najem lokala za žur
Iščem lokal v Ljubljani. za žur za cca 40 ljudi, da ni kak pajzl, pa da ima ferštekerijo za muziko, bar pa da ni neki orto draga varianta.
že vnaprej hvala za vse vaše konstruktivne predloge !
Če si finančno neomejen, ni problema, lahko najameš katerikoli lokal v LJ če ti paše.
Glede na to, da pa si napisal, da naj ne bi bila neka orto draga varianta, ti pa kar povem, da so vse variante glede lokalov drage…seveda, če hočete imeti privat najem. Povem ti iz svojih izkušenj, ker sem lani iskal kot zmešan razne take variante, pa so odpadle, ker je bilo preveč svinjsko drago.
pa še to, na koncu sem našel enga tipa, ki oddaja prostor za žurke….tam nekje blizu BTC cityja, mislim da na Kjuhovi ulici….hotel je 250€ za eno noč, samo za prostor in mislim da za ozvočenje (pa še to je nekaj jamral takrat da ima pokvarjenega, naj si sam priskrbim)…ma sem si mislil, da je nor….tolk je skor najemnina enega mini stanovanja v LJ za na mesec.
V glavnem, na koncu sem najel lovsko kočo v okolici LJ, za male pare, spravil not ene 40 folka, zrihtal muziko, nabavil pijačo in hrano in me je vse skupaj prišlo mislim da ene 350 €.
nujno rabim en prostor za 50 ljudi v okolici celja.
rabimo prostor za after party po valeti.
če kdo pozna naj mi prosim sporoči:D
Ljubljana: https://www.fitcity-bar.center/najem-prostora-za-zabavo
Lep lokal (bar), v redu cena, dovolijo tudi svojo pijačo!
Tjaša Oblak
Forum je zaprt za komentiranje.