Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem najem motorja?

najem motorja?

stvar gre takole.Moj fant je čisto mahnjen na motorje-sej veste une težke od 250ccm naprej.Ima tudi izpit zanje,ampak zaenkrat si ga še ne more privoščiti.
V juniju ima roj.dan in rada bi ga presenetila na tak način,da bi mu najela tak motor za en dan ali vsaj za eno popoldne.Zanima me,če pozna tukaj kdo koga,ki izposoja takšne motorje????

žal se to ne da več, vsaj ne vem da bi se dalo
včasih, par let nazaj je bilo možno, a so motorje tako uničili, da se ni izplačalo
je pa zelo lepa ideja tole, samo malce nevarna, saj če ni navajen vožnje z težjim motorjem, potem pa ga kar naenkrat vozi za en dan, se mu lahko zgodi kaj resnega

jaz sem si pred kakimi 5 leti sposodil kawasaki klr 650 za 10 jurjev na dan. ful dober obcutek je blo vozit taki motor celi dan! 🙂 (sicer imam samo 125ccm)
zdaj pa na zalost to ni vec mozno, ker zavarovalnice baje ne pokrivajo stroskov zaradi nesrec…

skoda:(sem misla da se to da….sej sem tud mal skeptična po svoje,ker se res bojim,da bi si kej naredil..samo če pa vem,da bi bil res vesel takega darila,ker sej veste-tipi pa motorji:)))

poskusi pri BMW-ju…. tam ga dajo v najem…

Kolkor vem za 30k na dan. In ce ga pol mislis kupit ti teh 30k vzamejo v ceno. Sicer pa se mi to zdi HUDA cifra.

Za keri motor je 30k?
Pri kawasakiju je bil KLR za 10k, ninja zx7r pa za 17k.
To se ni hudo, ampak 30k je res prevec za katerikoli motor…

in kje bi ga lahko najela….res da je 30 mal preveč,če šteješ da moraš plačati še bencin in obrabo gum,,,ampak…

Obrabe gum (in ostalih delov) sigurno ne placas!!!
Bencin pa valda da si sam kupis… 🙂
Jaz sem moral dat se kavcijo 20k (torej 10k+20k) in sem jo dobil nazaj, ce motor ni bil popraskan.
Ce je pri BMW-ju cena 30k, je verjetno kavcija tudi drazja…

Poklici v Avto Aktiv al pa na Integro pa se pozanimaj 😉

New Report

Close