najcenejša otroška oblačila
Se strinjam, najbolj me moti, da za fante ni razen črne, rjave in t, modre popolnoma NIČ. Drugače pa je KIK ok, MANA tudi, zavijem pa še za tamauga v Premaman, kadar imajo znižanja, so recimo kavbojke z majico po 2 eur, pa Tape d’oel al kako se že napiše, tam celo barve poznajo -tudi za večje fante![/quote]
Hvala bogu, da je vse v temnih tonih. A bi rada svojega oblekla kot papigo za gej parado? Oranžno, zeleno, rdeče itd? Ko vidim kako grdo eni oblačite otroke, me začne kr glava bolet. Fantek mora imet frajerske jeanske, all starke, sivo/črno/temno modro kratko majčko…kakšno tudi recimo s smrtno glavo ali drugim frajerskim motivom in pa eno frajersko jaknico. Ne pa neke oranžne majce z risanimi junaki.
Se strinjam, najbolj me moti, da za fante ni razen črne, rjave in t, modre popolnoma NIČ. Drugače pa je KIK ok, MANA tudi, zavijem pa še za tamauga v Premaman, kadar imajo znižanja, so recimo kavbojke z majico po 2 eur, pa Tape d’oel al kako se že napiše, tam celo barve poznajo -tudi za večje fante![/quote]
Hvala bogu, da je vse v temnih tonih. A bi rada svojega oblekla kot papigo za gej parado? Oranžno, zeleno, rdeče itd? Ko vidim kako grdo eni oblačite otroke, me začne kr glava bolet. Fantek mora imet frajerske jeanske, all starke, sivo/črno/temno modro kratko majčko…kakšno tudi recimo s smrtno glavo ali drugim frajerskim motivom in pa eno frajersko jaknico. Ne pa neke oranžne majce z risanimi junaki.[/quote]
A mora? Js svojemu privoščim, da bo pameten, ne frajer.
Jaz kupujem v Kiku, so še najbolj ok – cene pa materiali pa modeli … Mana oblačila po prvem pranju se šivi potegnejo, skrči se za celo številko, NKD ima neke plastične materiale, ki se takoj zasmradijo, Takko se tudi razvleče in strga po parih pranjih; imam pa namen iti nakupovat v OVS, tam še nisem in me prav zanima, kakšne so cene in kvaliteta.