Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine najemnina z možnostjo odkupa stanovanja

najemnina z možnostjo odkupa stanovanja

Ima morda kak primer pogodbe, ki se sklene v tem primeru? Bi se zelo priporočala ([email protected])
Hvala in LP

Tudi jaz kot lastnik dvosobnega stanovanja na Škofljici pri Ljubljani bi svoje stanovanje prodal po sistemu najema z kasnejšim odkupom. Dvosobno stanovanje, lastniško parkirno mesto v garaži, lastniško zunanje parkirno mesto in shramba, LPP – mestni promet in vsa infrastruktura v bližini (vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, cca 6 km do nakupovalnega središča Rudnik, 13 km do centra Ljubljane). Če koga zanima, naj pusti svoj e-naslov.

Sem lastnik stanovanja in bi ga bil pripravljen prodati na ta način.
Zanima me samo ena zadeva katere nisem zasledil v vseh vaših pogovorih. Kot lastnik moram državi plačati 25% davka od najemnine. Kakšno korist imam jaz potem od tega? Če je najemnina naprimer 350€ na mesec in se všteje v nakup, je to letno 4200€ najemnine, od katerih dam 1050€ državi.

Tako kot Matejko tudi mene zanima primer pogodbe, sem marsikatero že spisala sama (pa ne samo pogodbo) za to pa ne vem kako bi se lotila.
Nik1826, kaj pa če bi kot način plačila na kupo-prodajno pogodbo napisali ‘obrocno’? je davek nižji če se ne motim.
Zaenkrat sicer samo ugibam, ampak predvidevam, da se da.

Ja potem pa to ni najem z možnostjo kasnejšega nakupa ampak klasičen nakup na obroke, ki potegne s sabo veliko tveganja. Recimo kupec ti plača 6 obrokov potem pa nič več, ti pa se potem preganjaš z njim ene 3 leta po sodiščih.

Zivjo….. Kje pa imate stanovanje v katerem kraju??

Hvala, lp

[email protected]

[email protected]

Pozdravljeni,

prilagam mail za stanovanje na Škofljici.
[email protected].

Hvala in lep pozdrav,
S

Neznanka1234, te mogoče zanima stanovanje na Golniku?

Mene bi zanimalo stanovanje na Golniku.

Zanima me nakup stanovanja,v Ljubljani(v bloku 1,2,3,4 nadstropje,65-70 kvm) po načinu najem-odkup..do 100.000eur..10-20% takoj,..najemnina 500-600eur všteta v ceno stanovanja (5let+) nato ostalo..če je kakšen tak ali podoben ponudnik naj sporoči na [email protected] Hvala

Živjo,

s partnerjam pričakujeva otroka…. in sva žal kreditno nesposobna kot večina ( mislim za par let). V najemu sva že 10let in žalostno je da plačaš najemnino in na koncu ti nc ne ostane
Zanimava se za 1,5 – 2 sobno stanovanje v okolici Ljubljane – Kranja po istem principu kot zgoraj navedeno, da bi z najemnino odplačevala stanovanje… ( po dogovoru – odvisno od cene stanovanja-par let najemnina,pol pa ostatek zneska)

Hvala za informacije

lp

pripisal sem mail, saj s punco iščeva na enak princip stanovanje ljubljana ali okolica. če je kdo pripravljen naj mi piše na zgornji mail.

hvala in lp, s

Zdravo, smo 4-članska družina in po tem “sistemu bivanja” v nepremičnini iščemo bivalni vikend v okolici NM, – Trška gora, Uršna sela…
Če kdo koga pozna…[email protected]. hvala.

Zdravo.

Gre za stanovanje velikosti 54 m2 in dva kletna prostora.

V kolikor vas zanima, sporocite, pa se naprej dogovarjava po mejlu.

LP

Zanimam se za stanovanje na Golniku, prosim pisite na mail [email protected]

Lp, tudi jaz se zanimam za stanovanje na golniku. Prilagam svoj email : [email protected]

živjo,

za stanovanje na Golniku: moj mail je [email protected].

Lep pozdrav,

Petra

Dule67 zanima me stanovanje na skofljici. Moj email je [email protected]

Imam kmetijsko zem druge kategorije in ga prodam po tem sistemu če koga zanima….lokacija Marezige, lepa ravna s pogledom na morje.

Tudi mene zanima najem z možnostjo odkupa – stanovanje 50-70 m2 v Ljubljani ali manjša hiša v okolici Ljubljane (Domžale, Vrhnika). Mail: [email protected]

Pozdravljeni,sva zakonski par srednjih let in isceva primerno stanovanje do 50.000 eur ali manj lahko je potrebno adaptacije ker je moz gradbenik,za stanovanje lahko takoj damo okoli 5.000 potem mesecno 350 eur,zelo postena in odgovorna sva zelimo si svojo streho,lepo prosim ce obstaja negdo ki lahko proda na ta nacin naj poklice bova zelo hvalezna,stanovanje naj bo v Ljubljani ali okolici,pripravljena sva tudi pomagati z delom,kaksna kompenzacija in podobno,imam s.p storitve ciscenja,hvala za vsako informacijo,kontakt 040490160,Lp Tanja

Stanovanje v Mb najamemo s kasnejsim odkuppm. Smo tri clanska druzina, srednjih let in zaposleni. Po moznosti Pobrezje, Miklavz, Sentiljska Lahko sami adaptiramo in vsaj 3 sobno. Kontakt 040 322 707. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close