Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najdena mlada muca

Najdena mlada muca

V lj moste / drustvena ulica , smo nasli karirasto mlado muco cca osem mesecev. Udomacena , scrkljana muca .

Zanimiva mora bit tale karirasta muca 😉

Vprašanje se pa glasi?

Npr jo imate namen obdrzati, vas zanima, ce jo kdo isce..

A je lepa?

Se pusti božati?

Odgovor na objavo uporabnika
Aleksandra453, 23.11.2024 ob 14:34

V lj moste / drustvena ulica , smo nasli karirasto mlado muco cca osem mesecev. Udomacena , scrkljana muca .

Prosim dajte jo v hišo ali stanovanje na toplo, hrano, vodo in obvestite zavetišča Gmajnice, morda jim kdo javi, da jo pogreša. Hvala vam, ker ji pomagate, v tem mrazu živali brez zavetja in hrane umirajo krute smrti. Pošiljam pozitivno energijo za vas in mucko, da se najdejo skrbniki, če ni bila namerno zapuščena.

Ponoči sem pogledal ven na teraso in opazil eno žival ležati zvito v klopčič na gugalniku. Nisem siguren ali je bil jezek ali je bila muca. Dal sem ji na tla eno konzervo hrane za mačke. Ko sem zjutraj stopil ven na teraso sem našel prazen krožnik. Vse je pojedla.

Lepa gesta.

Muco smo vzeli v hišo.  Spi na kavču , pusti se božat , lepo ji je na toplem. Je mogla kar trpet zunaj Na pamet ji ne pade it proti vratom in ven . Sedaj ureja prijateljske odnose z našim kužkom, ki tudi biva v hiši , čeprav je zimski polarni pes.
Potem pa počasi obisk veterinarja …

Dvomim, da jo bo kdo iskal, bojim se, da je bila postavljena na cesto, kot pred pol leta ena muca, ki je danes tudi član naše družine.

Kako kruti so lahko ljudje !

Za lepe besede vsem hvala in vse lepo !

Odgovor na objavo uporabnika
Aleksandra453, 23.11.2024 ob 19:02

Muco smo vzeli v hišo.  Spi na kavču , pusti se božat , lepo ji je na toplem. Je mogla kar trpet zunaj Na pamet ji ne pade it proti vratom in ven . Sedaj ureja prijateljske odnose z našim kužkom, ki tudi biva v hiši , čeprav je zimski polarni pes.
Potem pa počasi obisk veterinarja …

Dvomim, da jo bo kdo iskal, bojim se, da je bila postavljena na cesto, kot pred pol leta ena muca, ki je danes tudi član naše družine.

Kako kruti so lahko ljudje !

Za lepe besede vsem hvala in vse lepo !

Mogoce tvoja predvidevanja niso tocna in nekdo joka za svojo muco. Javi v Gmajnice, nujno. Oz. naj veterinar preveri, ce je cipirana. Ce se lastnik ne najde oz. je bila zavrzena, pa uzivajte skupaj in se veliko crkljajte 🥰

Lepo od vas, avtorica, da ste vzeli mucko na toplo in ji ponudili hrano ter človeško toplino. Upam, da bo našla dom tudi za stalno ali pa, da jo boste morda vi obdržali.

P.S. Me je pa nasmejal opis “karirasta muca”.😄😄

Nalepi plakate na svetilke in na smetnjake, v najblizjih trgovinah. Mogoce kdo pogresa to karirasto muco. Mora biti kar unikat.

Gmajnice obvestim seveda , tudi k veterinarju gremo. Obvestilo pa bom dala na bliznji mercator in posto.

Pricakujem pa, da tudi morebitni lastnik enako stori .Vsaj jaz bi jo iskala, dala na radio , vsemogoce.

No, obvestim če se lastnik javi, vsekakor.

Aja, para bellum, hehe ja , ko ne vem kako točno opisat 🙂

običajno karo :)))

lahko noč

Bravo, še so na svetu dobri ljudje👏🥰

23.11.2024 ob 21:55 zadnji odgovor 23.11.2024 ob 21:55

Bravo, še so na svetu dobri ljudje

Mi eno tako ze skoraj skoraj 9 let hranimo, crkljamo, krtacimo, bozamo, se igramo z njo, ji odstopimo posteljo, ko si jo dama zazeli, jo peljemo k veterinarju, ce je treba.  In kaj  ona naredi za to dobroto, za svoje suznje? Placa kaksen veterinarjev racun? Do zdaj ga se ni. Placa najemnino? Ne. Hrano? Ne. Lepotni tretma? Ne. Ona samo pricakuje, od sebe ne da nic. Pa tako boga je bila, ko sem jo nasla. Na pol zmrznjena podganca. Zdaj pa princesa na zrnu graha. Avtorica, ne se pustit macji manipulatorki.

New Report

Close