najemnina z možnostjo odkupa stanovanja
Sama razmišljam že nekaj časa, da bi prodala stanovanje na ta način.
Kje vidite zame, kot prodajalca negativne plati takšne “prodaje” ?
Tudi jaz se zanimam za najem stanovanja s kasnejsim odkupom..cena stanovanja do 80.000 eur.. Ce je kdorkoli pripravljen me lahko kontaktira na [email protected].
Pozdravljeni,
Mene tudi zanima nakup stanovanja po opisanem sistemu. Iščem stanovanje v velikosti nad 35 kvadratov v ljubljani, cena do cca 80000 €. Če ima kdo kaj v tem rangu me lahko kontaktira. Mail ([email protected]). Lp
Imam stanovanje in bi ga prodala po principu najem z odkupom. Vendar ni v Ljubljani. Ali koga zanima ? Relacija proti Celju. Veliko, družinsko.
ni ljububljana, mene zanima. Prosim za več informacij, lahko na mail: [email protected]
Poslala se vam mail. pa mi ga je zavrnilo. Preverite prosim, če je prav napisano. Hvala.
Pozdravljeni,
tudi jaz se zanimam za tovrstni nakup stanovanja v Lljubljani, 1,5, 2 sobno, cca 80.000e.
Ponudbe na meil: [email protected]
Zanimam se za stanovanje v ljubljani po principu z najemnim odkupom! Prosim za vec info.
V centru Maribora blizu parka imam obnovljeno mansardno stanovanje, ki ga prodajam. Lahko tudi po modelu najemnina z odkupom. [email protected]
če je še aktualno prosim za več informacij, [email protected], lp.
NI ljubljana.
Zanima me stanovanje. Je še na voljo?
Pozdravljeni,
prav tako se tudi jaz zanimam za takšen odkup.
Lahko je stanovanje ali hiša v okolici Ljubljane ( Brezovica, Vrhnika )
[email protected]
Hvala
ter lep pozdrav
ni ljubljana
Re: najemnina z možnostjo odkupa stanovanja
18.10.14 12:40
Imam stanovanje in bi ga prodala po principu najem z odkupom. Vendar ni v Ljubljani. Ali koga zanima ? Relacija proti Celju. Veliko, družinsko.
Pozdravljeni, če je zgoraj navedeno še aktualno, Vas prosim, da mi več infor. pošljete na meil: [email protected]
Hvala
Mogoče nimam pravih informacij, vendar za stanovanje vredno 80000€, bo bodoči kupec moral kar pošteno seči v žep, da se prodajalcu splača. Pa poglejmo….
Od mesečne “najemnine” se mora plačati 20% davek. Torej je to že takoj pribitek na kupnino, pa če računamo obresti in rizik ki ga nosi prodajalec?? Jaz osebno potem za dobo 10 let pribijem kot prodajalec najmanj 40% na željeno ceno. Drugače raje popustim pri ceni in dobim “cash” takoj v roke….
Ti kar pribijaj na ceni, če lahko prodaš bi tako ali tako vsak takoj prodal, kajne?
Dober dan,
s punco in čivavo se zanimava za odkup stanovanja z najemninami.
Iščeva stanovanje v Ljubljani ali okolici, ali pa Koper in okolica.
Velikost od 50 do 80 kv/m.
Zmožna bi bila izplačevati najemnino med 300 in 400 € mesečno, odvisno tudi od stroškov.
Sama v teh časih nimava dosti prišparanega, morda bi nekako spraskala 5.000 € vnaprej.
Če ste nekdo, ki oddajate kaj podobnega, z veseljem prisluhnem ponudbam na email naslov:
[email protected]
Prosim dodajte vsaj nekaj slik in točno lokacijo.
Hvala lepa
LP – Rok, Ania, Leo
Zdravo
Če kdo ponuja 2 sobno stanovanje z najemnino z možnim kasnejšim odkupom v LJubljani, bi prosila za ponudbe in linke na mail:
Hvala in lep pozdrav
Zdravo
Zanima me stanovanje. Več info prosim na mail: [email protected]
Pozdravljeni
Sam sem v najemu ze nekaj let zato mi najemnina ni problem. Vendar pa ker bi se rada z partnerico ustalila bi se mogoče našlo kako stanovanje cca 60kvadratoc (2 ali 3 sobno) zmenili bi se da se z najemnino plačuje odkupnina za stanovanje pripravljen sem mesečno dodati 20% + na najemnino po preteku 5let bi se ta znesek štel kot polog in ostalo bi se poplačalo. Če se karkoli bi zalomilo vam ostane najemnina +20% s tem ne reskirate nič kvčjemu pridobite. Naj povem, da moja partnerica prodaja stanovanje v Tržiču in ko se proda bo bo razlika plačana takoj. Stanovanje iščeva v LJ oz okolici. Če mogoče kdo ve za kaj takšnega se priporočam da me kontaktirate na [email protected].
Pozdravljeni,
iščem stanovanje 3, 3,5 ali 4 sobno v Novi Gorici, smo mlada urejena družina. Kupujemo po omenjenemu sistemu, ponudbe na [email protected]
Pozdravljeni,
mene pa zanima, ali je kdo pripravljen po tem sistemu prodati hišo, ali pa če ve za kakšnega prodajalca ali podjetje?
hvala, lp
Lokacija Ljubljana alpa Grosuplje uzamem stanovanje po omenjenem sistemu 2ali3sobno lp040192331
Pozdravljeni.
S punco že 7 let živiva v podnajemniškem stanovanju. Želja po družini in seveda po lastnem stanovanju ali hiški je velika. Vendar pa so časi na žalost taki, da delodajalci podalšujejo pogodbe in s tem onemogočijo pridobitev kredita. Z veseljem bi se preselila v stanovanje, kjer je možnost najema z odkupom, tako da če je slučajno kdo, ki je zainteresiran tako prodati stanovanje ali pa pozna koga se priporočava. Iščeva hiško, ali stanovanje 2 sobno ali več, v Ljubljani ali bljižni okolici (cca 10 km ven iz Lj.).
Prilagam mail: [email protected]
Že v naprej se zahvaljujem za informacije in lep pozdrav,
S
Živjo,
s partnerjam pričakujeva otroka…. in sva žal kreditno nesposobna kot večina žal .
Zanimava se za 2 sobno stanovanje v okolici Kranja oz. v Kranju po istem principu kot zgoraj navedeno, da bi z najemnino odplačevala stanovanje…
Hvala za informacije
lp
Forum je zaprt za komentiranje.