Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine najemnina z možnostjo odkupa stanovanja

najemnina z možnostjo odkupa stanovanja

Jaz pa iscem ravno Mozirje.
Ce pozna kdo koga prosim za kontakt na:
[email protected]

Tudi mi iscemo v Ljubljani 2,5 oz. 3 sobno stanovanje za cca 100.000EUR po sistemu najemnina gre v kupnino in kasnejši odkup. Če imate možnost na tak način prodati me prosim kontaktirajte na: [email protected]

Zgoraj imaš številko stanovanja v Mozirju. Si klical-a ?

Zelo optimistično, da boš za ta denar dobila stanovanje na tak način. Tako kot se morejo prodajalci zavedati realnih cen, to ne bi škodilo niti kupcem.

Ne nisem poklicala, ker je bil oglas eno leto nazaj oddam.

Če vas zanima pokličite.
LP

Pozdravljeni mene tudi zanima če ima kdo stanovanje ali manjšo hišo v okolici Ljubljane za prodat na obročno odplačevanje.

Hvala in lep dan 040364136

Pozdravljeni,naju z mozem tudi zanima najemnina z moznostjo odkupa,manjse stanovanje cca 35m2 z atrijem ali balkonom v Ljubljani,lahko damo 5.000-7.000 eur takoj ter 400-500 eur mesecno,stanovanje je lahko potrebno adaptacije bomo ze sami uredili samo da je ugodno in posteni lastniki kot sva midva,lepo prosim informacije na kontakt 040490160,hvala

Pozdravljeni, tudi jaz se zanimam za nakup stanovanja na tak način. Zanima me 2 sobno stanovanje v Ljubljani, najemnina z možnostjo kasnejšega nakupa. Nekaj prihrankov že imam, vendar so še daleč od nakupa stanovanja. Prosim za informacije na mail: [email protected]. Hvala!

Z ženo se zanimava za nakup hiše po zgornjem sistemu..
V Ljubljani, v okolici obvoznice.
Do 200.000 eur, pripravljena sva položiti 10% are in plačevati do 800 eur mesečne najemnine..
Odprta sva tudi za predloge prodajalca.
[email protected]

Zanima me cena zemljišča z vsemi prispevki, ki jo kot potencialni kupci moramo vedeti.

Pozdravljeni ,

Iščem tri ali štirisobno stanovanje ali mansardo potrebno obnove ,v Šiški ali Centru Ljubljane z možnostjo nakupa
po sistemu najema z možnostjo odkupa .Polog v vrednosti 10 % in mesečni obrok do 2.000,00 eur .
Kontakt na mailu ,[email protected] .
LP Jože

Pozdravljeni,

z možem se tudi sama zanimava za nakup stanovanja na tak način (najem z možnostjo kasnejšega odkupa). Zanima naju 2 ali 2,5 sobno stanovanje v Ljubljani..

Prosim za informacije na mail [email protected].
Hvala.

Smo mlada druzina in iscemo stanovanje oz. hiso po principu najemnina z odkupom… relacija nepremicnine kr.gora-bled e mail: [email protected] lp

če je še moznost te prodaje prosim za info na moj meil : [email protected]

Hvala

mene tudi zanima nakup stanovanja na ta način… v lj ali okolici…dolenjska bi bila tudi uredu…informacije mi posredujte na meil [email protected]

hvala

Pozdravljeni.
Tudi s partnerjem se zanimava za nakup stanovanja ali hiške na takšen način v Ljubljani in okolici. Ponudnike lepo prosiva, če nama več informacij pošljete na mail [email protected].
Vnaprej hvala, veliko sreče pri prodaji in vsem, ki ste na istem kot midva – pri ustvarjanju čisto svojega doma 🙂

Pozdravljeni. Tudi mi iscemo vecje stanovanje (vsaj 2.5 sobno) ali hiso za tak najem z odkupom ali na obrocen nakup. Smo resni in zanesljivi. Lokacija Gornja Radgona-Radenci. Lp

..pozdravljeni sva par ki isceva enosobno stanovanje z balkonom….v ljubljani…..z moznostjo kasnejsega odkupa……[email protected] ali 040386964

Pozdravljeni, zanimam se za nakup garsonjere/1-sobnega stanovanja v Lj ali bliznji okolici (najem z kasnejsim odkupom).
Info; [email protected]

Najlepsa hvala

Pozdravljeni, smo mlada druzina in tudi nas zanima najem stanovanja ali hise z odkupom.Trenutno zivimo v Belgiji in ker nacrtujemo vrnitev nazaj v Slovenijo bi radi kupili stanovanje ali po dogovoru hiso.Ce kdo prodaja po taksnem sistemu naj mi pise na mail [email protected] ali na mob st. 0032 494 840 241

Smo mlada 3 članska družina, ki želi kupiti 3 ali več sobno stanovanje. Želimo si rešiti prvi stanovanjski problem. Naša želja je kupiti stanovanje v velikosti vsaj 70m2 in mlajše od letnika 2000.
Iščemo opremeljeno stanovanje, ki je pripravljeno na vselitev v najkrajšem možnem času.
Želja, a ne pogoj je, da bi stanovanje kupili po principu najema (5let), kjer se najemnina šteje v kupnino in po preteku te dobe poplačati razliko.
cene stanovanja do 120,000€
Želimo si mirne, otroku prijazne okolice. V kolikor nam lahko pri tem pomagate se za vaš klic priporočamo na 040863805.

Pozdravljeni,

Prodajamo stanovanjsko hiso v okolici Kranja,
na ta nacin. 10% pologa vrednosti hise z najemnino cca 900eur.
Za vec info pustite svoj mail in vas kontaktiramo.

Pozdravljeni,

Prodajamo stanovanjsko hiso v okolici Kranja,
na ta nacin. 10% pologa vrednosti hise z najemnino cca 900eur.
Za vec info pustite svoj mail in vas kontaktiramo.

Pozdravljeni,

tudi mene zanima nakup po tem sistemu v Kranju ali na Jesenicah. 2ss stanovanje. Že 10 let sem podnajemnica in denar mečem z lopato stran. Če je kdo zainteresiran ali pozna koga, ki bi bil zainteresiran nam me prosim kontaktira na [email protected]. Hvala in lp, I.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close