Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najceneje na Tenerife

Najceneje na Tenerife

ZANIMA ME ČE JE DOVOLJ 7 DNI20-27.4 2015 KER NASLEDNJI TEDEN NI VEČ PROST CENA KRUHA IN ŠE KAJ SSENE KAKŠNEGA MENIJA V POCENI GOSTINI MORDA BLIZU KLUBA MARINA RESORT NA JUGU TENERIFOV. KAJ BI SE SPLAČALO OGLEDAT . RENTA CAR NA LETALIŠČU ALI KJE DRUGJE .CENA.

Dober večer, midva potujeva tja v sredo, 24.12. Lepo prosim za kakršno koli informacijo ( najem avtomobila, cene…) bova hvaležna.
moj mail: [email protected]

Preveri spletno stran http://www.pocenipotovati.si. Imajo odlične ideje in ugodne ponudbe za potovanja in dopust za vsak žep.

NATEGUNSKA VARIANTA

Živjo,

tudi Poceniletalske karte imajo trenutno ponudbo Tenerifov v 4Dreams hotelu…. Junij 310 €..
http://poceniletalskekarte.si/blog/letalo-in-hotel/tenerife-letalo-nocitev-z-zajtrkom-od-310e-junij-2015/

Slavko, javi se mi na [email protected] ….lp

Pozdrav!

A je najem tega apartmaja se mozen?

lp Anna

Pozdravljeni,

v kolikor še oddajate apartma, mi prosim sporočite na mail [email protected]

Hvala in lep pozdrav,

Pozdravljen,

Zanima me najem apartmaja konec januarja zacetek februarja. Pa kje bi lahko dobila poceni let.

Boza
[email protected]

Pozna kdo koga na Tenerifih za apartma za 6 oseb.

Prosim Slavko 01, da mi pove za svoj mail, ker nas 3-člansko in 4-člansko družino zanima kako bi lahko čim ugodneje prišli skozi s prvomajskimi počitnicami na Tenerifih. Hvala!

Najeli bi apartma na Tenerifih, za 4 odrasle in 3 otroke. Moj mail: [email protected]

še nekdo, ki si dela zastonj reklamo…

Če bi kdo delil prevoz in stroške do letališča Bergamo in nazaj za odhod 15.Maj 2017. Imam prostora za dve osebi – Avto Ford S-Max.

Lep pozdrav!

Nejc

[email protected]

Pozdravljeni. Tudi mi bi radi šli na Tenerife in sem zasledila ta forum,sedaj pa več res nw vem če naj se obrnemo na ta RCI ali gremo v lastni režiji? Prosim LanaB. če lahko malo več informacij iz vaše strani, lahko tudi zasebno. Hvala za odgovore in pomoč.

vsekakor v lastni režiji

Ok. Kam pa je najboljše it na Tenerifah sploh? Ker sem gledala preko Tripadvisor in nisem našala poceni zadev. Hvala.

kaj je poceni je relativno, imaš booking, airbnb, hotele,….

Bom malo pogledala. Če imam še kdo kje kak zadton ali poceni apartma mi lahko piše na [email protected]
Kam pa je najboljše it na Tenerifah v kateri del?

Mi lahko kdo svetuje kako se znebiti časovnega zakupa na Tenerifih? Club marina.

Hvala za odgovor

New Report

Close