cca 1000 eur. Brez hrane, ta je tudi v lastni režiji.
Ko sem povprašala na recepciji “prestižnega” hotela koliko bi pa to stalo v lastni režiji ( stem da so zatrjevali da tja pa kdorkoli ne more in smo mi izbranci) in mi je zelo prijazen receptor povedal da je apartma za 2 osebi 45 eur/dan, za osebe 60 eur/dan, za 6 oseb pa 80/eur na dan. Apartmaji so res lepi, sami zračunajte koliko smo preplačali. Govorim o Klubu Marine v Costi del Silencio, kjer je dooooolllgčas in moraš nekam se peljat da bi videl kak štant, lokal, ……..
No, kar zadeva pa ta RCI pa ne bom komentirala 4 urno pranje možganov nekega Antonia, ki ti na vsak način hoče usilit, da bi kupil aparma. In ta apartma ni kar tako kupiti, s tem imaš tudi letne stroške, sedaj točno ne vem več, na forumih je tega še in še napisanega, ampak so okro cca 700 eur na leto….to so stroški čiščenja in podobno….toliko pa že stane en teden dopusta.
samo toliko v razmislek. ne nasedajte prosim tem prevarantom. in ja, kot je nekdo napisal, nič ni zastonj. in v svoji režiji prideš veliko ceneje skozi.
Halo!
Zanimivo branje, ni kaj. Sem pozna, vendar upam, da mi bo kdo odgovoril. Tudi sama želim na Tenerife za 14 dni pa me zanima, kako priti tja s psičko, ker je ne morem pustiti same doma. Prevoz na letelišče bi imela, kako pa naprej? Mislim, rezervacija letalske vozovnice in paket letovanja s prehrano,makar polpenzion. Me zanima vse, kar je v zvezi s potovanjem in samim časom letovanja na mestu samem. Kaj pa jezik?
Bom hvaležna za svsako informacijo,ki bo prišla od dobrega in poštenega človeka.
Ja, je dovolj,če pogledam na Odklop?
LP!
Glede psičke ti ne znam svetovati, pa moje je najboljše, da se pozanimaš pri prevozniku, s katerim boš letela.
Tvojega vprašanja, da te zanima vse v zvezi s potovanjem in samim časom letovanja pa ne razumem.
Kaj te zanima, kaj si hotela vprašati?
Na kanarih govorijo špansko, vsi turistični delavci pa še angleško in nemško.
Seveda lahko pogledaš na Odklop, pa tudi na druge agencije, da lahko primerjaš.
Živjo,
malce sem brala zgornje poste in preprosto moram komentirat…
Vidim, da so ljudje še vedno preveč skeptični do free stvari.
Tudi mi smo bivali en teden popolnoma zastonj v apartmajih, ki jih nudi RCI, zato vem, da ne gre za blef.
Res pa je, da gre za golo bivanje. Ampak nam je prišlo zeeelo prav, saj so nam ostali le stroški letalske karte, hrane in rentacar. Na koncu smo se tudi sami (dve družini) odločili za “nakup” takšnega apartmaja in vem, da zadeva funkcionira, saj tja redno potujemo. Prijatelj, ki je zadevo že odplačal pa je lahko izkoristil tudi mednarodno opcijo, zato je preko RCI potoval že v Avstralijo. Skratka, za moje pojme zelo dobra zadeva. Ne vem kakšne goljufije so se pojavljale, ampak se mi ne zdi fer, da zato slaba luč pade na vse RCI agencije. Mi imamo z njimi le pozitivne izkušnje.
Lp,
Lana
Ola
NAJBOLJŠE POČITNICE NA TENERIFIH!! )
Ponujamo vam;
STUDIO (2 – 3 osebe) za 7 dni = 400€ na studio za vseh 7 dni
1 SOBNI APARTMA (4 – 5 oseb) za 7 dni = 500€ na apartma za vseh 7 dni
Za vse ostale aktivnosti, katere zelite doziveti smo vam prav tako na voljo..
(Loro park, Siam park, vulkan Teide, Aquapark, katamarani, delfini, La Gomera,…)
Organiziramo lahko tudi partyje, rojstne dneve, skupinske pocitnice,…
…kar vam srce pozeli…
Letalske karte od 150 eur dalje (lahko vam jih tudi pomagamo poiskati).
https://www.facebook.com/pages/Tenerifejoy/395306367247166
Tenerifejoy na facebook.
Vse dodatne info na:
mail: http://[email protected]
telefon: 0034 672/ 903 900
Se vidimo na Tenerifih…
Monique
Živjo Petra,
bi mi lahko poslala kaj več informacij o apartmaju, v katerem mestu je…. bi se dala še kaj ˝barantat˝ za ceno? 😀
na mail: [email protected]
LP