Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Najcenejši z vsaj 6 sedeži

Najcenejši z vsaj 6 sedeži

Kateri avto je cenovno najbolj ugoden in ima vsaj 6 sedežev (s 4 sedeži zadaj). Multipla odpade, ker ima spredaj 3 sedeže in za prevoz 4 otrok ne pride v poštev.

Toyota avensis verso: 7 posamičnih samostojnih sedežev: 2. vrsta: 3, 3. vrsta: 2. Mi poleti vedno vozimo 5 otrok, do letos so bili trije v jahačih, 2 pa v stolčkih 8-19 kg. Pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Preveri novega VW Caddy – ja. Z nakupom dveh dodatnih sedežev imaš varianto 2 – 3 – 2.

Nina P., a ni toyotica mal draga? Kia carnival.

Oboje je okoli 6 milijonov. O Kii – Carnival pravzaprav nisem razmišljala, predvsem zato, ker mi ni všeč oblika avtomobila, avto pa je tudi strašansko dolg. Poleg tega ima KIA samo dizelski motor, ki je glede na kubaturo zelo podhranjen in ima pospešek od 0 do 100 km/h več kot 15 sekund. Pri Toyoti je tudi boljša varnost: 6 zračnih blazin, pa EBD in BAS. (Sem pa zagrizen bencinar). Edina prednost, ki jo vidim pri KII, so drsna vrata.
Pozdrav!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Ta nova Corolla Verso in Honda Stream imata oba po 7 sedežev. Pa Opel Zafira tudi, ampak je model že kar star.

Če te ne moti star model je tudi Mazda Premacy. Sem se pogovarjal na MMS v BTC in je opcija z 6-7 sedeži. Pa še preveč draga ni, je za razmislit.
Pa srečno izbiro.

Pri rabljenih letnik 2002 pri cirka istih km (s tem da ima carnival dizel motor 2.9, avensis pa bencin 2.0) je razlika okoli 500.000, ne vem pa, kakšna je razlika pri registraciji). Starejših avensisov verso pa najbrž sploh ni ali kako?

New Report

Close