Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najceneje na Tenerife

Najceneje na Tenerife

Rynair, iz Bologne, ob torkih dopoldne rezerviraš, kar nekaj časa (2 meseca?) vnaprej

Živjo!

Tudi mene zanima letovanje na Tenerifih.

Prosim za info na mail [email protected]

Hvala in lp

Prosim za info o letovanju na Tenerifih na mail:
[email protected]

tudi sama bi rada kakšne informacije o apartmaju na mail: [email protected]

dobil apartma za 14 dni za 400evrov
Karte za 2 osebi in otrok + windsurfoprema 2kosa pa pride 570
karte sm pa najdu na Norwegian.com tko da si morš mal časa vzet pa najdeš najbol čip varjanto

Pa da še mal podražm Hawaji 680evrov karta pa 500evrov apartma za cel mesec uživanja

vsi leti pa so bli iz Munchen a

Čez katero stran pa si šel rezervirat apartma? Jaz grem ponavadi vse na Homlidays, pa jih za 400evrov za 14 dni ne najdem?

Jaz sem dobila apartma za 10dni za 300€, karte Ryainair za 360€. Vse v lastni režiji, se pravi brez hrane..Meni se ne zdi drago, glede na cene na Hrvaškem.

*A* mene pa zanima kje si si rezervirala apartma, in iz kje ste leteli ter kakšna je hrana, glede na to, da si sama kupovala, cena mislim?

Pozdravljeni, tudi mene zanima malo vec podrobnosti o apartmaju na mail: [email protected]

Nekaj informacij:
priporočam letovanje na jugu Tenerifov, (Los Cristianos, Costa Adeje..). Apartmani so cca 30 eur/dan, letalske karte iz Bologne (pon, čet) cca 200 eur/povratna v sezoni, sicer se jih da dobiti cca 135 eur povratna, odvisno od termina. Ren a car 1 teden pod 100 eur. Benzin 1,1 eur/l. Hrana poceni, cca 8-9 eure/oseba 3 hodi. Priporočam kremo faktor + 30 in obvezno sandalčke po pesku – 75 stopinj C. Pint of ber na plaži 1 eur!!! Uživajte.

Pozdravljeni!

Jaz sem pa ena od nagrajenk agencije Jupiter…..
Na Tenerife gremo 2 odrasli osebi in 2 otroka (5 in 3 leta). Apartma (CLUB MARINA RESORT 3*) zastonj, le hotel si prilasti neko kavcijo 202€, potem 45€ po osebi za prijavnino, ter dodatni teden 135€. Skupno 14 dni. Za 4 osebe smo plačali cca 470€. Kaj menite pa glede tega???
Čaka nas zdaj samo še NAKUP kart…. Kje jih je možno najceneje kupit?
– od kje najbližje lahko letimo
– kateri mesec nam predlagate obisk
– najem avta?
– ogledi
Hvala vam za odgovore!

Perica…

lep pozdrav. Tudi jaz sem ena od nagrajenk, danes me je ena prijazna gospa poklicala po telefonu. Konec tedna imava z možem razgovor v agenciji, naprej pa… Nekoliko sem skeptična, ne vem, kaj in koliko naj verjamem oz. zaupam. Če je vse obljubljeno res, bi nama dvema tudi ustrezali Tenerifi in to takrat, ko bi bilo tam še vedno toplo in morje primerno za kopanje.— Kavcija 202 evra? Se pravi, da dobiš ob odhodu nazaj.— Dodatni teden 135 evrov? To bi bilo za razmisliti.
Tudi naju zanimajo iste stvari – nakup poceni kart in vse v vezi s prevozom, najem avtomobila, možnost poceni prehrane…
Še eno vprašanje za vas – ste morali že kaj plačati vnaprej? ,

Hvala in lp, G

Apartma plačaš vnaprej, letiš iz Bologne, let pri Rynair rezerviraš par mesecev prej. Mene je let
prišel 220 EUR/osebo.

Na Tennerifih moraš preždeti 2 uri z nekom, ki ti uturjava time sharing, in ko vedno bolj kažeš nezanimanje, postaja vedno bolj agresiven.
Apartma NIKOLI ne bo prost med prazniki, ampak vedno vmes – da poflikajo luknje.
Jaz sem plačal 530 EUR/teden, na licu mesta oz. v lastni režiji bi prišel ceneje skozi.

Tako da….na tebi je, koliko se boš pustila.

Na Tenerifih apartma?

Če mi ga dajo zastonj, pa še plačajo zraven, ga ne maram.

In potem greste vsak drugi vikend na Tenerife?

In v kolikem času se potem nažreš čakanja na letališču, letala in Tenerifov?

Nagrajenka, pa moraš plačati kavcijo, pa letalske karte, pa prehrano?

Na koncu boš ugotovila, da si si praktično plačala cel dopust.Pa še malo zraven.

Kje ste pa dobili tolk denarja, da ste se kar v hipu odločili, da boste kupili apartma in iz nogavice potegnili

100.000evrčkov?

Zastonj družinski apartma ?

Saj nismo otroci iz vrtca, da bi verjeli.

Takole…
“Konec tedna imava z možem razgovor v agenciji, naprej pa…”
Midva sva se po vsem tukaj napisanem (in drugje) in po premisleku odločila PROTI. Nisva šla na razgovor, ker naju ne zanima več. Hvala bogu za internet in forume… 🙂
Tisti pa, ki kamorkoli gredo s to agencijo, pa naj se lepo imajo.
Lp, G

Pozdravljeni vsi, ki ste že bili na Tenerifu, ali pa si želite iti.

Prvič prebiram ta forum, pa sem se odločil da vam sporočim, da sva z ženo res kupila apartma na jugu Tenerifa (Playa de las Americas) na čudoviti lokaciji, predvsem zato, ker je to nam najbližja destinacija večne pomladi, pa še v Evropi je.
Imam vse informacije o avionskih kartah, letih, izletih in druge informacije, ki jih ne boste dobili nikjer v agencijah, predvsem zato, ker sva midva vse to preizkusila, doživela.

Če kdo želi informacije, mi naj da svoj meil in pove kaj ga zanima.

P.s. za krompirjeve počitnice je apartma prost.

Mene zanima, kje dobiti najcenejše karte in v katerem času? na tenerife gremo štiri članska družina in prvič, tako, da še nam nič ni znano…pot,karte….
Hvala.

Zaniam me najem aparzmaja na Tenerifih- jug, od 14.2. do 20.2.2015.

Lp,
tanja

Pozdravljeni,
smo 7 članska družina in bi radi na Teberiffe…če mi lahko kakorkoli pomagate za najem apartmaja in letalskih kart ter rentacarja,bi bila zeeelo vesela.Računamo pa,da bi šli naslednje leto (2015) oktobra.
Moj mail: [email protected]
Najlepša hvala in upam,da vzpostaviva stik �
Lp

Tudi sam se zanimam za nakup aprtmaja ter me malo več zanima kakšen apartma ste kupili, koliko ste plačali, koliko se da še pogajati in podobno..

za Slavko 01.

Imate kakšen kontaktni email?

Lp

Lp.

Prosim za vec informacij na mail:
[email protected]

Sli bi v apartma,za 14-20 dni. Januar ali februar.lp

1na dan ima ponudbo za Tenereife.

Vidim, da so tudi že prejšnje obdobje ponujali tenerife preko kuponov. Je kdo koristil?

New Report

Close