najdeno skrito jajce z ročno napisanim datumom na njem
to se ni zgodilo meni ampak že dvema mojima sosedoma. našli so jajce. v obeh primerih je bilo skrito (recimo pod kupom odpadnih vej/desk). na njem ročno napisan datum.
zanima me kaj to pomeni? ena soseda mi je rekla, da je to kao “urok”, ki osebi želi nesrečo.
še kdo našel kaj takega? meni je čudno to no.
Sem šokirana, ko to prebiram. Mi smo v soboto našli jajce v rokavu bunde, s katero je bil čez zimo pokrit vodni števec v jašku. Bilo je umazano od zemlje. Nemogoče je, da bi prišlo to jajce v luknjo, ki je z železnim pokrovom pokrita. Mi nimamo kokoši, niti nihče okrog nas. Joj, joj, ma res, kaj to pomeni?
Ogenj je močan element in uniči urok.
Vprašanje kaki urok se je naredil.Pa ni nujno,da je šlo za vašo družino ali za vas.Lahko je sosed,sam je moral to nekam dat,pa ste bili edini z dobrim okoljem in je pri vas to dal oziroma skril.
Ko začne jajce gnit začne urok delovat,ko pa jajce poči ali pa razbije pa je spuščen.Najboljše je če ga kaka žival poje,ker urok ne moreš uničit,če pa pa zažgeš pa si urok uničil.
Škoda da se po naših TVjih ne vrti oddaja o Voodoo magijah.Ker v mehiki so našli “pokopališča” z uroki.In tam so bili tudi človeški organi.Zato pa se v mehiki da do vsega priti in zelo hudih urokov.Tam baje na tržnici lahk kupiš človeške ostanke za urok.Sam moraš vedet pri komu,ker imajo te stvari skrite oziroma na črno.
XD
http://www.voodoodeprince.com/eggspell.htm
v vuduju je jajce “čistilec”, tko da kaj hujšga že ne more bit…
Nekdo vam želi slabo. Jajce je povezano s čarovništvom – nekdo te želi uročiti, da bo tebi in tvojim bližnjim šlo slabo. poišči v knjigah vse o tem jajcu in kako se pred tem ubraniš – kontra urok. Ko boš izvedla ta kontra urok, boš tudi izvedela kdo ti je želel slabo. Ta oseba se bo obrnila. Npr. včasih so na prag hiše dajali nekaj in potemje tisto osebo kar odneslo nazaj, ni mogla stopiti v hišo.
Pozdravljeni!
Kontaktirajte gospo:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010415888859&fref=ts
Ce imate facebook drugače vam lahko tudi jaz dam njen osebni mail.
Odlična in pomaga zelo.
Lep dan vam želim